My week in pictures 85

My week in pictures 85a
Dit was mijn uitzicht op de vroege zondagochtend. Mooi he?

My week in pictures 85b
Ik ging met Kim longboarden, hoelahoepen en wat leuke foto’s maken. Het was echt heerlijk weer.

My week in pictures 85c
Daarna ging ik met Xenia naar het Ibis hotel in Rotterdam voor de Sleep Academy.

My week in pictures 85d
We leerden van alles over slaap en wat er dan bijvoorbeeld met je lichaam gebeurt tijdens het slapen. Erg interessant om eens te horen maar af en toe wel een beetje ingewikkeld. Daarna gingen we yoga doen in een hotelkamer.

My week in pictures 85e
En lekker eten! Alles stond in het thema van slaap deze dag en daar was het eten ook op afgestemd. Zo zat er bijvoorbeeld geen tomaat bij de carpaccio omdat je daar juist weer wakker van wordt.

My week in pictures 85f
Na het eten was het tijd voor een workshop van Dr. Hauschka. We reinigden ons gezicht en gebruikten een serum zodat we met een lekker zachte huid naar bed konden.

My week in pictures 85g
Voordat we gingen slapen mochten we zelf een kussen maken bij een workshop van Coco-mat. We kregen de hoes en mochten deze zelf vullen. Daarna zat mijn kleding helemaal vol met de vulling 🙂 Het kussen is super fijn. Het heeft drie delen en een soort nekrol wat echt heel fijn ligt.

My week in pictures 85h
Xenia en ik hebben daarna nog heeel veel gepraat, super gezellig. Daardoor was het wel een beetje laat geworden. Volgens mij gingen we om 1 uur of half 2 slapen en om half 7 ging de wekker alweer omdat Xenia naar stage moest.

My week in pictures 85i
Ontbijten!

My week in pictures 85j
En toen begon de schoolweek weer. Ik ben nog nooit zo vroeg op school geweest. Wel fijn want zo kon ik nog snel even werken voordat de lessen begonnen.

My week in pictures 85k
Ik ging meteen vanuit het hotel naar school dus ik had mijn goodiebag met Coco-mat kussen bij me.

My week in pictures 85l
En dinsdagochtend moest ik weer vroeg uit bed: om 6 uur dit keer. We hadden laatst ons huis opgeruimd omdat er allemaal spullen in stonden van vorige huisgenoten en die spullen moesten nu echt eens weg. Om half 7 moest alles buiten staan zodat de gemeente het kon komen ophalen.

My week in pictures 85m
En jawel, daarna weer naar school. We moesten voor school wat over bevolking opzoeken en toen kwam ik erachter dat er een live bevolkingsteller is. Best raar eigenlijk om zo te zien dat dat getalletje eerst groeit en daarna ineens weer zakt.

My week in pictures 85n
Robin was deze week op vakantie dus ik moest de shop in mijn eentje bijhouden. Gelukkig had ze voor vertrek nog wat hoepels gemaakt en ingepakt. Na school ben ik naar Robin gegaan en daar heb ik hoepels gemaakt en mijn AH to go salade snel even gegeten.

My week in pictures 85o
Toen ik ‘s avonds weer naar huis ging zag ik in het park waar ik door moest lopen een meisje dat lastig werd gevallen door een jongen. Ik ging even kijken omdat ik niet wist of het misschien een stelletje was wat elkaar aan het plagen was. Toen ik na een tijdje naar het meisje riep of het allemaal wel goed ging kwam de jongen op mij af en duwde hij me op de grond en daarna schopte hij me. Ik ben toen snel naar huis gerend en toen had ik het echt even gehad allemaal. Op de een of andere manier kwam door die schop alle stress van afgelopen weken er uit en toen voelde ik me zo rot. Ik ben gaan douchen en heel vroeg mijn bed in gegaan. De volgende dag voelde ik me weer helemaal goed gelukkig, fijn om even goed bijgeslapen te hebben.

My week in pictures 85p
Woensdag zat ik weer op school. De laatste loodjes: het is bijna vakantie.

