My week in pictures 67

my week in pictures 67a
Ik testte afgelopen zondag neptattoos! Gewoon omdat ik me verveelde en omdat ik ze toevallig tussen een stapel rommel in en lade tegenkwam. Leuk om een keertje te kijken hoe een tattoo op een andere plek er uit ziet, maar ik ben blij dat ‘ie er weer af is.

my week in pictures 67b
Lunchen en bloggen tegelijk. Ik ging weer voor volkorencrackers met houmous en paprika. Een van mijn favoriete ontbijtjes sinds kort.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Na een middagje bloggen kwam een vriendin langs (ze wilde liever niet op de foto). We gingen een stuk wandelen en omdat het al een beetje regende deed ik mijn nieuwe jas aan, want daar zit een muts op. Ik denk bij deze foto steeds dat ik een hoed op heb terwijl ik niet eens een hoed heb, heel stom 😀

my week in pictures 67d
Wandelen door een parkje in Rotterdam. Op de terugweg liepen we langs de supermarkt voor pizza’s.

my week in pictures 67e

En die aten we lekker op de bank op onder een deken met een film er bij!

my week in pictures 67f
Ik had een horloge om gedaan en was alweer vergeten dat die tattoo er zat. Nou, dat was ook maar van korte duur!

my week in pictures 67g
Maandagochtend onderweg naar Sanoma waaide het zo hard dat een stuk van het stoplicht er af was gewaaid..

my week in pictures 67ga
Wij zijn met het Blogtoday team helemaal klaar voor Fashionweek! We kregen deze Fashionweek shirts toegestuurd.

my week in pictures 67h
Na een dagje werken ging ik snel weer naar huis om te koken. Ik probeerde deze week eens de diepvries vis van de appie en die waren erg lekker!

my week in pictures 67i
En na het eten snel door naar Stijn, die mij helpt met de nieuwe layout. We hebben even alles doorgesproken en in de eerste week van februari wordt ‘ie gebouwd! Nog even wachten dus 🙂

my week in pictures 67j
Dinsdagochtend werd ik weer met super erge keelpijn wakker. Dus ik nam maar een beker thee mee voor onderweg om me warm te houden.

my week in pictures 67k
Mijn collega Erika kwam me ophalen bij Schiphol want we hadden een afspraak bij een bureau om wat meer te vertellen over Blogtoday. Zag ik toch zomaar op deze vroege ochtend Jan Kooijman voor Schiphol staan met een camerateam! Goed begin van de dag 🙂

my week in pictures 67l
Daarna weer door naar het Blogtoday kantoor. Ik ging weer vroeg naar huis want ik voelde me erg moe. Door al die nachten met keelpijn had ik weinig geslapen. Dit keer vulde ik mijn beker met chocomel bij de automaat.

my week in pictures 67mToen ik thuis kwam plofte ik neer op de bank met mijn huisgenootje. Wat we de hele avond hebben gedaan? Katten opgezocht op Marktplaats want we willen er zo graag eentje!

my week in pictures 67n
Zo, die ene centimeter die zichtbaar is van mij zegt al genoeg over hoe ik er aan toe was op woensdagochtend. Ik had me heel erg verslapen en ging gauw uit bed om thuis te werken.

my week in pictures 67p
Maar eerst even snel wat vitaminen naar binnen werken.

my week in pictures 67q
Woensdagmiddag voelde ik me weer helemaal beter. Bijgeslapen en mijn keel deed weer normaal, yes! Ik ging meteen weer even sporten.

my week in pictures 67r
Laatst kocht ik bij de IKEA een extra wasrekje voor op mijn kamer, maar inmiddels is dit eerder een tafel geworden… oeps.

my week in pictures 67s
Hee, wat leuk! Ik kreeg op donderdag ineens veel pakketjes. Dat was weer lang geleden. Ik krijg niet zo vaak pakketjes meer omdat ik me bij veel bureaus daarvoor heb uitgeschreven. De pakketjes bleven maar komen en aangezien ik niet aan reviews doe op mijn site was het ook helemaal niet nuttig om al die producten te ontvangen. In deze pakketjes zat kleding die ik mocht uitzoeken van twee webshops.

my week in pictures 67v
En in één pakketje zat tandpasta. Die had ik helemaal niet verwacht. Blijkbaar ben ik me bij een bureau vergeten af te melden voor producten. Dit keer kwam het wel goed uit want mijn tandpasta was op gegaan en ik was helemaal vergeten nieuwe te kopen.

my week in pictures 67w
Op vrijdagochtend kwam Xenia naar mij toe om outfitfoto’s te maken.

my week in pictures 67x
En ze had nog cadeautjes meegenomen voor mijn verjaardag, zo lief!

my week in pictures 67y
Ik kreeg een IKEA hondje, waarvan ik de grote versie ook al heb. Die kleine is echt schattig! Verder nog twee kettingen, een portemonneetje en een hele mooie armband die niet op deze foto staat. Die zal ik binnenkort even op de foto zetten. Nog een keertje super bedankt Xeen!

my week in pictures 67zb
We zagen deze fiets in mijn straat staan toen we outfitfoto’s gingen maken. Doet me echt denken aan mijn roze beachcruiser in LA!

