My week in pictures 56

Processed with VSCOcam with f2 preset
Zondag sliep ik uit en ik at lekker mijn ontbijt in bed. Ik werkte wat aan school en ineens crashte mijn laptop.. het scherm werd geel. Dat had ik nog nooit meegemaakt… Niets deed het meer, net nu ik zo lang aan school en mijn stageopdracht had gewerkt. Dat was voor mij echt even de druppel dus ik zat de rest van de dag in een mega dip.

weekinpictures56b
Het liefst wilde ik de hele dag mijn bed in kruipen, maar er moesten nog wat dingen gedaan worden. Ik maakte foto’s voor de samenwerking met Adidas NEO.

weekinpictures56c
Ik hing kleding op aan een waslijn en mijn huisgenootje en haar vriendinnetje hielpen met de kleding vasthouden. Het resultaat zie je hier.

Processed with VSCOcam with t1 preset
De rest van de middag heb ik even rustig aan gedaan. Even zitten en goed opschrijven wat er allemaal gedaan moest worden. Het werd me even te veel allemaal. Ik ben vol aan de slag met stage, met mijn blog, gewone schoolvakken en daarnaast ben ik ook nog een half jaar school in aan het halen. Ik had super hard doorgezet en aan alles gewerkt en toen crashte dus mijn laptop. Kon ik weer helemaal opnieuw beginnen.. maar “wanneer?” was de grote vraag. Ik wil zo graag klaar zijn met school zodat ik lekker kan gaan doen wat ik leuk vind: bloggen 🙂 Ik ga nu kijken naar de mogelijkheid om mijn laatste schooljaar in deeltijd te doen. ‘s Avonds even alles lekker er uit gejankt onder de douche en nu weer aan de slag!

weekinpictures56e
Goeievraag.nl zit ook op onze afdeling bij stage. Ze lanceerden een nieuw onderdeel op de website en dat vierden we met cupcakes en prosecco!

weekinpictures56f
Ik ging voor de aardbeiencupcake, heel lekker!

weekinpictures56g
De batterij van het brandalarm was leeg dus iedere minuut piepte dat ding een keertje. Het lukte mij niet om het klepje van de batterij open te krijgen dus mijn huisgenootje heeft het voor me opgelost. Echt, je moet mij nooit alleen in een huis zetten.

weekinpictures56h
Dinsdagavond ging ik na stage meteen door naar Amsterdam. Er was een bloggersevent van Acer bij Hutspot.

weekinpictures56i
Lekkere broodjes en salades!

weekinpictures56j
De nieuwste producten van Acer werden gepresenteerd.

weekinpictures56k
Er waren veel lifestyle-, food- en techbloggers aanwezig.

weekinpictures56l
We kregen een telefoon cadeau!

Processed with VSCOcam with f2 preset
Woensdagochtend gingen Jill en ik voor stage outfitfoto’s maken. Daarna binnen nog even snel op de foto en weer hard aan het werk!

weekinpictures56n
Niet leuk dat het al zo vroeg donker is. ‘s Ochtends als ik de deur uit ga is het donker, en ‘s avonds als ik terug kom ook. Moet ik echt even aan wennen!

weekinpictures56o
En nog meer traktaties op stage!

weekinpictures56p
Hier moest ik om lachen, zo droog.

weekinpictures56q
Ik vond deze foto toen ik door mijn oude foto’s aan het bladeren was. Longboarden met mijn zus, dat mis ik. Ze is voor een half jaar in Nieuw-Zeeland.

weekinpictures56r
Vorige week waren we tijdens de shoot voor Adidas NEO helemaal vergeten een close-up foto te maken van de chocofondue zelf. Vrijdagochtend stond ik al vroeg op om de setting na te bouwen en de foto’s alsnog te maken. Allemaal moeite voor niks, want ik had per ongeluk de verkeerde bakjes gebruikt.

weekinpictures56s
Daarna printte ik mijn rapport voor school. Een groot deel hiervan had ik dus opnieuw moeten maken vanwege de crash.. Zo fijn als het eindelijk na lang werken uit de printer komt!

weekinpictures56t
Ingeleverd! En daarna door naar de Mediamarkt.

weekinpictures56u
Ik kocht een externe harde schijf. Mijn laptop doet het inmiddels weer maar veel bestanden doen het nog niet. Met de schijf hoopte ik nog bestanden te redden, maar de schijf deed het niet in de trein omdat er wifi nodig was, gr… het zat niet mee deze week.

weekinpictures56v
Zoveel geluk dat mijn filmpjes en foto’s voor Adidas nog op de SD-kaartjes stonden. In de trein onderweg naar Brabant zette ik de video in elkaar.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Een V&D outfit fotograferen met mama!

weekinpictures56x
En daarna gezellig samen uit eten. Ik ging voor garnalen met frietjes.

weekinpictures56y
En mama voor een salade!

weekinpictures56z
Daarna ging ik nog door naar een vriendin want die was jarig geweest. Gezellig om weer even bij te kletsen! Vanwege de weinige slaap afgelopen week ging ik wel weer op tijd richting huis, eindelijk lekker slapen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Zaterdagochtend: typical whitegirl 😀

Processed with VSCOcam with f2 preset
De hele dag aan school gewerkt en daarna even lekker longboarden. Het was prachtig weer.

weekinpictures56zc
Ik reed over een viaduct. Heel leuk, want dan mag je daarna dus van een flinke heuvel af rollen.

weekinpictures56zd
Zo mooi dit! Het leek net of ik op safari was in Brabant.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik reed op het board van mijn zus want die van mij stond nog in Rotterdam.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Daarna ging ik door naar mijn vader. Percy stond op de trap te wachten tot ik naar boven kwam, zo lief.

weekinpictures56zh
Alleen toen ik eenmaal boven was ging ze liever met de muur knuffelen dan met mij 🙁

weekinpictures56zj
We aten bij papa tortilla’s en frietjes. Weer lekker ongezond. Maar dat mag als je een dip-week hebt 😀

weekinpictures56zk
Gisterenavond ging ik na het bezoekje aan mijn vader weer richting Rotterdam. Een meisje kwam naar me toe met een dagkaart die zij niet meer nodig had, heel lief. Zij had hem ook al van iemand anders gekregen en ik heb hem na mijn ritje weer aan een ander doorgegeven.

Vandaag staat helemaal volgepland met fotoshoots! Druk druk druk 🙂 Maar allemaal leuke dingen gelukkig!

41 thoughts on “My week in pictures 56”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.