My week in pictures 60

myweekinpictures60a
Dinsdag hadden we op stage een surprise babyshower voor een collega. We versierden snel de tafel terwijl een andere collega haar afleidde.

myweekinpictures60b
Er waren roze koeken en twee taarten. En iedereen had een cadeautje meegenomen voor een cadeautjesmand. Ik vind het echt leuk dat er zulke dingen georganiseerd worden op mijn stageplek!

myweekinpictures60c
Dinsdagavond zette ik mijn schoen met daarin een ‘Tinderella story’-gedicht voor mijn huisgenootje die als eerste aan de beurt was om de schoenen te vullen met cadeautjes.

myweekinpictures60d
De volgende ochtend was mijn schoen gevuld met cadeaus en chocolademunten, jeej! Deze week ben ik aan de beurt om cadeautjes uit te delen.

myweekinpictures60e
Donderdag ging ik lunchen met Jill en Fleur die ook stage lopen bij Sanoma. Gezellig! Even snel een selfie maken in het volle atrium.

myweekinpictures60f
En een reserve-selfie in de lift 😀

myweekinpictures60g
Van mijn collega Lisa kreeg ik deze love tea om eens te proberen, erg lekker! Lisa heeft trouwens een blog over dansen, dus mocht je het leuk vinden om een dansblog te volgen kijk dan zeker even op Dancetalk.nl

myweekinpictures60ga
Donderdagavond ging ik meteen uit stage door naar Rotterdam Blaak. Ik als inwoner van Rotterdam heb de markthal donderdag pas voor het eerst gezien. Slecht he?

myweekinpictures60h
Ik ging met klasgenootjes van mijn vorige opleiding uit eten bij Happy Italy. Mijn pizza was echt enorm.

myweekinpictures60i
Na het eten maakten we nog wat foto’s buiten, maar dat viel nog niet mee in het donker en mijn telefoon die nog op vierkant formaat stond ingesteld. Het was een gezellige avond!

myweekinpictures60j
Vrijdag werkte ik thuis aan mijn blog en ik rommelde wat in huis. Mijn konijnensloffen gaan alweer een paar jaar mee, dat kun je wel zien. Tijd om ze in de was te gooien.

myweekinpictures60k
Ik was vrijdag de hele dag aan het wachten op mijn nieuwe iPhone en vroeg in de avond werd hij dan eindelijk bezorgd. Helaas had ik geen tijd om hem uit te pakken want ik moest een half uur later gaan.

myweekinpictures60l
Ik ging naar Sumo in Utrecht. Twee dagen achter elkaar uit eten. In Utrecht hebben ze echt leuke kerstverlichting, zo schattig aan het water.

myweekinpictures60m
Met de meiden van Fashionista.nl! Ik schrijf zelf al een tijdje niet meer voor de site maar ik mocht wel gezellig mee uit eten 🙂

myweekinpictures60n
Dit was voorlopig wel even de laatste keer sushi. Ik vind het wel lekker maar ik heb het gewoon te vaak gegeten denk ik! Na de sushi ging ik door naar Eindhoven.

myweekinpictures60na
Gisterenochtend at ik heel veel fruit. Had ik even nodig!

myweekinpictures60o
‘s Middags ging ik naar de winkels in Valkenswaard om cadeautjes in te kopen. Het is daar altijd mega rustig dat ben ik echt niet gewend na twee jaar in Rotterdam wonen.

myweekinpictures60p
Ik zag deze super grote en zachte beren liggen! Mocht iemand nog een kerstcadeau voor me zoeken… 🙂

myweekinpictures60q
Hobbelpaarden anno 2014: hobbelunicorns!

myweekinpictures60r
Ik kocht wat cadeautjes voor mijn huisgenoten en voor mezelf haalde ik deze leuke dingetjes. Het horloge had ik al maar dat was inmiddels zo versleten dat ik dezelfde opnieuw heb gekocht.

myweekinpictures60s
Daarna door naar Eindhoven!

myweekinpictures60t
Nog meer cadeautjes inkopen. Dat moest ik echt heel snel doen want ik had mijn bus gemist waardoor ik nog maar een uurtje de tijd had. Maar het is gelukt!

myweekinpictures60u
Om 6 uur sprak ik met Semir en Koen af bij de Connaisseur in Eindhoven om over YouTube dingetjes te praten. Dit nagerecht had ik een tijdje geleden daar gegeten maar nu was het ineens van de kaart verdwenen.. Gelukkig hebben ze het speciaal voor ons nog eens gemaakt!

myweekinpictures60v
We waren vergeten een leuke foto te maken dus toen gingen we maar voor de carselfie, ook leuk! 😀

myweekinpictures60w
Het was een leuke avond! Gezellig gekletst en leuke dingen besproken. To be continued 🙂

Drie keer achter elkaar uit eten dus deze week. En komende week ‘moet’ ik weer twee keer. Ik vond het super fijn om weer een keer van deze leuke dingen te doen met vrienden, dat was namelijk alweer een tijdje geleden. Vandaag vieren we de verjaardag van mama en ik ga weer volle bak aan mijn blog werken. Wat ga jij doen vandaag?

40 thoughts on “My week in pictures 60”

 1. Wat leuk dat jullie op deze manier jullie schoen zetten! Haha! Omg dat toetje, gelukkig hadden ze die nog even voor jullie gemaakt! Hoe durven ze die van de kaart te halen O:
  Liefs, Tessa

 2. Leuke foto’s allemaal, gezellig dat je mee ging naar dat etentje van Fashionista! 🙂 Die Pukka thee lijkt me erg lekker, gauw een keertje proberen! Ik ga vandaag lekker verder werken aan mijn blog. Fijne zondag gewenst!

 3. Jaa Utrecht is mooi he! En Sumo is erg lekker 🙂
  Die grote beren bij TEDi zijn zóó zacht en leuk, hihi. Ik heb ze zondag ook nag even geaaid, haha.
  Wat erg dat je zo vaak uit eten moet, hihi.

  Fijne week!

 4. Wat een gezelligheid! 🙂 Ik heb een vraagje, waar kan ik dat horloge vinden? Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n horloge, en deze is PERFECT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.