My week in pictures 85q
Ik voelde me al een paar dagen niet lekker, weinig eetlust. Toen bedacht ik me dat vroeger cola altijd hielp als ik me bijvoorbeeld een beetje misselijk voelde in de auto. Dus ik ging cola halen!

My week in pictures 85r
En dat hielp want om half 9 ‘s avonds kreeg ik na twee dagen eindelijk mijn eetlust weer terug. Racen naar de kiptent dus 😀

My week in pictures 85s
Ik haalde kip piri piri en frietjes. Stress er uit, eetlust terug, ik kan er weer tegen aan.

My week in pictures 85t
Donderdag weer de hele dag school. We zijn met alle vakken met de laatste dingen bezig en dat is echt druk. Alle vakken die ik de afgelopen jaren hebben gehad waren voor mij erg makkelijk en nu lijkt het ineens of ze de lat in de laatste periode veel hoger hebben gelegd.

My week in pictures 85u
Donderdagavond ging ik met Jessie naar de bioscoop omdat we allebei heel graag naar Pitch Perfect 2 wilden. Ik heb echt veel gelachen om deze film. Als je hem nog niet gezien hebt: ga het doen!

My week in pictures 85v
Vrijdagochtend stond ik alweer vroeg op het station om naar Den Haag te gaan. Normaal gesproken werk ik mijn mail bij in de trein maar omdat mijn 3g bundel op is ging ik nu even lekker lezen.

My week in pictures 85w
Ik ging naar het wellness centre in New Babylon. We werden daar ontvangen met een ontbijtje.

My week in pictures 85x
Daarna kregen we allerlei presentaties van behandelingen die daar gegeven worden. Het was wel lastig hoor, om te moeten toekijken. Ik wilde ook zo graag op die tafel liggen!

My week in pictures 85y
Ze hebben ook een float center daar. Het is een bad met heel veel zout wat heel goed voor je schijnt te zijn. Ik heb een bon gekregen om het eens te proberen dus dat ga ik binnenkort doen. Dan zal ik laten weten hoe het was.

My week in pictures 85z
Emilia was er ook bij, gezellig!

My week in pictures 85za
‘s Avonds ging ik met mijn huisgenootjes eten bij Vapiano.

My week in pictures 85zb
En daarna nog even met Monica de stad in. Bij Hollister stiekem parfum spuiten. Dit soort shirts vind ik altijd zo leuk voor mannen.

My week in pictures 85zc
Daarna gingen we naar Xenos en Jamin want ik ging die avond naar een housewarming en zocht nog cadeautjes. Ik haalde onder andere de Bean Boozled challenge.

My week in pictures 85zd
Toen we weer thuis waren ging ik snel omkleden en door naar de housewarming. Ik had me voorgenomen het niet te laat te maken en één, misschien twee drankjes te nemen, maar dat ging al mis bij de ingang waar we meteen begonnen met tequila.

My week in pictures 85ze
En daarna nog Stef Stuntpiloot. Wie verloor moest Jägermeister drinken, gadverdamme.

My week in pictures 85zf
Uiteindelijk heb ik het aantal drankjes niet meer kunnen tellen en ben ik tot 3 uur daar geweest. Moet ook weer een keer kunnen toch 🙂

My week in pictures 85zg
Maaar helaas moest ik wel om 07:00u mijn bed weer uit omdat ik had afgesproken een hoepel af te leveren op het station. Ik had het zwaar en ging daarna meteen mijn bed weer in.

My week in pictures 85zh
‘s Middags ging ik boodschappen doen, poetsen, dat soort dingen. Al ongeveer 2 maanden staat mijn fiets stil omdat ik dacht dat de ketting er af lag. Een keer wilde ik wegfietsen en toen leek het alsof de ketting er af lag, maar dat was dus blijkbaar niet zo. Ik wilde hem naar de fietsenmaker brengen en toen bleek dat hij het wel gewoon doet. Had ik dus al die tijd gewoon mijn fiets kunnen gebruiken…

My week in pictures 85zi
En daarna ging ik weer naar Robin’s huis om hoepels te maken en in te pakken. Ik moest daarna weer terug met de bus met deze enorme rol bubbeltjesfolie en een stapel hoepels. Het wordt echt tijd voor een auto.