Processed with VSCOcam with f2 preset
‘s Middags ging ik nog even de stad in. Broeken passen bij de Monki en nog eens in de sale kijken bij de ZARA.

my week in pictures 67zab
Xeen droeg deze schoenen en ik vond ze zo leuk dat ik ze ook meteen heb besteld 😀 Mocht je ze ook willen dan kun je ze hier (linkje) vinden.

my week in pictures 67zc
Vrijdagavond ging ik in bad (roze water!) met maltesers en een film.

my week in pictures 67zd
Zaterdagochtend stond ik al vroeg op om naar de fitness te gaan. Daarna weer snel naar huis, douchen, aankleden en naar BAR.

my week in pictures 67zf
Sanne (schatteke op YouTube) hield gisteren een meeting voor haar kijkers en zij en Saske hadden gevraagd of ik zin had om langs te komen. Ik ben niet zo thuis in de YouTube-wereld maar het leek me heel leuk om hen eens te ontmoeten en gezellig te kletsen. Er waren een hoop leuke meiden naar de meeting gekomen en Vera en Teske waren er ook bij als verrassing. Hier boven zie je hoe Teske met een kijker aan het karaoke is en Vera gaat op de voorgrond helemaal los, haha 🙂

my week in pictures 67zfa
Met Saske, Alwin, Teske en de meiden van Ik vrouw van jou!

my week in pictures 67zh
Na de meeting gingen we nog met een groep ergens wat eten. We wilden pizza gaan eten maar het was nogal lastig om ergens een plek te vinden voor 13 personen. Bij Burgertrut was nog wel plek vrij gelukkig! Ik zat aan tafel met Sanne, Alwin, Teske, Vera en Jeffrey en het was echt leuk om hen allemaal eens beter te leren kennen.

eten bij burgertrut (foto van teske)
Teske maakte deze foto vlak voor we gingen eten. Het was echt een gezellige dag! De burgers van Burgertrut waren trouwens ook heel lekker, zeker een aanrader!

my week in pictures 67zi

Rond een uur of 9 was ik weer thuis en toen ging ik meteen aan de slag met de My week in pictures van deze week.

Vandaag ga ik bloggen, even wat terug brengen in de stad en nog wat dingetjes voor stage doen. De laatste stageweek alweer… ik heb echt een dubbel gevoel. Het is zo leuk om bij Blogtoday stage te lopen. Het team is super leuk en ik leer er echt veel, dus eigenlijk wil ik niet weg. Maar aan de andere kant vind ik het ook weer fijn dat ik straks niet meer iedere dag van 08:00u tot 19:00u van huis ben. Dan heb ik weer lekker veel tijd om te bloggen en te sporten. Een drukke week met een dubbel gevoel dus. Ik ben benieuwd.

68 thoughts on “My week in pictures 67”

 1. Als je echt om dieren geeft, koop je je kat niet op marktplaats (andere dieren horen er ook niet thuis).
  Maar bij een officiele fokker. Waarom? Omdat katten uit pretnestjes, oepsnestjes en broodfokkers niet getest worden op erfelijke ziektes. Ook is hun socialisatie niet goed en worden ze vaak veel te vroeg bij hun moeder weggehaald. Wil je een oudere kat, dan kun je het nog overwegen om daar een kat te halen, maar verder… koop aub een kitten van iemand die er echt zijn best voor doet. Ja, dat kost wel wat meer dan die gratis kittens van marktplaats. Maar tis dan ook een maatje voor jaren.

 2. Hihi, het lijkt inderdaad alsof je een hoed ophebt op die ene foto. Had je er niks van gezegd, ik had gedacht dat het een was 😉 .
  Mm, ik ben een paar maanden terug ook naar Burgertrut gaan eten, superyummie!

 3. Het lijkt inderdaad of je een hoed op hebt op die ene foto!
  Verder ben ik ook al heel lang bezig met een nieuw design, maar zolang mijn vriend nog stage loopt heeft hij geen tijd om het te gaan bouwen.

 4. wat een leuke foto’s weer en zonde dat die plak tattoo er zo snel alweer afging maarja je vond hem toch niet echt jou ding dus misschien maar beter ook? En die new balance die je hebt besteld vind ik ook erg leuk!! ik heb roze met donkerblauw ook een aanrader

 5. Leuke foto’s! En wat eet je gezond zeg (heb net je vorige diary even bekeken), echt goed van je! Ik ga die crackers met houmous en paprika ook eens proberen! Goed idee.

 6. Heee!
  Ik had een vraagje , ik zag dat je bij Sanoma stage loopt/ werkt.
  En ik moet volgend jaar een half jaar stage lopen in deze branche.
  Maar ik zit op het NIMETO in Utrecht en volg dus een MBO opleiding…
  weet jij of ze ook mbo studenten aan nemen?
  Het lijkt me super gaaf om daar stage te lopen en is in de buurt van waar ik woon.
  ik hoop dat je mij kan helpen.
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.