My week in pictures 55

myweekinpictures55a
Ik had zin om te longboarden maar mijn vriendinnen konden niet en daarom zette ik een berichtje in een Facebookgroep voor longboarders. Mic stuurde mij toen een berichtje dat hij wel mee wilde! We spraken af bij de Kralingse Plas en gingen een stuk rijden. Heel leuk om zo iemand te leren kennen!

myweekinpictures55b
Mic wist een super leuke en fijne route in Rotterdam. We kwamen langs een lange rivier met allemaal steigers met glijbanen en ligstoelen. Hoe leuk moet het hier zijn in de zomer?

myweekinpictures55c
En toen ineens kwamen we bij dit…

myweekinpictures55d
een soort piste met een kunstgras/borstel-achtige ondergrond. Hier kun je oefenen met skiën en snowboarden. Lijkt me vooral leuk in de winter als er echt sneeuw op ligt. Dan kun je dus ook in Nederland ‘op wintersport’.

myweekinpictures55e
We dronken daar een warme chocomel en toen gingen we weer verder.

We oefenden toen de Peter Pan. Ik kan hem!!! 🙂

myweekinpictures55f
Daarna kwamen we bij de Zevenhuizerplas aan.

myweekinpictures55g
Daar is een steiger met super mooi uitzicht!

myweekinpictures55h
We reden door tot aan Nesselande in Rotterdam. Lijkt zo wel een beetje de Spaanse kust 😀

myweekinpictures55i
Jeeej! Blij met mijn selfiestick.

myweekinpictures55j
Toen we bij Nesselande kwamen ging de zon onder. Precies op tijd bij het metrostation om weer richting huis te gaan.

myweekinpictures55k
Toen ik thuis kwam zag ik dat mijn kledingrek half was ingestort. Zo blij dat hij niet helemaal om lag. Maar hoe dit dan kan weet ik ook weer niet..

myweekinpictures55l
De rest van de avond lag ik nokkie op de bank. Ik keek The Voice Of Holland terug.

myweekinpictures55n
En natuurlijk weer naar stage deze week. Zo’n fijn gevoel als je een bord vol meldingen ziet en jij net de trein moet hebben die geen uitval of vertraging heeft.

myweekinpictures55o
‘s Avonds: koken met The Vamps!

myweekinpictures55p
Ik voelde me niet zo lekker dus ik besloot voor veel groenten te gaan. En een glas verse sinaasappelsap. Dat hielp gelukkig want de volgende dag voelde ik me weer helemaal goed.

myweekinpictures55q
In de nacht van dinsdag op woensdag stormde het super hard. Ik had de hele nacht slecht geslapen. Gelukkig werkte ik woensdag thuis dus kon ik een klein beetje uitslapen.

myweekinpictures55r
Thuiswerken op m’n laptoppie van Sanoma.

myweekinpictures55s
Tijdens het werken werd een pakketje bezorgd met deze sjaal van New Look er in! Hij is echt heel mooi.

myweekinpictures55t
Mijn nieuwe kaars. Lekker meisjesachtig. Denk dat het heel mooi is als ‘ie ‘s avonds aan is!

myweekinpictures55u
Op woensdagavond gingen Samantha en ik naar Puck, ons oude huisgenootje. Even bijkletsen en samen eten! Ze was vorige week jarig dus we namen wat cadeaus voor haar mee. Een soort herfstpakket met een zachte deken, de kaars van HEMA,  scrub, douchegel, zachte sokken, handcreme en lippenbalsem.

myweekinpictures55v
Puck’s hond wilde graag wandelen dus ik liet hem uit. Eindelijk weer een keer met een hond wandelen, zo leuk 🙂

myweekinpictures55w
Het is nog een pup dus het uitlaten was wel een uitdaging. Hij wilde alles wat hij tegenkwam opeten. Ik heb onder andere een pakje sigaretten, een pakje drinken en een pen van hem af moeten pakken.

myweekinpictures55x
Ik had in mijn eentje de slappe lach in de Bristol 😀

myweekinpictures55z
Een foto van vorige week met Xenia! Op de lingerieafdeling, haha

myweekinpictures55y
Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoudertas?

myweekinpictures55za
Ik was in de stad en toen zag ik deze grote chocoladesint. 85 euro kost ‘ie, wow! Wie zou dat nu kopen?

myweekinpictures55zb
Donderdagavond bestelde ik met m’n huisgenootjes een pizza. Sam ging ‘m halen en Mo en ik zaten thuis te volgen wanneer Sam nu eindelijk thuis kwam, honger!

myweekinpictures55zc
We bestelden de zuurkoolpizza van Domino’s. In de korst zit een hotdog, zo grappig. Het was wel oké maar ik vond het niet super lekker. Ik zou de zuurkoolpizza niet nog eens bestellen. De hotdog in de korst was wel echt lekker. Gelukkig kun je die ook bij andere pizza’s bestellen.

