My week in pictures 75

my week in pictures 75 a
Zondagochtend stond ik al vroeg op om mijn spullen in te pakken voor een lange tocht: broodjes, een appel, pleisters, wattenschijfjes, een haarelastiek, zakdoekjes, ov kaart, water, oortjes en ik ben even de naam kwijt van die twee dingen waar ik onderdelen mee kan aandraaien 🙂

my week in pictures 75b
Lekker boarden in het zonnetje!

my week in pictures 75c
Ik begon bij de Kralingse Plas. Wat een uitzicht!

my week in pictures 75d
En ik reed door naar Nesselande.

my week in pictures 75e
Onderweg zag ik twee oude mensen in een roeibootje, zo schattig.

my week in pictures 75f
Ik eindigde op het strand van Nesselande en ging daar even kijken naar de kinderen op de skatebaan. Echt knap wat ze allemaal kunnen met skeelers, skateboards en stepjes.

my week in pictures 75g
Daarna at ik pannenkoeken en ‘s avonds skypete ik met klasgenoten voor ons schoolproject.

my week in pictures 75h
De tram rijdt een tijdje niet meer langs onze halte dus ik ga vanaf nu weer lekker sportief op mn board naar school. Het was nog wel best koud dus ik deed twee truien aan.

my week in pictures 75i
Maandagochtend op school. Binnen mijn projectgroep lossen we ‘problemen’ altijd op met steen papier schaar. Dit keer speelden we om wie van ons er donderdag naar de les moest gaan, want niet iedereen hoefde aanwezig te zijn. Ik hoefde lekker niet 😀

my week in pictures 75j
We gingen tijdens de lunch poffertjes eten in de stad.

my week in pictures 75k
Dinsdagavond heb ik weer de hele avond hoepels gemaakt. Zo leuk als ze allemaal bij elkaar staan!

my week in pictures 75l
Woensdag hebben Robin en ik weer de hele dag hoepels verzonden. Tussendoor eventijd  voor een snelle lunch.

my week in pictures 75m
Ons verpakkingsmateriaal is trouwens binnen! We hebben nu van die witte plastic enveloppen die de H&M ook heeft. Ziet er stukken beter uit!

my week in pictures 75ma
Mijn woede er uit sporten vanwege dat hele Dominicaanse Republiek gebeuren…

my week in pictures 75n
Toen ik op dit apparaat aan het trainen was maakte iemand stiekem een foto van mijn kont maar hij was vergeten de flits uit te zetten dus ik zag het, hahaha

my week in pictures 75o
Donderdag kwam mama naar Rotterdam om mij op te halen. En ze nam een tang mee zodat we eindelijk mijn bureau goed in elkaar konden zetten.

my week in pictures 75p
Toen ik in Valkenswaard was wilde ik een powernap op de bank doen maar dat lukte niet echt. Daantje zat iedere keer aan mijn wang te likken.

my week in pictures 75q
Vrijdagochtend wandelen met Daantje.

my week in pictures 75r
Op vrijdag werkte ik aan m’n blog en ik ging hoepels rondbrengen bij mensen die in Valkenswaard besteld hadden. ‘s Avonds ging ik bij mijn vader wraps eten.

my week in pictures 75sa
Een ontbijtje vol vitaminen: aardbeien, mango, banaan en blauwe bessen.

my week in pictures 75t
We hebben Daan inmiddels alweer langer dan een maand maar het is me nog steeds niet gelukt om een selfie met haar te maken. Ze wil maar niet!

my week in pictures 75u
Gisterenochtend ging ik Justine leren hoelahoepen bij de fitness in Valkenswaard. Zij ging met de candycane naar huis!

my week in pictures 75v
Even snel bij Kruidvat een nieuwe blush halen. En de nagellak kon ik niet laten liggen.

my week in pictures 75w
Daarna ging ik met Olivier boarden in het Leenderbos. Ik kan nu hoelahoepen en boarden tegelijk! Hoelaboarden noem ik het. Op mijn Instagram kun je er een video van zien. Ik kreeg hem helaas niet op de site geladen namelijk.

my week in pictures 75x
Hij had sushi meegenomen, lekker!

my week in pictures 75y
We zijn een paar keer van deze heuvel af gereden omdat we dat zo leuk vonden. En natuurlijk even een selfie met de selfiestick!

my week in pictures 75z
Daarna zijn we nog ijs gaan eten. Gisteren was echt een leuke dag!

