My week in pictures 82

My week in pictures 82a
Maandagavond landde ik weer in Eindhoven. Ik vind het uitzicht altijd zo mooi als het donker is. Al die miljoenen lichtjes onder je. Daarna moest ik nog vanaf Eindhoven met de trein naar Rotterdam, nou dat was me toch een rit. Ik zat bij een stel dronken jongens die me de meest rare vragen stelden. Een beetje raar, maar wel grappig. Daarna met de taxi naar huis want ik had de laatste tram gemist.

My week in pictures 82b
Dinsdagochtend moest ik weer -tussen alle overblijfselen van de Koningsdagfeesten- naar school. Het nieuwe kwartaal is weer gestart dus ik begon weer aan nieuwe vakken.

My week in pictures 82c
Na een lange dag eindelijk thuis: tijd voor een kleine salade tussendoor. Dit blijft denk ik toch wel mijn favoriet. Rosbief opgerold met zuivelspread er tussen.

My week in pictures 82d
Ik vond dit leuke pakketje in de brievenbus! Een heeele chille broek, een mok en een reep Tony’s. Dat is altijd welkom 🙂

My week in pictures 82e
En wat ik ook in de brievenbus vond… handcrème die naar bacon ruikt. Ik weet nog niet goed wat ik er van moet vinden.

My week in pictures 82f
Woensdagochtend waren we alweer vroeg aan het tapen. In mijn vorige rooster was ik de hele woensdag vrij dus dat kwam heel fijn uit. Nu moet ik ineens midden op de dag van 14:00 tot 16:00 naar school. Niet handig!!

My week in pictures 82ea
Na school nog even gauw aardbeien halen (twee doosjes 3 euro!) en weer door met de hoepels.

Foto 03-05-15 11 13 30
Ik kwam dit plaatje tegen op internet en toen besloot ik Gossip Girl helemaal overnieuw te kijken voor de derde keer. Dus dat heb ik de rest van de avond gedaan. Chuck en Blair = lifegoals!

My week in pictures 82g
Donderdag even rustig opstarten met ginkgo thee.

My week in pictures 82ga
Ik wilde ‘s avonds gaan sporten dus ik deed ‘s ochtends maar alvast mijn sportkleding aan omdat ik even lui was en geen zin had om moeite te doen voor een outfit. Dan maar in mijn sportkleding naar school.

My week in pictures 82h
Maar eerst weer een stapel hoepels verzenden want de bestellingen bleven maar binnenstromen deze week.

My week in pictures 82i
Op school werken aan ons project met mijn projectgroepje.

My week in pictures 82j
Een grote bak bloemkool, kipfilet en tomaatjes en een glas water met citroen.

My week in pictures 82k
Spinning met Evert op het scherm! Daarna ging ik nog even mijn benen trainen en wat hoelahoepen. Een man in de sportschool vroeg of hij me naar huis mocht brengen… No thanks 🙂

My week in pictures 82ka
Na het sporten at ik (zoals bijna iedere avond) chocolademousse met aardbeien.

My week in pictures 82l
Vrijdag maakte ik outfitfoto’s met Janneke. Ze is na twee maanden reizen door Azië weer terug in Nederland!

My week in pictures 82m
Een broodje met zuivelspread en rosbief, want dat had ik nog over van mijn salade.

My week in pictures 82n
Vrijdagavond deden we een grote schoonmaak in huis. Ik poetste mijn eigen kamer en de badkamer.

My week in pictures 82o
En Mo ging ons rommelhok leegruimen. Er stonden allemaal spullen in van studenten die hier 5 of 6 jaar geleden woonden maar die rommel nooit meer hebben opgeruimd. We kwamen van alles tegen, echt vies. Fijn dat het nu helemaal leeg is, dan kunnen we er nu onze eigen spullen in zetten.

My week in pictures 82p
En dit briefje, ook geschreven door iemand die hier waarschijnlijk 6 of 7 jaar geleden woonde, is ook eindelijk van de badkamer deur af. Na de grote schoonmaak ging ik nog even hoelahoepend Gossip Girl kijken.

My week in pictures 82q
Gisterenochtend begon ik weer met een blauwe bessen shake.

