My week in pictures 66

my week in pictures 66a
Zondag begon ik de dag met een groene smoothie. Ik maak er vaak een met sinaasappel, banaan en spinazie en nu deed ik dat met nog wat extra meloen er bij. Geen aanrader met meloen!! Ik ging bijna over m’n nek na een paar slokken.

my week in pictures 66b
Ik maakte een nieuwe smoothie en besloot de meloen maar gewoon met yoghurt er bij te eten. Veel beter zo. Even een ochtendje werken.

my week in pictures 66c
En daarna met m’n date naar Scheveningen! We maakten een strandwandeling in de zon, heel gezellig ๐Ÿ™‚

my week in pictures 66d
Er waren mensen aan het surfen dus daar gingen we even naar kijken vanaf de rotsen.

my week in pictures 66e
En daarna aten we kibbeling. Dat moet ik echt vaker eten, zo lekker!

my week in pictures 66f
‘s Avonds deed ik boodschappen voor de hele week. Ik ben verslaafd aan blauwe bessen. Jammer dat ze zo duur zijn..

my week in pictures 66g
Ik kwam erachter dat ze helemaal niet ‘Uptown funky wow’ zingen aan het einde van Uptown Funk. Iedere keer als ik het nu hoor kan ik de bovenstaande tekst er nog steeds niet uithalen. Ik zing gewoon wow mee.

my week in pictures 66h
Maandag ging ik weer naar stage. We verhuisden deze week met ons team naar een nieuwe afdeling en vanaf nu werken we op de Viva redactie! Heel leuk om vanaf zo’n plek te werken, maar het is erย een stuk drukker (qua praten maar ook qua aankleding op de muren en zo) dus daar moet ik nog wel even aan wennen.

my week in pictures 66i
Een nieuwe afdeling = een nieuw kluisje. Ik koos natuurlijk voor die met het hartje er op!

my week in pictures 66j
We kregen bloemen van Viva als welkomstcadeau, echt lief!

my week in pictures 66k
Ik probeerde deze week van die Maggi papiertjes om kip in te bakken. Niet echt een succes want de kip werd super taai en was bijna niet meer door te kauwen. Nu snijd ik de kipfilet gewoon in blokjes en die rol ik dan over het papier heen zodat ik ze daarna gewoon in olie kan bakken. Veel beter.

my week in pictures 66l
En ook deze week was de fitness weer iedere keer verlaten. Heb ik mooi de kans om een spiegelselfie te maken in de kleedkamer ๐Ÿ™‚ Ik heb deze week iedere dag gesport! De sportschool en het thuissporten heb ik steeds afgewisseld. Dus eerst een dag naar de fitness, dan een dagje thuissporten, dan weer fitness, dan weer thuis. Werkt fijn zo!

my week in pictures 66m
En weer aan het werk! Het is heel leuk om vanaf deze afdeling ook wat mee te maken van de tijdschriftenwereld.

my week in pictures 66n
Deze week heb ik iedere ochtend een smoothie gedronken en verder alleen maar water. Op een gegeven moment moest er echt even een latte machiatto tussendoor. En die was lekker!

my week in pictures 66o
Lunchen op stage.

my week in pictures 66oa
Het gaat super goed met de sportkalender en mijn vrolijke stickers! Tot nu toe heeft iedere dag al een sticker ๐Ÿ™‚

my week in pictures 66p
Op vrijdag, mijn vrije dag, werd ik ziekjes wakker. Balen! Ik maakte een smoothie en sliep uit.

my week in pictures 66q
Met lekker veel sinaasappels er in trouwens.

my week in pictures 66r
Ik ben iemand die niet lang stil kan zitten dus ik kon het niet laten om ‘s avonds toch naar de fitness te gaan. Ik voelde me alweer een stuk beter dus dat ging prima.

my week in pictures 66s
En weer de hele spinningzaal voor mezelf. In Rotterdam doen ze volgens mij niet aan goede voornemens.

my week in pictures 66t
Toen ik zaterdag wakker werd merkte ik dat het met mijn keel helaas nog niet beter was. Ik deed het rustig aan, werkte wat aan mijn blog en deed een freelance opdracht.

my week in pictures 66u
‘s Middags maakte ik bananenpannenkoekjes. Heel lekker maar het duurt altijd zo lang voor ze gaar zijn.

my week in pictures 66v
Typical white girl lunch ๐Ÿ˜€

my week in pictures 66w
‘s Avonds ging ik vroeg mijn bed in en ik las de nieuwe Fashionista.

En toen ik dit op Facebook zagย klom ik weer mijn bed uit om het ook te proberen. Resultaat: de slappe lach in mijn eentje. Het lukte me bijna! Ik kreeg m’n broek alleen niet over mijn billen heen.

