My week in pictures 90

My week in pictures 90 a
Zondagochtend ging ik met mijn vader een film kijken, daarna gezellig bij opa op bezoek en toen door naar een familiebarbecue.

My week in pictures 90 b
En ‘s avonds weer terug naar Rotterdam. Ik vind het fijn om met zonsondergang in de trein te zitten. Dan zie je allemaal mooie plekken.

My week in pictures 90 c
Maandag zat ik eerst een paar uur op school voor mijn eindgesprek van een project dat we een half jaar hebben gedaan. Helaas is er de kans dat we dat half jaar school overnieuw moeten doen. Onze lerares heeft ons beoordeeld met een aantal 1’en en 2’en. Dat vind ik cijfers voor studenten die niets uitvoeren en ik ben het er dan ook niet mee eens want we hebben super hard gewerkt, maar goed.. we wachten het af. Daarna in de auto naar Utrecht! Even afleiding gelukkig.

My week in pictures 90 d
Robin en ik gaven workshops in Utrecht bij de Girlslove2run meiden. Hier zie je mij m’n eerste workshop geven 🙂

Foto 22-06-15 22 12 56
Een groepsfoto! Er hadden zich lekker veel meiden aangemeld en ze waren allemaal super enthousiast. Heel leuk!

My week in pictures 90 e
Helaas ging het op het einde regenen dus moesten we verplaatsen naar dit kleine overdekte dingetje. Daar konden we niet met z’n allen tegelijk hoepelen maar wel omstebeurt.

My week in pictures 90 f
Jammer dat de regen ervoor zorgde dat we eerder moesten stoppen maar het was een super leuke avond!

My week in pictures 90 fa
Dinsdag ging ik mijn longboard verbouwen. Zo ziet hij er dus uit als alle schroefjes en onderdelen los zijn. Ik heb hier een los artikel over geschreven waar je ook het resultaat kunt zien.

My week in pictures 90 fb
Trucks verven!

My week in pictures 90 fc
En daarna sporten. Ik heb echt weer veel gesport deze week en voel me daardoor meteen zoveel stukken beter.

My week in pictures 90 g
Woensdag inpakdag!

My week in pictures 90 i
En pakketjes naar de winnaressen van de zomerwinacties sturen.

My week in pictures 90 h
Donderdag ging ik naar Amsterdam om te suppen. In de trein wilde ik gaan leren voor het tentamen van de volgende dag, maar dat ging nogal moeilijk omdat de mensen in de stiltecoupé maar niet stil wilden zijn. Ook niet toen ik het twee keer vroeg..

My week in pictures 90 j
Dit is de plek waar we gingen suppen. In een klein haventje tussen de boten.

My week in pictures 90 k
Ik vind dit echt een leuke foto geworden! Hier lees je mijn verslag over het suppen.

My week in pictures 90 l
Rond half 8 was ik pas weer op Rotterdam centraal dus ik ging bij Vapiano een pasta to-go halen. Die wachtrijen zijn zo vervelend als je honger hebt 🙂

My week in pictures 90 m
Vrijdagochtend zat ik om 9 uur op school om dan eindelijk goed te leren voor mijn toets… die ik die dag om 11 uur had. 2 uur knallen dus. Ik kon me er maar niet toe zetten om voor mijn laatste toets te gaan leren dus dit was mijn laatste kans om er nog wat van te maken. Oordoppen in en gaan. Het ging voor mijn gevoel wel oké dus we wachten even af wat het geworden is.

My week in pictures 90 n
Daarna ging ik in de stad wat dingen bij de HEMA halen en onderweg dook ik nog wat winkels in. Deze schoenen <3 Ik heb ze niet gekocht want er zijn ook al Adidas Los Angeles sneakers naar mij onderweg.

My week in pictures 90 o
Legpresss op vrijdagavond

My week in pictures 90 p
Gossip Girl + hoepelen + social media bijwerken tegelijkertijd.

My week in pictures 90 q
Gisteren zou ik eigenlijk de hele dag weg zijn maar dat ging niet door. Ik ging gezellig sporten met Xenia. Spinning, beenoefeningen en hoepelen.