Een week met een flinke tegenvaller dus, maar gelukkig heb ik genoeg leuke dingen gedaan en is het toch een leuke week geweest. Komende week heb ik weer leuke dingen op de planning staan. Ik ga naar Texel en heb een fotoshoot op de planning staan. Fijne zondag!

54 thoughts on “My week in pictures 75”

 1. Ziet er leuk uit! En omg, dat iemand een foto maakte van je kont, hahahaha. Ik heb in de sportschool ook al ZO vaak jongens betrapt op staren. Zo gênant, vooral voor die jongens haha.

 2. Wat een gave foto’s allemaal. Ongelofelijk dat jij kan boarden en tegelijk andere dingen doen zoals foto’s maken of hoelahoepen haha. Wat is er met Dominicaanse Republiek gebeurd? Gaat het niet meer door?

 3. Ah wat een leuke foto’s ! Vooral die pannenkoeken en sushi zijn erg leuk! Ik vind het nog steeds balen voor je dat het gewoon was verzonnen dat jullie mochten gaan hoopen daar!

 4. Dat longboarden ziet er zo cool uit met al die foto’s! En al die hoepels maken me altijd vrolijk haha, al die leuke kleurtjes 🙂 Ik ben nog steeds superblij dat jullie zo’n fijne service hadden met het bestellen en ik hoop dat ik hem snel binnen heb 🙂 X

 5. Zo rot dat jullie opgelicht zijn!
  Gelukkig dat er mensen waren die jullie gewaarschuwd hebben. Fijn dat je nog wel een leuke week hebt gehad. Goed dat jullie je niet uit het veld laten slaan!

 6. Hi Jennie!
  Komt de hoepel die je in de drie na laatste foto in de achterbak hebt liggen nog op hoopityourself? Ik zie hem niet staan tussen de voorraad maar zou hem graag bestellen!
  X

  1. Hee Valérie, die komt helaas niet meer in de shop omdat de tape in de buitenrand het opvouwen niet aankon, dan rekte hij uit. Helaas! De andere tapes en manieren van tapen kunnen dat wel aan.

 7. Ghaha heb weer echt gelachen om sommige dingen, die foto van je kont, wat een flapdrol! En vind het super hoe je alles oppakt! Knal het er inderdaad maar lekker uit in de gym. Het staat los van hoe jij bent als persoon en zegt alleen maar iets over die vervelende persoon die jullie enorm heeft gehinderd.
  Je bent echt motiverend bezig. Thanks voor de inspiratie!

  X

 8. Super leuke foto’s weer Jennie! Ik baal nog steeds met je mee van de Dominicaanse Republiek, echt bizar dat er zo’n mensen op de wereld rondlopen. Anyway, ik heb een hoelahoop gekocht, maar heb het gister misschien iets te lang gedaan waardoor ik nu echt pijn heb aan die botten aan de zijkant. Herkenbaar?

 9. Gelukkig heb je ondanks dat stomme gedoe van de Dominicaanse republiek nog een leuke en drukke week gehad! Ik geloof dat ik het steen papier schaar systeem ook maar ga invoeren bij mijn projectgroep 😉 Ik zit ook heel erg er aan te denken een hoepel te bestellen. Werkt wel aanstekelijk hoor, nu ik steeds alles zo voorbij zie komen 😉

 10. Haha het gevaar van de flits aan laten staan.. ongemakkelijk! Jammer van de tegenslag natuurlijk, maar komende week word weer leuker als ik het zo hoor!

 11. Leuk weekoverzicht weer! En nog steeds heel erg jammer dat het niet door gaat.. Maar echt leuk dat het zo goed gaat met je hoepels! Ik kan helaas niet echt hoelahoepen.. 🙁

 12. Hahaha dat meen je niet, hij maakte een foto van je kont, mét flits?
  Leuk om zaterdag gehoolahooped te hebben, de blauwe plekken neem ik maar even voor lief haha. Super knap trouwens van het “hoolaboarden” Dat doe ik je niet na 😀

 13. heey, superleuke foto’s weer! Zou je een keer een artikel willen schrijven over je longboard? Dat lijkt me supergaaf! Waar je hem hebt gekocht en wat voor soort.
  Groetjes Naomii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.