Vandaag: beetje bloggen, beetje sporten! en jij?

76 thoughts on “My week in pictures 66”

 1. hahaha dat filmpje! Wat geniaal dit! Ik weet zeker dat ik dat niet kan, hoef het niet eens te proberen, teveel rondingen die het tegenhouden ๐Ÿ˜‰ Wat goed dat je zoveel aan het sporten bent. Lijkt me heerlijk om dat te doen in een lege sporthal. Nooit ergens op wachten en je opfrissen zonder dat er tien man om je heen staat!

 2. Ontzettend leuke week jennie! Wat knap dat je elke dag hebt gesport. Ik heb geen sportabonnement meer en dat is maar goed ook. Veelste duur omdat ik niet vaak ging.

  Je luncht echt lekker op stage. Jammer dat ze dat op school niet hebben. Avocados en eitjes. Jum. Zou je een keertje een artikel kunnen maken met lunchtips voor school? Ik word de boterhammen een beetje zat haha

 3. Hee! Super goed bezig! ๐Ÿ˜€ Ik wil binnenkort ook weer gaan sporten, bij welke zit jij en raad je die mij aan? Ook maak ik zelf wel eens smoothies met spinazie, doe jij er geen water of yoghurt bij?

 4. Ik eet ook weer gezond, alleen ik heb weinig inspiratie. Ik neem als ontbijt/lunch vaak een smoothie of geroosterd brood met zalm of yoghurt met fruit. Heb jij nog andere recepten?

 5. Al dat gezond eten, mmm lekker! Na een lange periode van thuissporten (blogilates en joggen enzo) heb ik me ook maar eens aangesloten bij de fitness. Vind het echt veel leuker (en vermoeiender toch haha)!

 6. Zo, je hebt lekker gezond gegeten deze week zo te zien! Goed bezig! ๐Ÿ™‚ Ik raak er gemotiveerd van en laat mn chocolade chip cookies nog maar even in de trommel zitten! Haha!

 7. Die smoothie lijkt me super lekker. Kreeg toevallig gister op mijn werk zo’n groene smoothie in mijn handen gedouwd. Toen dacht ik Ulgg dat kan niet lekker zijn.. maar dat viel echt reuze mee. x

  1. Jazeker! Ik ben de afgelopen vijf dagen ziek geweest en heb daardoor in het weekend geen foto’s kunnen maken. Doordeweeks werk ik gewoon en ben ik om 7 uur thuis dus ik heb helaas niet de kans om daarna nog foto’s te maken (dan is het donker). Er komen zo snel mogelijk weer blogposts aan!

 8. Balen dat je ziek bent geworden maar toch snel weer fit was. Fijn dat de fitness zo rustig was, gister heb ik gezwommen en heb zwembad lag helemaal vol terwijl er normaal hooguit de helft zou zijn.

 9. Hey Jennie!
  Jij bent echt een voorbeeld op het vlak van sporten en gezond zijn, echt knap hoe je dat op een leuke manier kan volhouden! Niet slecht bedoelt of zo hoor, maar ik zie dat je vaak smoothies maakt, maar die zijn eigenlijk niet zo gezond, omdat als je het fruit mixt al de gezonde vitaminen en vezels er uit gaan :s maar dat maak je vast wel goed met al het andere gezonde eten en sporten datje doet! Groetjes Dina

  1. Hee Dina, wat leuk om te lezen! En dankjewel voor de tip. Ik heb daar inderdaad al eens eerder over gelezen dus ik zorg wel dat ik het een beetje afwissel. Verder zorg ik er ook voor dat de smoothie niet te lang in de blender heeft gezeten zodat er nog stukjes in zitten ๐Ÿ™‚ Dankjewel!

 10. Hi Jennie!
  Om eerlijk te zijn moet ik bekennen dat dit eigenlijk een van de eerste blogpost is die ik van je lees… wat ik nu ik er een paar gelezen heb eigenlijk wel jammer vindt! Erg leuk om te lezen en natuurlijk knap dat je de dingen als veel sporten ook volhoudt naast werk ๐Ÿ™‚ Ben benieuwd naar volgende posts en zal het zeker blijven volgen! En even een random vraagje haha: hoe pak jij het spinnen aan? Hoe lang etc.

 11. Hee! Wat een super leuke blog! Hartstikke fijn om te lezen =).
  Ik had een klein vraagje tussendoor.. Welk fotobewerking programma
  gebruik je? Ziet er allemaal zo leuk uit op je lijst met artikelen!
  Alvast bedankt!

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.