My week in pictures 85zj
‘s Avonds had ik nog een beetje last van een kater dus ik dronk een smoothie en at een broodje rosbief. Ik keek Gossip Girl terwijl ik weer hoepels maakte.

My week in pictures 85zk
En dan nog leuk nieuws: vanaf komende woensdag gaan we iedere woensdagavond hoelahoepen in het Museumpark in Rotterdam. Hier kun je het Facebook evenement vinden. Woon je niet in Rotterdam? We hebben een Facebookgroep aangemaakt waarin je o.a. hoelahoepers bij jou in de buurt kunt vinden zodat jullie ook samen kunnen gaan hoelahoepen. Je vindt de groep hier.

De komende week ben ik iedere dag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat buiten de deur. Dinsdag ga ik naar de afterparty van de Gumball 3000 waar o.a. David Hasselhoff, Deadmau5 en Tony Hawk ook voor zijn uitgenodigd. Woensdag hoepels maken en ‘s avonds hoelahoepen in het park. Donderdag evenementen voor mijn blog. Vrijdag een bruiloft. Zaterdag hoelahoepworkshops geven op het Fit For Summer event van Women’s Health en zondag de hele dag workshops geven en rondlopen op de Blog Fair van ilovefashionbloggers. En verder natuurlijk weer heel veel school. Mega druk maar ik ben er klaar voor en heb er zin in! Ik denk dat het een hele volle My week in pictures gaat worden volgende zondag. Fijne week!

57 thoughts on “My week in pictures 85”

 1. Jeetje! Wat naar van die jongen in het park! Ik ben blij dat alles goed met je gaat, ik hoop dat het met het andere meisje ook goed gaat. Ondanks dat zag het eruit als een hele leuke week! En alvast een hele hoop plezier toegewenst voor de komende week! 😀

  1. Ja, ik ben er echt van geschrokken. Ik weet niet hoe het met het meisje gaat helaas omdat ik van de schrik en adrenaline ben weggerend. Hoop dat het goed met haar gaat 🙁 Dankjewel, jij ook een fijne week!

 2. Jeeeetje, wat een schoft! Gelukkig gaat het goed met je. Ik zou ook zijn weggerend. Bah 🙁 Jeetje wat een drukke en leuke weken heb jij. Knap dat je het volhoudt! Veel plezier aankomende week 🙂 X

 3. Wat een gezellige foto’s weer allemaal Jennie!
  Ik vind het zo belachelijk van die jongen.. wat heb je toch vreemde mensen in de wereld!
  Gelukkig voel je je weer wat beter. Hele fijne week meid!
  Liefs Lonneke

 4. Wat een bizarre gast in het park, niet normaal! Maar wel heel lief van je dat je het meisje hielp, gelukkig niks vervelends aan over gehouden.

  Heel veel succes de komende tijd met de laatste loodjes!

 5. Hoop dat je het incident met die nare gast een beetje hebt kunnen vergeten, lijkt me zo naar om zoiets mee te maken 🙁 Dat floaten lijkt me heel erg tof, ben benieuwd hoe je het gaat ervaren. Denk dat ik zelf een beetje moeite zou hebben met ontspannen haha, blijven altijd 100 dingen in mijn hoofdje. Leuk dat jullie gaan hoelahoepen, ik ga een keertje meedoen! 😀

 6. Weer een drukke week achter de rug zo te zien… Hopelijk voel je je al wat beter! En misschien is het een idee om ‘s ochtends een glas citroenwater te drinken? Geeft je direct een oppepper en zo heb je genoeg energie om de dag door te komen 🙂
  Veel liefs, Amber

 7. Wat een nare ervaring in het park! Toch vind ik het wel goed van je dat je het meisje benaderde. Veel mensen grijpen namelijk niet eens in als ze zoiets zien. Gelukkig voel je je beter! Pitch Perfect 2 is echt een geweldige film trouwens 🙂

 8. Wat erg Jennie! Ik hoop dat hij je niet teveel pijn heeft gedaan. Naar dat je zoiets hebt meegemaakt. Het is onwijs lief om mensen te willen helpen, maar helaas heb ik een ervaring als deze ook al een keer gehad. Ik zal mensen blijven helpen in zelfde situaties, maar hou nu wel in gedachten dat ik zelf ook kwetsbaar ben. Verder ziet je week er gelukkig heel leuk uit <3!

