My week in pictures 83

Ik heb deze blogpost even opnieuw online gezet omdat vanochtend de optie om een reactie achter te laten het niet deed.

my week in pictures 83b
Zondag ging ik alweer vroeg naar de fitness. Als ik ga sporten zet ik mijn slotje altijd op slot op 666. Zo van: afblijven 🙂 Ik had dat een keer voor de grap gedaan en blijf het nu maar doen. Soms is de code alsnog veranderd als ik weg ben dus het schrikt mensen toch niet af.

my week in pictures 83c
Daarna ging ik lekker lui op de bank mijn mail bijwerken en met wat mensen bellen. Daarna weer aan het werk voor de shop en mijn blog.

my week in pictures 83a
Zondag kwam mijn my week in pictures online en toen was het super druk op mijn blog de hele dag. Volgens mij kwam dat door de twee jurkjes die ik plaatste.

my week in pictures 83d
Janneke maakte ‘s avonds gevulde paprika’s. Heel lekker!

my week in pictures 83e
Daarna gingen we naar Samantha, die sinds twee weken niet meer bij ons woont. Mijn andere twee huisgenootjes hadden haar nieuwe woning nog niet gezien dus we gingen naar haar toe en even bijkletsen.

my week in pictures 83f
Maandagochtend zat ik al vroeg in de trein richting Hoofddorp. Ik kan het nooit laten om zo’n bakje rode druiven te kopen op het station.

my week in pictures 83g
Ik ging bij een Mitsubishi dealer een auto ophalen om deze week in rond te rijden voor een samenwerking.

my week in pictures 83ga
Dit is ‘m: de Mitsubishi Space Star! Leuk ding he?

my week in pictures 83h
En wat doe je als je een auto tot je beschikking hebt? Naar IKEA natuurlijk! Ik haalde mijn huisgenoten thuis op en samen gingen we naar IKEA Delft. Helaas waren ze er veel showrooms aan het verbouwen. Wie doet dat nu tijdens de meivakantie?

my week in pictures 83i
Zweedse balletjes en natuurlijk een prinsessengebakje.

my week in pictures 83ia
Oeps, we waren iets te enthousiast geweest met spullen kopen.

my week in pictures 83j
Mijn kleine selfie-spiegel ging eindelijk van de muur af. Ik vond het echt een te kleine spiegel dus heb ik bij IKEA een nieuwe gehaald. Die spiegel van de muur af halen was nog best een karwei. We hebben hem uiteindelijk met een mes erachter uit gekregen. Degene die de spiegel heeft opgehangen had alle stickers in het midden van de spiegel geplakt, niet zo handig want we konden er niet goed bij. Maarrr het is gelukt!

my week in pictures 83l
Vanuit mijn raam heb ik zicht op een basisschool en om kwart voor twaalf (volgens mij, laat in ieder geval) ging ineens het licht aan in een lokaal. Dat vind ik maar een beetje eng. Gauw de gordijnen dicht en slapen. Zouden jullie daar een melding van maken trouwens? Ik twijfelde..

my week in pictures 83m
Dinsdag gingen Robin en ik kijken bij een ruimte voor hoelahoepworkshops. We willen workshops gaan geven maar hebben besloten voor nu nog geen ruimte te huren omdat het voor nu natuurlijk prima buiten kan. Het is iets waar we later nog eens beter naar gaan kijken. Daarna gingen we weer de hele dag hoepels maken. We gingen lekker snel die dag!

my week in pictures 83n
‘s Avonds reed ik met de auto naar Brabant. Ik ging wat spullen wegbrengen, snel even langs bij mama en daarna nog op bezoek bij een vriend. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik die avond nog terug zou rijden naar Rotterdam maar dat heb ik toch maar niet gedaan. Het waaide die dag erg hard en ik was moe. Dan maar een wijntje en de volgende ochtend terug.

my week in pictures 83o
Om half 9 zat ik weer in de auto naar Rotterdam. Met 2x koffie 🙂

my week in pictures 83p
De rest van de dag heb ik weer hoelahoeps gemaakt en gewerkt. Ik moest ook voor Blogtoday werken dus op een gegeven moment zat ik met drie computers voor mijn neus.

my week in pictures 83q
‘s Avonds maakte ik pasta carbonara voor mijn huisgenootjes. Jessie, onze nieuwe huisgenoot bleef voor het eerst eten. Een soort welkomstmaal dus!

