My week in pictures 45

Processed with VSCOcam with f2 preset
Later wil ik ook zo’n dikke bak. Staat wel bij me toch? 😀

myweekinpictures45b
Op zondag gingen we bij Amici eten in Stalis.

myweekinpictures45c
De volgende dag ging ik met Bo winkelen in Chersonissos. We kwamen onderweg allemaal mooie stukken tegen.

myweekinpictures45d
Op de scooter langs de zee af rijden!

myweekinpictures45f
Je komt op Kreta echt overal quads tegen op de weg. We waren al vroeg gaan winkelen want ‘s middags werd het al snel te heet om iets te gaan doen.

myweekinpictures45g
Na het winkelen meteen weer een duik in het zwembad bij Zervas Beach. Samen met mijn nichtjes!

myweekinpictures45h
Lekker versje jus aan het zwembad 🙂

myweekinpictures45i
Dit was zó lekker. We gingen ‘s avonds pas laat eten dus ‘s middags aten we een crêpe. Deze was gevuld met Kinderbueno en aardbeien. Ja, dat lees je goed. Kinderbueno en aardbeien. De perfecte combinatie. Ik wil meer!!

myweekinpictures45j
‘s Avonds werden we met een busje opgehaald.

myweekinpictures45k
We gingen bij een Griekse familie thuis eten. Mijn oom, tante en nichtjes komen al jaren in Stalis dus ze kennen de familie goed.

myweekinpictures45l
Ik wist helemaal niet wat ik van een Grieks huis moest verwachten. Ik dacht dat het misschien een beetje armoedig zou zijn, maar plotseling stopten we bij dit super mooie grote huis.

myweekinpictures45m
En wie stapte er weer per ongeluk door een watersproeier? 😀

myweekinpictures45n
In de tuin was een grote overdekte plaats met een grote barbecue en steenoven. Er werd echt énorm veel gebakken. De eerste keer dat ik op de barbecue keek zag ik dat er al genoeg op lag voor zo’n 20 personen en dat bleek toen pas de eerste ronde te zijn..

myweekinpictures45o
Op tafel stonden ook allemaal lekkere dingen. Dit zijn rijstbolletjes met tomaat, komkommer en sla. Een beetje hetzelfde idee als sushi dus, maar het smaakt wel heel anders. Heel lekker! Verder stonden er allerlei salades en grote schalen pasta.

myweekinpictures45p
Met de familie en vrienden aan tafel. Lekker druk!
myweekinpictures45pa
Toen we helemaal vol zaten kwam er ook nog een familielid aan met zelfgemaakte ijsjes. En we moesten er allemaal minimaal 4 eten.. Rollend naar huis!

myweekinpictures45q
De volgende dag was het alweer tijd om in te pakken. Dit was de koffer van mijn nichtje. Ze had er vertrouwen in dat ‘ie wel dicht zou gaan als ze er op ging zitten, maar nee. Uiteindelijk is het gelukt door wat dingen er uit te halen en in andere koffers te doen.

myweekinpictures45r
We werden in deze dikke BMW opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Ook echt een mooie auto!

myweekinpictures45s
Op de terugweg vlogen we met TUIfly, een Duitse maatschappij. Weer terug naar Düsseldorf waar de auto geparkeerd stond.

myweekinpictures45t
Doeiii! Hopelijk tot een volgende keer 🙂

myweekinpictures45u
Ik heb echt een hekel aan vliegen (bij de kleinste turbulentie denk ik al dat we neerstorten) maar gelukkig vloog de tijd voorbij met wat afleveringen van Pretty Little Liars. We zagen onweer vanuit het vliegtuig, dat was heel mooi om te zien. Wel een beetje eng.

myweekinpictures45v
En ja hoor, onze koffers kwamen natuurlijk weer als laatste de bagageband op. Snel op naar huis! Vanuit Düsseldorf was het nog een uurtje rijden.

myweekinpictures45y
Donderdag heb ik lekker uitgeslapen. In mijn nieuwe shorts van Boohoo! Die vind je hier in de webshop.

myweekinpictures45w
En ik de hele tijd maar denken dat PLL maar tot seizoen 4 ging! Yes, weer extra afleveringen er bij 🙂 Ik ben nu bij seizoen 3. Is seizoen 5 dan wel het allerlaatste seizoen?
myweekinpictures45x
Donderdag heb ik een beetje mijn koffers uitgepakt en mijn mail bijgewerkt.

myweekinpictures45z
Rosbiefsalade en een tosti.

myweekinpictures45za
Vrijdagavond ging ik samen met Ana Sofia naar Rowie. Ze hebben daar thuis een super leuk vogeltje. Die heet toevallig ook Sjef! Ik heb echt gelachen om dit beestje, zo’n schatje. Hij kan allemaal leuke deuntjes fluiten zoals het liedje van The Adams Family.