My week in pictures 82r
Een meisje lachte me uit omdat ik met de bus naar de fitness ging.. Nou, ik ga tenminste!

My week in pictures 82s
Na het sporten ging ik de stad in. Ik heb besloten dat ik weer wat meer jurkjes en rokjes wil gaan dragen want ik heb het wel weer gehad met iedere keer die jeans en een simpele top. Bij ZARA en Mango kon ik helaas niet echt wat vinden dus ik besloot eens een keer wat langer in de Bijenkorf rond te lopen. Daar vond ik een aantal hele leuke jurkjes zoals deze van Warehouse. Met een mooi detail aan de voorkant en een erg fijn stofje.

My week in pictures 82t
En deze is ook van Warehouse! Zoiets heb ik nog nooit eerder gedragen maar ik vind het eigenlijk toch wel heel leuk. Na nog even twijfelen en hulp vragen via WhatsApp heb ik besloten ze allebei mee te nemen. Twee jurkjes die wat duurder zijn dan wat ik normaal aan kleding uitgeef, maar dan heb je ook wat 🙂

My week in pictures 82u
Om half 9 ‘s avonds kreeg ik ineens heel veel zin in tosti’s dus ik liep nog snel naar de supermarkt voor hij dicht ging.

My week in pictures 82v
En ik nam een zak Maltesers mee waar ik onderweg naar huis al aan begon. Vinden jullie het ook altijd zo gek/vies als er zo een Malteser in de zak zit? Ik heb dan altijd het idee dat iemand anders de chocolade er al af heeft gegeten.. ‘s Avonds heb ik weer hoepels gemaakt want er komt een drukke week aan. Eerst de normale verkoop, maar we gaan ook weer op de Swan Market staan 10 mei dus we moeten weer een grote voorraad maken.

Vandaag ga ik weer sporten, bloggen en mijn nieuwe huisgenootje gaat vandaag haar spullen naar ons overhuizen. Vanavond ga ik bij het huisgenootje die sinds een week ons huis heeft verlaten langs voor het ‘officiële afscheid’ 🙁 Fijne zondag!

61 thoughts on “My week in pictures 82”

 1. Wat een leuke jurkjes! Ze staan je goed! En wat onnozel dat dat meisje je uitlachte omdat je met de bus ging… niks mis mee toch? ‘Fatima met snor’?? Oké dan hahah
  Veel liefs, Amber

 2. Wat een leuke diary! De jurkjes zijn echt heel mooi, ik vind die met bloemetjes echt helemaal top! Staat je goed. Ik ga me eens verdiepen in dat hoelahoepen 😀

 3. Mm, al dat lekkere eten! Ja, gek hé, als je zo iets raar tegenkomt. Hopelijk een foutje vanop het fabriek! Stel je voor dat er iemand echt de chocolade afgegeten heeft! Zonde!

 4. Leuke foto’s! Bij ons waren de aardbeien op de markt 4 doosjes voor 5 euro, dus we hebben al twee keer een nieuwe lading gehaald (‘: Zo lekker haha

 5. Wat een leuk dagboekje weer Jennie!
  Wat staat dat witte jurkje je prachtig zeg. wauw!
  hahaha, herkenbaar van die maltesers! Vind dat altijd zo vies.
  Liefs Lonneke

 6. oeh yummy al dat eten vooral die aarbeien met chocolademouse zien er goed uit! en ugh ik kan ook maar geen genoeg krijgen van gossip girl thank god voor netflix!

 7. Wat een leuke jurkjes! Zo krijg ik ook weer zin om jurkjes te gaan dragen 🙂
  Ik kijk ook altijd naar Gossip Girl tijdens het hoelahoepen haha, ik vind het een goeie combi!

 8. wow die jurkjes zijn mooi! ik vraag me wel af, heb jij het niet gigantisch druk? je hebt een goedlopende blog, een goedlopend bedrijfje en gaat daarnaast ook nog naar school.. hoe combineer je het allemaal?

  1. Thanks! Klopt, ik zit iedere dag (ook in het weekend) van 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds geen minuut stil. Maar het zijn gelukkig allemaal leuke dingen die ik doe 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.