my week in pictures 83r
Na het eten ging ik snel naar Museumpark om tapes op te halen bij Robin die lekker aan het hoelahoepen was met wat meiden.

my week in pictures 83s
Daarna gingen we nog bij Jessie op de kamer een film kijken en kletsen.

my week in pictures 83t
Donderdag ging ik weer eens mijn kamer en mijn kasten opruimen. Weer kwamen er twee zakken kleding tevoorschijn die weg kunnen. Ik ga ze naar H&M brengen en dan kan ik met korting weer nieuwe items scoren. Ook zocht ik een outfit uit voor de showcase van Sony de volgende dag.

my week in pictures 83u
Donderdag ging ik met m’n date naar het strand, want hij was een dagje in Nederland <3 Er was een prachtige zonsondergang en wij deden een gezellige strandwandeling.

my week in pictures 83v
Schelpjes! Er lagen trouwens ook veel kwallen, die dingen blijf ik interessant vinden.

my week in pictures 83w
Bij Scheveningen zijn allemaal leuke strandtentjes. Ik vind het er overal zo leuk uitzien daar. Veel gezellige zitplekjes met vuur en gezellige lampjes.

my week in pictures 83x
Wij gingen op dit plekje zitten, met een klein vuurtje op tafel en uitzicht op de zonsondergang. Aan het einde van de avond werd ik ineens ziek… hele slechte timing 🙁

my week in pictures 83y
Vrijdag en zaterdag heb ik het rustig aan gedaan en ik heb vooral veel in bed / op de bank gelegen. Daardoor miste ik dus ook de Sony showcase en daar baalde ik ontzettend van. Ik moest echt even bijkomen want vandaag gaan we hoepels verkopen op de Swan Market. Tussen het uitrusten door was ik dan ook druk bezig met hoepels maken. We hebben niet zo’n grote voorraad kunnen maken als vorige keer maar we hebben er alsnog lekker veel om te verkopen.

my week in pictures 83z
En tussen het hoepels maken en slapen door heb ik veel fruit gegeten, neptattoos opgeplakt en Gossip Girl gekeken.

my week in pictures 83za
Oh en ik heb ook nog wat rond gekeken naar leuke vakantieplekken. Santorini is nieuw op mijn travel wishlist en heeft meteen een hoge plek in de lijst gekregen. Wat een mooi plekje dit!

Vandaag voel ik me gelukkig wat beter en ik ben nu bezig met de laatste voorbereidingen voor de markt vandaag: broodjes smeren, wat dingen printen en leuke spullen uit huis uitzoeken om de kraam mee te versieren. Het wordt een drukke dag denk ik, maar ik heb er veel zin in!

Mocht je je vervelen vanavond: ik heb weer een enquête waar ik zoveel mogelijk respondenten voor zoek. Het zijn 10 vragen en je zou ons ontzettend helpen als je hem in zou vullen. Je kunt hem invullen door *hier* te klikken.

21 thoughts on “My week in pictures 83”

  1. Santorini ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit! Die komt ook op mijn lijstje 🙂 En die zonsondergang: wauw!
    Ben je eigenlijk van plan om een tattoo te zetten? Ik wil er eentje, maar ik ben best bang dat het heel veel pijn doet..

  2. Aah wat een fijne tijd heb je achter de rug, behalve het moment dat je opeens ziek werd 🙁 Dat is minder! Maar wat een geweldige tattoo, ooh die is echt superleuk! En ook nog eens zo’n fijn autootje, wat een mooierd! Denk goed aan jezelf en geniet van de nieuwe week, liefs Dagmar

  3. Mooie foto’s, krijg gelijk zin in die donuts 🙂 Gelukkig hebben we die hier ook! Al eet ik ze nooit tijdens een film. Meer voor bij de koffie ‘s middags. Ik zal even naar de enquête kijken 🙂

  4. Ik kijk altijd uit naar je week in pictures! Gaaf ook zoveel bezoekers, hoop dat ik dat ook ooit bereik met mijn blog, lijkt me geweldig om zoveel mensen te kunnen inspireren! xx

  5. Bizar dat de code van je sportschoolslotje af en toe toch verandert, mensen willen dus serieus gewoon dingen van je jatten…

  6. Oh wat ziet scheveningen er gezellig uit zo! Ik vind je week in pictures altijd zo leuk om te kijken, haha. Heb trouwens even je enquete ingevuld, hoop dat je er wat aan hebt! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.