myweekinpictures45zb
We dronken Amigo’s. Voor één zo’n groot blik betaal je maar 90 cent bij de Aldi, echt een aanrader. Het smaakt een beetje naar Corona. Verder deden we nog wat kaartspelletjes met drank en daarna gingen we de kroegen van Valkenswaard in.

myweekinpictures45zc
Ik zou echt graag mijn haren zo willen maar ik durf het niet zo goed. Ik zie zo vaak meiden met highlights of ombre waarvan de kleur helemaal niet mooi aansluit op de natuurlijke haarkleur. Ik ben echt bang dat het bij mij misgaat en dat ik dan ook van die lelijke gele plukken heb. Mensen zeggen dat je daarom naar een goede kapper moet gaan, maar ja, hoe weet ik nu welke kapper goed is hierin?
myweekinpictures45zd
Mijn nieuwe telefoonhoesje! Gekocht in Chersonissos 🙂

myweekinpictures45ze
Gisteren bracht ik een bosje bloemen naar mijn oom en tante als bedankje voor de leuke vakantie.

myweekinpictures45zf
En ‘s avonds ging ik fonduen met papa en Trudy.

myweekinpictures45zg
We keken daarna nog een film (We’re the Millers) en rond 10 uur ging ik weer naar mama toe om daar wat spulletjes in te pakken.

Vandaag rijd ik weer met mijn spulletjes naar Rotterdam na een leuke zomer in Valkenswaard. Ik ga mijn kleren wassen en een grote opruiming houden. Alle troep uit de kastjes halen zodat ik weer een schoon huisje heb. En dan de komende dagen langzaam weer even alles oppakken in Rotterdam en weer hard aan de slag met mijn blog! Ik heb weer hele leuke afspraken en projecten op de planning staan.

Wat ga jij vandaag doen?

49 thoughts on “My week in pictures 45”

 1. Wauw, zo te zien was je vakantie in Griekenland heel geslaagd! Al dat eten ziet er zo lekker uit, vooral die crèpe 🙂 We’re the Millers wil ik ook nog een keer zien, dat lijkt me wel een leuke film!

 2. Volgens mij gaat PLL sowieso nog tot seizoen 7 (!) door! 🙂 Leuk he!
  En ik kijk al de hele tijd naar die foto aan zee met de quad, hoe zit dat stuk boven die boom haha. Snap niet wat het is.

 3. Leuke foto’s, echt heerlijk dat zonnetje! En al dat eten, wauw wat veel maar lekker. Volgens mij komt er nog zeker één (maar ik denk zelfs meer) seizoen van pretty little liars. Zie wikipedia ;). Ik vind Rob Peetoom een goede kapper, je betaalt dan wel wat meer maar bij vriendinnetjes van mij zien de highlights er altijd erg mooi uit. Of The Graduates!

 4. Wat een gave avond zo bij die familie! Heel leuk en ik vind je nieuwe shorts ook te gek. Denk trouwens ook dat dat kapsel je heel mooi zal staan maar ik snap je twijfel, het moet echt goed gedaan zijn!

 5. Leuke post! Ziet er uit als een heerlijke vakantie!

  mbt je haar, ik heb laatst ‘Freelights’ laten zetten bij de kapper, een beetje een highlights/coupe soleil idee, waarbij het blonde in je haren geblend wordt als het ware, waardoor je geen uitgroei ziet. Ook past de verf zich aan je haarkleur aan, waardoor het er erg natuurlijk uit ziet, een beetje zoals na een goede zonvakantie!

 6. Ah wat heb je het heerlijk gehad op vakantie. Ziet er fijn uit allemaal. Ik kan Rob Peetoom je erg aanraden. Die hebben mijn haar een jaar geleden heel mooi ombre geverfd! Over Salon B hoor ik ook vaak goede verhalen!

 7. Wat heb je een leuke vakantie gehad, zeg! Zulke gezellige en vrolijke foto’s! Ik kan je Rob Peetom trouwens goed aanraden om je haar eventueel te laten verven. Ze weten heel goed wat bij je huidige haarkleur en gezichtsvorm staat!

 8. Haha ik dacht ook dat PLL maar tot seizoen 4 ging, maar ben nu helemaal bij bij seizoen 5 en kijk elke week de nieuwste aflevering 🙂
  Seizoen 6 en 7 moeten nog worden opgenomen, dus het duurt nog even voor we weten wie A is..

 9. Wat een leuke week heb jij toch gehad! Ik vind je short van Boohoo echt geweldig! En de foto van dat haar dat je wilt : gewoon doen, meestal vind je het toch heel mooi staan.
  Liefs, Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.