My week in pictures 87

My week in pictures 87a
Zondagochtend haalde ik mijn vriendinnetjes Eline en Sanne op bij Rotterdam Centraal. Ze gingen Robin en mij helpen met de hoepels die dag. Op naar Amsterdam!

My week in pictures 87b
We stonden op de Blog Fair van Ilovefashionbloggers. Dit was ons kraampje. Gezellig met flamingoprintjes overal.

My week in pictures 87ba
Er was ook een Cosmo Touch Up kraampje waar ik mijn haren nog even snel opnieuw liet doen. Door de storm van die dag waren mijn krullen namelijk helemaal uitgezakt.

My week in pictures 87c
Met Robin, trots op wat we tot nu toe allemaal bereikt hebben!

My week in pictures 87d
Het was lekker druk bij onze kraam die dag.

My week in pictures 87ze
Op het event was ook een Q&A met grote bloggers. Leuk om te luisteren naar de verhalen van deze meiden.

My week in pictures 87e
De mannen van de kraam naast ons hadden een polaroid camera bij zich. Daar wilden we natuurlijk even een groepsfoto mee 🙂

My week in pictures 87f
En op het einde van de dag waren de vertegenwoordigers van de stand naast ons ook om, die konden het niet laten om het ook eens te proberen.

My week in pictures 87g
Rond 6 uur gingen we weer naar huis. Onderweg maakten we een stop bij McDonalds voor kipnuggets. De auto moest weer terug naar Valkenswaard want mama had hem weer nodig deze week.

My week in pictures 87h
Thuis in Valkenswaard, snel even knuffelen met mama en weer door naar het station van Eindhoven. Mama bracht me gelukkig met de auto naar het station en ik at onderweg nog snel een fruitsalade. Om half 12 eindelijk thuis, snel mijn bed in!

My week in pictures 87i
Maandag zat ik de hele dag op school. ‘s Avonds met Robin de hoepels die in het weekend besteld waren maken en verzenden. Die meiden achter de balie vinden het nooit zo leuk als wij komen met die onhandige pakketten 😀

My week in pictures 87j
Dinsdag zat ik weer de hele dag op school want we hadden de eerste deadline deze week. School had weer eens alleen maar half gare broodjes met vieze sauzen er op dus ik ging bij de Spar een broodje halen.

My week in pictures 87k
En Kim had donuts meegenomen voor ons groepje omdat we het zo zwaar hadden die dag. We hebben de deadline gehaald. One down, three to go.

My week in pictures 87ka
Ik haalde een voorraad van mijn favoriete haarmerk BioSilk. Ongelofelijk hoe mijn haren er van opknappen.

My week in pictures 87l
Woensdag was het weer hoepeldag. We hadden eindelijk tijd om weer nieuwe hoepels aan de shop toe te voegen. Vanaf vanavond 20:00u zijn er vijf nieuwe hoepels verkrijgbaar.

My week in pictures 87m
We hadden allebei geen weekend gehad en rond 4 uur waren we allebei even op. Dus tijd voor een powernap!

My week in pictures 87n
Daarna maakte Robin avondeten voor ons. Lekker in het zonnetje eten.

My week in pictures 87o
En toen gingen we door naar het park waar we van half 8 tot half 10 hoepelden. Deze week waren er nog meer mensen dan vorige week en er kwamen ook mannen meedoen, heel leuk!

My week in pictures 87p
Wat is het toch een mooie stad. Het Erasmus met roze wolken!

My week in pictures 87q
Donderdag zat ik weer de hele dag aan school te werken. Ondertussen snel even een uurtje zonnen in onze jungle en het boek van Anna Nooshin verder lezen.

My week in pictures 87r
‘s Avonds wilden mijn huisgenootjes en ik er even tussenuit dus we gingen een half uurtje hoepelen in het park bij ons huis. Ineens kwam de vierdaagse langsgelopen met een fanfare.

My week in pictures 87s
We staan in de Cosmopolitan van deze maand!

my week in pictures 87t
Vrijdag was het super heet, 32 graden geloof ik. Kim en ik gingen longboarden. Ik ging in deze chille jurk.

My week in pictures 87u
Voor we startten nog even goed insmeren en aardbeien eten.

My week in pictures 87v
Het was ZO HEET! Niet normaal. Ik wilde zo graag van die glijbaan af.

My week in pictures 87w
Kim’s wiel stopte uit het niets ineens met draaien. Muurvast zat hij. En toevallig had ik net dit keer geen gereedschap bij me.. Wel een fles zonnebrandspray, dus die hebben we maar gebruikt. Mega slecht voor de wielen maar het werkte wel!

My week in pictures 87x
We eindigden bij het strand van Nesselande. Hier hebben we cola gehaald en lekker in het zonnetje gezeten.

My week in pictures 87y
Toen ik thuis kwam was er een pakketje voor mij. Ik opende het en toen lag de hele keuken vol glitters! Er zat een bikini van Oneill in.

my week in pictures 87ya
Gisteren begon ik de dag met een heerlijke fruitsalade. En hoepelen met een van onze nieuwste hoepels, de Magic Mint. Van Magic Mike, snap je ‘m? 🙂

My week in pictures 87z
‘s Middags fietste ik door het zonnetje naar de supermarkt.

My week in pictures 87za
En daarna ging ik naar Robins huis om weer hoepels te maken en te verzenden.

