My week in pictures 50

My week in pictures nummer 50 alweer! Nog drie te gaan en dan heb ik een heel jaar volgemaakt. Ik vind het zo leuk om alles op deze manier bij te houden. En jullie ook geloof ik. Mijn week in pictures wordt altijd het beste bekeken en ik krijg vaak in gesprekken over mijn blog te horen dat mensen dit het leukste onderdeel op mijn blog vinden. Top om te horen!

weekinpictures50a
Zondag-middag-eten! We zitten nu weer op zo’n moment dat de aardbeien zuur beginnen te worden.. stom.

weekinpictures50b
De rest van de dag deed ik wat rotdingen die ik normaal altijd uitstel. Mijn fitness abonnement in Valkenswaard opzeggen bijvoorbeeld. Die in Rotterdam blijf ik natuurlijk gewoon houden.

weekinpictures50c
Daarna ging ik weer met de trein naar Rotterdam. Toen ik thuis kwam dacht ik ineens aan een trend die ik vorige week in Amsterdam had gespot. Je haren half in een knot. Het is echt niet mijn ding, maar ik besloot het toch maar eens te proberen. Wie weet zit het gewoon fijn. Nee, écht niet mijn ding 😀

weekinpictures50d
Nadat ik die foto met de halve knot op Instagram had gepost ging ik naar de supermarkt. Daar gebeurde iets grappigs. Ik zag aan de kassa tegenover die waar ik stond ineens een tindermatch van een half jaar geleden staan. Nog nooit in het echt gezien, alleen wat mee gechat. Nou, daar moest ik al om lachen, maar toen 10 seconden later kwam er een meisje naar hem toe. Ze sloeg haar arm om hem heen; zijn vriendin dus. Toen ik haar wat beter bekeek zag ik dat ze precies zo’n knot op haar hoofd had als die ik hierboven als grapje droeg. Ik had zoveel moeite met het inhouden van mijn lach, ohh. Volgens mij is dit een gevalletje ‘had je bij moeten zijn’ maar ik wil het toch even kwijt.

weekinpictures50e
Maandagochtend in de trein. Kom anders lekker even bij me op schoot zitten!

weekinpictures50f
Dinsdag ging ik na stage door naar Amsterdam.

weekinpictures50g
Mijn outfit van dinsdag!

weekinpictures50h
Ik ging samen met Cynthia en Sofia uit eten bij Everything On A Stick. Jep, ze serveren daar alles op een stokje. Zelfs de caesar salad.

weekinpictures50i
En het nagerecht! Het was leuk om er een keertje naar toe te gaan maar ik zou niet nog eens terug willen. Het eten was wel oké maar de bediening duurde erg lang. We waren met z’n 3en en kregen overal twee stokjes van, dat was best onhandig. Verder was het natuurlijk wel heel gezellig!

weekinpictures50j
Woensdag was ik als allerlaatste over op stage. Ik bleef wat langer omdat ik na stage meteen door ging naar de Amsterdam Arena voor de wedstrijd Ajax – Paris Saint Germain.

weekinpictures50k
Ik ging samen met Nathalie en we zouden van tevoren nog even outfitfoto’s maken. Helemaal vergeten dat het rondom het stadion natuurlijk stikt van de (mannelijke!) fans.


Ik kreeg maandag een mailtje van Adidas of ik eens kennis wilde maken en toen nodigden ze me uit om samen naar de wedstrijd te gaan. Heel gaaf! Ik nam Nathalie mee als ‘date’ 😀

weekinpictures50l
Er was een buffet. Daar was ik blij mee want ik had na mijn stage nog niet gegeten.

weekinpictures50m
Tijdens het eten kletsten we gezellig met Azina van Adidas.

weekinpictures50n
En daarna gingen we met z’n drietjes richting de tribune. Spannend! Ik was nog nooit naar een voetbalwedstrijd gaan kijken.

weekinpictures50o
We zaten echt op een fijne plek. In het midden en er waren maar zo’n 10 rijen voor ons dus we konden alles van lekker dichtbij zien. Doutzen Kroes zat samen met Sunnery voor ons, hoe gaaf is dat?

weekinpictures50q
De spelers aanmoedigen met onze vlaggetjes 😀

weekinpictures50p
Ik moest lachen om dit spandoek. Hebben jullie die op tv ook gezien?

Photo 17-09-14 21 34 07
Wist je dat er in de rust mensen het veld op komen om gaten dicht te maken? Ik wist dat helemaal niet. Grappig om eens ‘achter de schermen’ te kijken.