myweekinpictures55zd
De rest van de avond hing ik aan de telefoon met UPC omdat we al een tijd problemen hadden met de wifi in huis. Voor nu is hij gelukkig weer gemaakt.

myweekinpictures55ze
Vrijdag was een drukke dag. Ik ging naar stage waar we druk bezig waren met de voorbereidingen voor de lancering van het kookboek van Jorrit en Sofie van Lekkerensimpel.com. Het feestje vond plaats op deze mooie plek: een balkon binnen in het gebouw van Sanoma.

myweekinpictures55zh
Na een hoop gesjouw en geknutsel zag het er zo uit! Leuk hè?

myweekinpictures55zl
Jorrit en Sofie met hun kookboek. Zo leuk! Ze hadden lezers van hun blog en familie uitgenodigd om naar de lancering te komen.

myweekinpictures55zj
Op een lange tafel stonden wat gerechtjes uit het kookboek, met het boek opengeslagen op de juiste bladzijde er bij. Dit is de bekende maltesercake van Lekker en Simpel.

myweekinpictures55zha
Ik nam wat hapjes en bladerde door het kookboek. Eigenlijk wil ik alle recepten uit het boek wel proberen. Ik sloeg het boek open en zag op de eerste pagina gezonde chocoladepannenkoeken staan. Yessss!

myweekinpictures55zg
Cadeautjes van Adidas!!

myweekinpictures55zf
Er zaten jassen, mutsen en een sjaal in voor mij en m’n huisgenootje Monica.

myweekinpictures55zk
Vrijdagavond weer nokkie op de bank. The Voice of Holland kijken.

myweekinpictures55zm
Samen met Mo. We hebben de hele avond met onze nieuwe mutsen op op de bank gelegen. Mo vond The Voice niet leuk dus die ging lekker naast mij Netflixen op haar iPad. Want dat kan eindelijk nu we weer wifi hebben!

myweekinpictures55zr
Gisteren ochtend met een hoop spullen op de fiets.

myweekinpictures55zq
We hadden een fotoshoot voor een leuke opdracht. Mijn been is hier echt raar trouwens.

myweekinpictures55zn
Het zijn leuke herfstfoto’s geworden met onze blaadjesmaskers!

myweekinpictures55zs
Dit zat trouwens allemaal in de goodiebag van Lekker en Simpel. Leuke dingen hè? Er zaten ook allemaal ingrediënten in zodat je alvast aan de slag kan met twee recepten uit het boek. De Maltesers hebben zoals je ziet de vrijdagavond niet overleefd 😀

myweekinpictures55zt
En deze zat ook nog in de tas trouwens! Zo handig. Echt een van de leukste goodiebags die ik ooit heb gekregen.

myweekinpictures55zu
Gisterenavond had ik niet zoveel honger dus ik ging voor een klein gerechtje. Van Lekker en Simpel of course! Naanbroodjes met tzatziki en kip 🙂

‘s Avonds heb ik mijn telefoon weggelegd en ben ik volle bak aan de slag gegaan met school. Stage en bloggen zijn zo leuk dat mijn schoolopdrachten er een beetje bij in schieten. Even inhalen dus. Dat is ook wat ik vandaag ga doen. Maar met mate hoor, want ik wil natuurlijk ook van mijn weekend genieten.

38 thoughts on “My week in pictures 55”

  1. Leuk eigenlijk dat dat tegenwoordig zo kan, een berichtje plaatsen en zo iemand met dezelfde hobby een paar uur later ontmoeten! Het kookboek van Lekker en Simpel staat al op mijn wishlist, super lekkere recepten altijd!

  2. Hee wat tof, je kunt de Peter Pan, hij ziet er goed uit! 😀 Ik ben ‘m ook aan het leren maar het gaat nog niet zo soepel als bij jou. Je week klinkt trouwens tof!

  3. Leuk dat longboarden, zo zie je ook nog veel in je omgeving en de natuur. Heerlijk als het nog een beetje goed weer is :). En je hebt er een nieuwe vriend bij, altijd leuk! De recepten uit het nieuwe kookboek zien er goed uit, ik ben benieuwd naar de rest van het boek.

  4. Heeee Jen, je bent gewoon door mijn dorp gelongboard! Supergrappig, die borstelbaan is vlakbij waar ik woon haha. Als je volgende keer weer in de buurt bent, moet je even appen, dan skate ik een stukje met je mee. 😀
    Leuke diary weer en ahhh, die puppy van Puck is zó schattig!

  5. Mmm die broodjes zien er goed uit en wat leuk dat je zo iemand ontmoet hebt met longboarden! Ik vraag me trouwens al heel lang af welke longboard jij hebt, ik weet echt niet wat voor eentje ik moet nemen want er is zoveel keuze! Liefs, Anne

    1. Ik heb de bamboo dancer van xtensionboards met paris trucks en cloud ride slide wielen. Je kunt denk ik het beste naar de skateshop gaan en daar wat dingen proberen. Wie weet vind jij mijn board helemaal niet fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.