My week in pictures 87zb
Met een stapel hoepels in de bus. Ik hoop altijd zo erg dat er geen kinderwagen de bus in komt zodat ik weer moet verhuizen met mijn stapels. Ik kan niet wachten tot ik een auto heb.

My week in pictures 87zc
‘s Avonds moest ik helaas weer verder met schoolwerk. Ik maakte pasta carbonara, die ziet er best ranzig uit op deze foto.

My week in pictures 87zd
Mijn uitstelgedrag was zo erg gisterenavond. Ik ging zelfs video’s van Justin Bieber kijken en liedjes van Jada Borsato luisteren hahaha.

Nog twee weken school en dan kan ik eindelijk weer lekker veel bloggen!! Ik kan niet meer wachten. Deze week ga ik het weer rustig aan oppakken. Ik heb heel veel leuke winacties geregeld waar ik morgen mee van start ga. Vandaag ga ik even naar de Swan Market en daarna weer aan school. Wat gaan jullie doen vandaag?

42 thoughts on “My week in pictures 87”

 1. Ik heb deze week ook (ein-de-lijk!) een longboard gekocht! Van de HEMA welliswaar, om te proberen. Maar ik vind het zo leuk! Weet je nog mooie plekken in Rotterdam waar je kunt longboarden? 😀

  PS: Net zoals op Magic Mike ben ik verliefd op Magic Mint!

  1. Leuk Lies! Stuur me anders even een mailtje als het een beetje onder de knie hebt en klaar bent voor een wat langere afstand. Dan kunnen we samen boarden en zal ik je mijn favoriete route laten zien 🙂

   1. Haha geen probleem! We waren de vertegenwoordigers van de stand naast jullie. Omi’s aphelstrudelsaft, Explore Asian soja bonen pasta en iKi bier 🙂

 2. Drukke week! Ik voel me zo non-productief als ik naar jouw My week in pictures kijk haha. Ben van plan om die BioSilk producten ook eens te proberen, mijn haar kan dat denk ik wel gebruiken.

 3. Hele leuke week met toffe foto’s! Ik weet niet hoe het komt, maar ik denk dat iedereen zo de paar laatste weken voor de vakantie het enorm druk hebben. Teken dat het tijd is voor vakantie!

 4. Wat een lekkere week zo :-). Ik heb jammer genoeg helemaal niks meegekregen van het heerlijke weer afgelopen vrijdag. Ik had heel de dag cursus en toen ik na zo’n 2,5 uur rijden thuis was, was het weer helemaal omgeslagen.. Ontzettend harde wind en regen. Oja, ik kreeg wel iets mee: dat het bloedje heet en benauwd was in mijn auto die 2,5 uur tijdens héél véél files haha! Vandaag ben ik weer aan het leren.. misschien ga ik zo trouwens wel met laptop, boek en schrift verkassen naar mijn balkon :-)!

 5. phoee hee wat een drukke week! Ik heb nu vooral vakantie en moet wachten op mijn examen uitslag brrr spannend!
  Je hebt trouwens een leuk jurkje aan op die foto over de hete dag! En ik vind het trouwens zo knap hoe jij het allemaal bijhoud met die hoepels en je blog 🙂

 6. Wat een leuke week! Lijkt me echt zo heerlijk zo’n tochtje, ik ben zo blij dat het weer wat beter wordt. Ik kan ook niet wachten tot ik eindelijk vakantie heb. Ik ben er zo aan toe! Fijne zondag Jennie! X

 7. Ik word helemaal vrolijk van deze foto’s! Jammer dat ik ‘helemaal’ in Groningen woon, anders ging ik zeker een keer woensdagavond hoelahoepen! Leuk om te zien dat het zo goed gaat daaarmee 🙂

 8. Drukke week zeg, pfoee wat heb je veel gedaan! Gelukkig niet alleen stomme dingen voor school
  en ook veel leuke dingen 🙂 Oh, en ik zie echt nu voor me dat als jullie die hoepels verzenden er echt
  zo’n hartstikke chagrijnig persoon naar staat te kijken 🙂

  Liefs,
  Didem

 9. Klinkt als een drukke, maar wel fijne week! Hebben jullie trouwens al eens gekeken naar een pakjes pick-up service? Dan komen ze alle pakketten bij jou thuis ophalen en hoe je er niet mee naar het postkantoor! 🙂

  xx Alex

  1. Yes, daar hebben we mee getest met DHL. Maar we vonden DHL niet zo fijn helaas.. Binnenkort eens kijken hoe het er bij andere services aan toe gaat. Dankjewel voor het delen!

 10. Wat een leuk weekje zo! De outfit die je aan had voor het longboarden is zo leuk, en staat je erg goed ook. Stiekem baal ik dat ik al een hoepel heb, want ik vind de Baywatch zo mooi, haha. Ik vind het trouwens ook echt geweldig dat het zo goed gaat met de shop en dat jullie zelfs in de Cosmo staan!

 11. Haha magic mint.. Te leuk:) ik ben ook heel benieuwd hoe de sfeer op Swan market is. Ik wil er al een hele tijd naar toe, maar elke keer komt er iets tussen… Maar het ziet er uit als een super leuke week! Fijne avond! Liefs Renske

 12. Wat leuk die hoepels. Ik wil al een tijd ook weer een hoepel aanschaffen, vroeger vond ik het superleuk om te doen, tegenwoordig lijkt het me ook een fijne manier om wat meer te bewegen haha. Misschien toch maar eentje aanschaffen dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.