Processed with VSCOcam with t1 preset
Het was echt een hele leuke avond. Super leuk dat Adidas ons hiervoor had uitgenodigd!

weekinpictures50ra
Na de wedstrijd moest ik in een volle trein naar huis en uiteindelijk lag ik om half 2 in mijn bed. Om 06:40 ging mijn wekker weer.. Maandag en dinsdag had ik ook maar een paar uurtjes slaap gehad dus ik was echt kapot.

weekinpictures50s
Ik ging lekker op mijn Nike’s naar kantoor!

weekinpictures50t
En ik nam een XXL koffie. Dat had ik echt nodig. In de trein was ik alweer bijna in slaap gevallen namelijk.

weekinpictures50u
En ik had door de drukte geen tijd gehad om boodschappen te doen. Dan maar eten uit de kantine halen, geen probleem.

weekinpictures50v
Vrijdagochtend moest ik naar school.

weekinpictures50w
Je snapt vast wel dat dat het laatste is waar ik zin in had na die drukke dagen. Ik was veel liever in mijn bed blijven liggen natuurlijk. Gelukkig hoefde ik maar een uurtje!

weekinpictures50x
Op school checkte ik nog even mijn vrijdagvraag. Wat een hoop verschillende reacties kwamen daar op. Daar heb ik veel van geleerd.

weekinpictures50y
Daarna ging ik thuis mijn kamer opruimen en snel een powernap doen.

weekinpictures50z
‘s Avonds kwam Xenia gezellig langs. We gingen naar de supermarkt om avondeten te halen.

weekinpictures50za
Daar ga ik dan. Met m’n druiven 😀

weekinpictures50zb
We maakten heerlijke wraps, kletsten bij en we keken naar The Voice Of Holland. Een hele gezellige avond!

weekinpictures50zd
Dinsdag begint de herfst officieel maar de blaadjes vallen nu al van de bomen!

weekinpictures50ze
Gisteren heb ik de hele dag artikelen geschreven voor mijn blog. ‘s Avonds moest ik aan school werken. Shit, wat was dat lastig. Ik ben nu zo gewend aan stage en ik vind het zo leuk dat ik helemaal geen zin meer heb om schoolopdrachten te doen.

Morgen ga ik naar het concert van Gavin Degraw, daar heb ik heel veel zin in! Dinsdag en woensdag ga ik lekker rustig aan doen, even bijkomen. Donderdag heb ik een avond in bad gepland staan (daar ben ik aan toe!), vrijdag een feestje van een vriendin en zaterdag hebben we familiedag. Weer veel leuke dingen om naar uit te kijken dus.

Ik wens je een fijne week!

49 thoughts on “My week in pictures 50”

 1. Wat vet dat Doutzen voor je zat! Ik had sowieso om een foto gevraagd haha! Voor de rest wilde ik even zeggen dat ik normaal diaries op blog niet zo leuk vind, maar die van jou lees ik met plezier elke week 🙂

 2. Wat een super leuk overzichtje! Zo toevallig dat je je tindermatch tegenkwam en dat zijn vriendin dan die halve knot droeg, moet hilarisch zijn geweest 😉 Ook super gaaf dat je naar die voetbalwedstrijd mocht gaan!

 3. Hele leuke foto’s allemaal, zag er zeker uit als een geslaagde week :D! Dat verhaal met die knot is te grappig, en wat cool dat sticks-restaurant. Mooie outfits ook weer! Ik ben dol op jouw stijl! X

 4. Ik vind dat halve knotje wel leuk, misschien moet je hem iets lager doen? maar misschien vind je het ook gewoon niets, dat kan natuurlijk ook 🙂 Wat leuk om mijn oude school terug te zien 🙂

 5. Coole week! En wat vind die foto op je skateboard tof (ik weet dat je die niet zo noemt, maar ik ben de naam even vergeten haha! Dan maar zo). En het feit dat Doutzen voor je zat is natuurlijk ook heel leuk! Een hele fijne zondag!!

 6. Leuke foto’s allemaal! Argh, dat ‘trein-is-vol-en-er-gaat-bijna-iemand-op-mijn-schoot-zitten-dilemma’ heb ik ook heel vaak… Laatst was ik een keer met de trein naar school omdat ik me niet zo lekker voelde en ik dacht van: de trein nemen is wel relaxt. Even lekker zitten voordat ik naar school ga. Uhm, nee dus. Het was zo vol dat iedereen in feite op elkaar leunde om maar niet om te vallen. Altijd leuk.
  Echt gaaf dat je naar Ajax bent geweest èn ook nog eens achter Doutzen zat! Lucky you:)

 7. Wauw wat een heerlijk vooruitzicht om voor komende week! Ik moest zo lachen om je beschrijving van de tindermatch en die vriendin haha, ongelooflijk hoe bizar dat je die persoon gewoon hebt gezien! Supergrappig 😀 En wat gaaf dat je bij zo’n wedstrijd aanwezig was, dat heb ik ook nog niet eerder meegemaakt maar de sfeer lijkt mij heel bijzonder 😀 Veel succes komende week!

 8. Toffe foto’s weer! Wat leuk dat je uit Valkenswaard komt, dat hoor je niet vaak. Mijn neven wonen daar. Volgens mij heb ik je zelfs wel eens voorbij zien komen in een vriendenlijst van 1 van hun, haha!

 9. Ik vind dat knotje je echt geweldig staan, maar ik snap dat je het misschien niet lekker vind zitten! haha wat grappig dat dan net die jongen van tinder en vriendin had met zo’n knotje!
  Liefs, Tessa

 10. Jammer dat het aardbeien seizoen over is. Ik ben heel blij dat ik voor de zomer nog een voorraadje verse aardbeien heb ingevroren. Dan kan ik er lekker nog even wat langer van genieten.

 11. Heerlijk fotoverslag weer! Wat slaap je weinig, respect dat je dan nog zo opgewekt en vrolijk bent haha. Zo gaaf dat je naar de voetbalwedstrijd mocht én ook nog eens achter Doutzen zat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.