My week in pictures 68

My week in pictures 68b
Ik droeg mijn nieuwe trui uit de ZARA sale op zondag. Het is echt een leuke kleur trui en hij zit fijn. En dat voor maar 7,99!

My week in pictures 68a
Zondagen zijn voor uitgebreidere ontbijtjes. Dat doe ik eigenlijk iedere zondag, lekker rustig wakker worden met een goed ontbijt. Wat ik de rest van de zondag gedaan heb weet ik niet eens meer. Volgens mij gesport en aan mijn blog gewerkt. Ik heb er in ieder geval geen foto’s meer van gemaakt!

My week in pictures 68ba
Deze week stond helemaal in het teken van het afronden van mijn stage.

My week in pictures 68c
We (Blogtoday) verhuisden nog een keertje van afdeling. Samen met Viva gingen we naar een grotere ruimte. Van het nieuwe uitzicht konden we niet echt genieten vanwege de mist. Jammer, want vanaf deze plek zie je normaal gesproken de hele dag vliegtuigen opstijgen.

My week in pictures 68d
Ik dacht ik ga deze laatste week nog allemaal lekkere dingen kopen in de kantine, maar helaas was het aanbod deze week niet zo spectaculair 😀 Normaal zijn er wel eens lekkere salades, tosti’s en wraps en zo maar nu ging ik maar voor soep met brood. Ook lekker hoor! Ik lunchte nog een keer met Jill van Fashionchick. Een soort afscheidslunch want dit was voor ons beiden de laatste week als stagiaire.

My week in pictures 68da
Woensdag kwam Puck, die heel lang bij ons heeft gewoond, gezellig langs om te eten en bij te kletsen. Daarna ging ik skypen met Berna! Ik heb haar via Fashionista magazine leren kennen en ze gaat nu een documentaire opnemen over bloggers waar ik haar bij help.

My week in pictures 68e
Nou, daar ging ik dan.. donderdag was mijn laatste dag. En meteen deed mijn pasje het al niet meer. Worden stagiaires zo snel vergeten? 😀

My week in pictures 68f
Ik werkte nog aan wat laatste dingetjes en ‘s middags stapten we met het Blogtoday team in de auto richting het centrum van Hoofddorp.

My week in pictures 68fa
Als afscheid gingen we sushi eten bij itoshii!

My week in pictures 68g
Deze sojaboontjes had ik nog nooit gegeten en toen ze op tafel stonden ging ik ze toch maar eens proberen. Op een gegeven moment zag ik mijn collega lege boontjes terug leggen op een schaaltje… oeps. Ik zat gewoon heel die dingen op te eten maar blijkbaar moet je er de kleine boontjes uit halen, lekker slim. Ik vond het al moeilijk door te kauwen haha 😀

My week in pictures 68h
Na de sushi ging ik nog met ‘afscheidstaart’ langs bij de afdeling waar we bijna heel mijn stageperiode hebben gezeten. Even bijkletsen en afscheid nemen. Die taart die je bovenaan ziet is trouwens echt een aanrader. Het is een banaan toffee taart van HEMA.

My week in pictures 68i
En om 6 uur was het dan toch echt tijd om mijn pasje in te leveren en te gaan. Ik ga het echt missen!

My week in pictures 68ia
Van mijn collega’s kreeg ik dit leuke pakketje mee. Ze kennen me zo goed daar!

My week in pictures 68j
Vrijdagochtend lag ik al vroeg op de grond in mijn kamer.

My week in pictures 68k
Alles voor een mooie foto van mijn nieuwe schoenen! Niet echt comfortabel liggen zo maar wel een leuk resultaat. Betere foto’s van de schoenen kun je hier zien.

My week in pictures 68l
Daarna was het tijd om naar school te gaan. Ik maakte snel nog even een ‘from where I stand’ voor het schoolgebouw.

My week in pictures 68m
Wat we gingen doen? Een spel in een kring..