 9. Wat een gek joh die gast! Bizar om mee te maken lijkt me. Je wilt iets goeds doen en dan krijg je dit ervoor terug. Hoop dat het met dat meisje ook goed is afgelopen ..

 10. He bah, wat vervelend van die jongen… Dat lijkt me enorm schrikken! Ik hoop dat het ook goed gaat met het andere meisje. Verder ziet het ernaar uit dat je een heel gezellige en drukke week hebt gehad. Leuk!

  1. En wie weet dat ik binnenkort eens aanschuif bij het hoelahoepen. Ik woon pas sinds een maandje in Rotterdam, dus lijkt me een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

 11. Wtf wat raar van die jongen zeg! Jeetje, gelukkig ben je er nog best goed vanaf gekomen. Echt apart sommige mensen. Maarja verder weer een leuk artikel en ik denk dat ik pitch perfect 2 gewoon thuis kijk want ik kijk liever actie in de bioscoop hahah 🙂

 12. Wat vreemd van die jongen in het park. Echt naar! Verder heb je het wel heel erg druk he! Maar fijn dat je ook nog kunt genieten met feestjes enzo! Ben heel benieuwd naar Pitch Perfect 2

 13. Jeetje wat een naar verhaal van die jongen in het park 🙁 wel goed dat je er op af bent gestapt! Veel mensen negeren het en lopen weg.. jammer dat het zo af moest lopen alleen..

  Ik wil zelf ook graag nog een keer floaten..toch maar eens eentje hier in de buurt opzoeken

 14. Oh, wat balen van die jongen, zo gemeen :s Blij dat de rest van de week dan toch een stuk beter ging. En wauw, drukke tijden voor de boeg, maar als het leuke dingen zijn is dat natuurlijk niet zo erg 🙂

 15. Wat een hoop leuke foto’s! Maar wat naar van die jongen in het park … 🙁 Wel super van je dat je er wat van zei!! Ik hoop dat je er niet al te erg mee zit , gelukkig is het niet uit de hand gelopen! Veel plezier volgende week & lekker focussen op de leuke dingen! X

 16. Pfff op deze manier durf je ook niks meer te zeggen als je een ruzie op straat ziet. Wat zijn er toch zieke mensen op de wereld. Gelukkig voel je je wel weer beter en heb je je eetlust terug. En wat tof dat je iedere woensdag gaat hoelahoepen in het park. Ik ga me ook eens verdiepen in het hoelahoepen!

 17. Ik vind het nog steeds naar om te lezen over die gebeurtenis in het park. Wel ontzettend goed van je dat je hebt ingegrepen. Hopelijk durft dat meisje uiteindelijk ook voor zichzelf op te komen of hulp te zoeken. Supertof ook trouwens die overnachting met slaapthema. Ik had geen idee dat je van tomaat wakkerder werd!

 18. Jeetje wat naar zeg van die jongen! Wat een stommerd! Snap dat je daarna er even doorheen zat, maar wel goed dat je voor dat meisje bent opgekomen.

 19. Ah Jennie echt zo erg van die jongen, fijn dat het goed met je gaat:) Ik heb een vraagje over dat hoelahoepen in het museumpark, ik ben 12 en ik heb ook een hoepel van jullie, maar is er een bepaalde leeftijdscategorie. Want misschien is het raar als ik dan tussen al die vrouwen sta, haha:)

 20. Wat een hoop leuke foto’s, druk weekje weer! Echt schrikken dat die jongen je zomaar op de grond duwde, wow. Je wilde alleen maar voor dat meisje opkomen, logisch, ik zou me ook zorgen maken als ik zoiets zag!

 21. Hebben ze bean boozled in de Xenos?? Ik dacht dat je dat alleen online kon kopen via Amerikaanse webshops enzo.
  Zouden ze dit ook in de Xenos in Hulst hebben dan? Trouwens weer heel leuke foto’s 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.