(De laatste…) My week in pictures 352

Iedere maandag deel ik de foto’s die ik de afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Dit is mijn dagboek! Wil je meelezen? Klik dan snel verder.

Dinsdag ging ik gezellig bij Lieke op bezoek. Ik heb haar leren kennen toen ik mijn huisje kocht. Ze is namelijk de dochter van de makelaar en was er bij een aantal bezichtigingen ook bij. Lieke heeft twee paarden, Lois en Fritsje. Ik vond paarden vroeger altijd een beetje eng omdat ze zo groot zijn en dit was de eerste keer sinds jaren dat ik weer bij paarden in de buurt was. Nu vond ik het wel wennen, maar niet eng gelukkig! Lois en Fritsje zijn super lief en ze aten ook heel voorzichtig snoepjes uit mijn hand 🙂 Cody vond het wel een beetje spannend en ging er met zijn rug naartoe liggen.

We maakten een mooie wandeling en kwamen onderweg schapen tegen! Ik had verwacht dat Cody ze zou gaan drijven, omdat hij natuurlijk een border collie is, maar hij ging er gewoon vrolijk bij staan kwispelen.

Woensdag reed ik al vroeg naar Rotterdam. Ik moest de harp die ik een jaar had gehuurd bij de muziekschool weer inleveren. Ik heb nu ik in het zuiden woon geen les meer, maar ik heb gelukkig wel een eigen harp nu zodat ik gewoon door kan gaan met spelen 🙂 Na het inleveren sprak ik met Kim af bij Spirit. Dat restaurant mis ik toch wel echt een beetje. Ik at mijn favoriete citroen merengue taartje en nam ook nog twee bakjes avondeten mee naar huis. Één voor mij en één voor mijn buurvrouw, want zij komt ook uit Rotterdam en we grappen altijd dat we Spirit zo missen. Na mijn afspraak met Kim ging ik nog even langs de hondenspeeltuin waar Cody in Rotterdam altijd iedere woensdag naartoe ging om te spelen. Hij herkende het meteen en was helemaal enthousiast.

Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met het schilderen van de buitenkant van mijn huisje. De kozijnen waren groen, die heb ik donkerblauw gemaakt. De gevel wilde ik ook donkerblauw maken, maar het regende de afgelopen tijd veel korte periodes waardoor het steeds niet kon. Zaterdagochtend was eindelijk een goed moment dus toen klom ik de steiger in. Het is héél mooi geworden!

Met dit regenachtige weer kreeg ik zin in appeltaart, dus bakte ik er eentje. Ik gebruik altijd dit recept daarvoor. Gisteren (zondag) ben ik begonnen met het schilderen van mijn plafond om de oude lekkageplekken weg te werken. Ik maakte nog even before-foto’s. Op dit moment is het een ravage in mijn huis, maar het wordt wel heel mooi.

352 edities van My week in pictures. Wat een hoop hè? 6,5 jaar lang heb ik iedere zondag/maandag mijn weekoverzichtje geplaatst en hebben jullie meegelezen. De afgelopen weken zit ik er een beetje mee dat ik mijn “nieuwe leven” niet goed kan overbrengen via deze weekverslagen. Er is hier zoveel moois te zien en te horen, zoveel te vertellen in verschillende emoties. Zoveel gezelligheid die ik niet goed vastgelegd krijg. Ik heb zin om het te gaan filmen, omdat ik het gevoel heb dat ik het dan wel beter kan overbrengen. Dus dat ga ik doen. Vanaf volgende week komt er dus iedere week een weekvlog en daar heb ik enorm veel zin in. Hopelijk jullie ook! En als het ons niet bevalt kunnen we altijd nog terug naar de My week in pictures 🙂 Ik weet dat veel doven/slechthorenden mijn weekverslagen lezen en wilde alvast laten weten dat alle video’s ondertiteld zullen worden. Als je het leuk vindt om mijn video’s te gaan volgen dan kun je je hier abonneren en ik zal ze iedere maandag op mijn blog delen. Super bedankt voor het volgen van mijn weekoverzichtjes ♡ Liefs


Ben jij een natuurliefhebber en zou je graag met anderen praten over onderwerpen als wandelen, moestuinieren en wonen in de natuur? Dan is mijn Natuurdromers community misschien wel wat voor jou! De community heeft een forum waar je over deze onderwerpen kunt kletsen, en je kunt deelnemen aan activiteiten als groepswandelingen, kanotochten en fietstochten. Lid worden kan via Natuurdromers.nl.

25 thoughts on “(De laatste…) My week in pictures 352”

 1. Wat jammer dat dit de laatste is! Normaal ben ik niet zo van de vlogs, maar voor jou ga ik een uitzondering maken. Heel erg benieuwd 🙂

  En wederom ook deze week weer prachtige foto’s. Allemaal zo’n fijne herfstsfeer, heerlijk!

 2. wat jammer dat er geen foto’s meer komen, maar wat ontzettend leuk dat je video’s gaat maken! Ik ben al op je geabonneerd omdat je vorige video’s zo leuk waren dus ik kijk er erg naar uit 🙂

 3. Ooh wat een fijn nieuws! Kijk iedere week uit naar je week overzichtje. Blij dat je ze voortzet op Youtube aangezien je echt iets toevoegt aan de Nederlandse content! Dankje Jennie!

 4. Wat een leuke week heb je gehad! Dat blauwe ziet er inderdaad mooi uit. Jammer dat de my week in pictures eindigen, maar heel veel succes met je vlogs! Ik kijk zelf nauwelijks Youtube, maar wie weet komen je week in pictures nog eens terug. 🙂

 5. Toen ik de titel zag vond ik het meteen jammer dat de my week in pictures ging eindigen, maar superleuk dat je nu weekvlogs gaat maken! Ik vind de videos die je tot nu toe gemaakt hebt heel fijn om te kijken dus ik kan niet wachten tot je eerste vlog☺️

 6. Wat leuk dat je het gaat filmen! Ik vind je vlogs en filmpjes altijd heerlijk. Je hebt ook helemaal gelijk, waar jij woont en jouw leven valt veel beter over te brengen op bewegend beeld.
  Liefs

 7. Snap je beslissing, jammer voor mij 🙂 Als moeder van drie is een vlog kijken onbegonnen werk. Dagboekjes zijn sneller en makkelijker in stukjes te hakken. Probeer wat mee te blijven pikken op insta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.