My week in pictures 68n
Met nepgeld. Soms hebben we lessen waarvan ik me afvraag wat het voor nut heeft. Verder is het een hele leuke opleiding hoor 😀

My week in pictures 68o
Na school ging ik door naar de stad omdat ik met Josie en Lauriëtte had afgesproken. “Waar zullen we afspreken?” Kabouter buttplug is wel een herkenbaar punt, haha. Ik snap niet waarom dat ding in de stad staat. Edit: ik heb het even opgezocht en het moet een kerstman met een kerstboom voorstellen, maar later heeft het een andere bijnaam gekregen.

My week in pictures 68p
In de kou gingen we outfitfoto’s maken! Hier vind je de blog van Josie en hier vind je die van Lauriëtte.

My week in pictures 68q
Daarna snel naar de Coffee Company om op te warmen. Het was heel leuk om eens met deze meiden af te spreken. Moeten we vaker doen!

My week in pictures 68r
Ok. Ik kreeg mijn nieuwe rooster. Van 8:30 tot 19:30 naar school op maandag. 11 uur achter elkaar dus. Mag dat eigenlijk wel??

My week in pictures 68s
Nog meer sushi! Mijn huisgenootje had teveel sushi besteld dus ik mocht wat overbleef opeten. Nu wist ik wel hoe ik de boontjes moest eten 😀

My week in pictures 68t
Verder heb ik op vrijdagavond aan mijn blog gewerkt en de livestream van Lotte gevolgd. Heel leuk om een keertje zo mee te maken en natuurlijk ook super leuk om Lotte beter te leren kennen!

My week in pictures 68u
Zaterdagochtend: mijn morning abs zijn terug!

My week in pictures 68v
Ik weet dat dit eigenlijk voor de chocofondue is maar ik kon het niet laten om alvast wat spekjes en aardbeien te pakken.

My week in pictures 68w
Zaterdagmiddag ging ik de stad in. Ik heb besloten de tassen van Mango toch maar terug te brengen want in de drie weken dat ik ze heb gehad heb ik niet een keer gedacht: hee die wil ik vandaag meenemen. Dan liever terug brengen en voor een echt mooie tas gaan. Het was zo druk in de stad dat ik een half uur in de rij heb moeten staan om ze terug te brengen. Daarna ging ik nog even sporten.

My week in pictures 68x
En mijn Lush collectie is weer bijgevuld!

My week in pictures 68y
Ik wilde eigenlijk in bad gaan en een film kijken maar dat is er niet meer van gekomen. Ik keek PLL op de bank en kon er niet meer van af komen. Vanavond ga ik in bad verder kijken!

Maar eerst… zondag workout! Komende week heb ik allemaal leuke dingen op de planning staan. Veel afspraken en mijn zus komt terug uit Nieuw Zeeland! Fijne week!

63 thoughts on “My week in pictures 68”

  1. Haha, ik had precies hetzelfde toen ik die boontjes voor het eerst at. “Wat zijn ze taai!” Nou, niet echt dus. Ik heb nu heel erg veel zin in die banaan toffee taart, wist niet eens dat het bestond, maar het klinkt zo lekker.

  2. Wat maak je toch altijd leuke foto’s! Zelfs de foto’s die je met je telefoon ‘even snel’ maakt vind ik super mooi, haha. Ik vond het echt heel leuk dat je er was, bij de livestream! Als jij er ooit eentje doet, kom ik ook! 😀

  3. Wat een fijne en lange my week in pictures, erg leuk om naar te kijken. Volgende week heb ik ook mijn laatste 2 stagedagen en ook ik vind het erg jammer! Maar het betekent wel dat we weer een stapje verder zijn 🙂 Lijkt me leuk om je een keertje tegen te komen in Rotterdam!

  4. Wouw ik ben jaloers op je buik, hihi. Ik gebruik de titel van één van je Posts nog steeds als mijn grootste motivaties: summer bodies are made in winters! We can do it! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.