My week in pictures 90 r
Even kijken hoe zo’n Marilyn Monroe moedervlek me staat met een vlekje op de spiegel 🙂

My week in pictures 90 s
Verder heb ik vooral mijn kamer en kledingkast verder opgeruimd en veel YouTube video’s gekeken. Het kanaal Lifestyle Spot heb ik gisteren voor het eerst gezien en dat is echt een aanrader.

My week in pictures 90 t
Ik ben bijna klaar met het uitzoeken van mijn kledingkast. Alle kleding die ik wil houden heb ik opnieuw gewassen en netjes terug aan het rek gehangen. Mijn kleding die eerst naar H&M zou gaan heeft nu trouwens een nieuwe bestemming gekregen: het gaat naar kinderen in Uganda.

My week in pictures 90 u
Blije winnaressen van de zomerwinacties, zo leuk!!

En hebben jullie al zin in de hitte die er komende week aan gaat komen? Ik wel! Ik moet wel veel werken maar dat ga ik gewoon in de ochtenden doen zodat ik ‘s middags de zon in kan. En dan in het weekend maar richting Valkenswaard, want hier in Rotterdam is het lastig om verkoeling te vinden. Fijne week!

30 thoughts on “My week in pictures 90”

 1. En dan zie je opeens je eigen Instagram foto, had ik toch maar eerst het zwembad even schoongemaakt, haha. Nogmaals bedankt, met dit lekkere weer ga ik er veel gebruik van maken!

  En wederom een leuke “my week in pictures” 🙂

 2. Wat ontzettend leuk om te zien weer. 🙂
  Je hebt inderdaad super veel gesport deze week. Stoer! En fijn dat je merkt dat je je er echt goed door gaat voelen.
  Liefs

 3. Leuke foto’s weer!
  Ik heb gister al heerlijk in het park van de zon genoten. Ik herken je probleem van de verkoeling in Rotterdam, haha. Heb zelf ook geen tuin of balkon, dus ga met lekker weer graag naar het Vroesenpark, Kralingse Plas, Zevenhuizerplas of gewoon naar het strand. Zou nu eigenlijk op vakantie zijn, maar die is wegens omstandigheden niet doorgegaan. Nu maar thuis het beste ervan maken :).

 4. Wat een drukke maar leuke week! Het zou echt schandalig zijn als je een half jaar opnieuw moet doen.. wij zitten in hetzelfde schuitje en dat terwijl we hartstikke ons best hebben gedaan. Zo lullig he! Maar nu lekker even genieten!

 5. Leuke foto’s weer Jennie! Balen van dat halfjaar school wat je waarschijnlijk in moet halen. 1’en en 2’en verdient alleen iemand die NIKS heeft uitgevoerd, wat raar! Dat suppen ziet er leuk uit 🙂

 6. Wat balen van die lage cijfers, vind het inderdaad cijfers voor mensen die niks doen. Waar heb je die zwarte sportlegging vandaan? Liefs

 7. Wat flauw van die enen tweeën, ik hoop dat je het niet nog een halfjaar over moet doen, dat is veel te veel werk wat je volgens mij ook helemaal niet verdient! Oehh je was gaan hoepelen op 10 minuten fietsafstand van mijn huis 🙂 wel jammer dat het op een gegeven moment ging regenen :/. Jij ook alvast een hele fijne week gewenst!!

  Liefs,
  Didem

 8. Hé wat grappig, ik zie mezelf hoelahoepen op die foto (dat meisje met het grijze shirtje en roze sport-BH). Het was echt super leuk, ik heb meteen een hoepel besteld en nu ligt er een mooie Unicorn te shinen op mijn tafel haha. 🙂

 9. Zo lief dat je het doneert aan Uganda! Ik garandeer je, het komt goed terecht ;). En wat kinderachtig en raar van je lerares. Ik heb dat ook wel eens gehad, dat ik een 2(!!) kreeg terwijl dat écht niet kon kloppen.

 10. Wat vervelend dat je met 1 en 2-en wordt beoordeeld. Zooo onrechtvaardig!! Ik heb het zelf ook eens gehad en ik weet nog zo goed hoe rot ik dat vond!

  En wat leuk om foto’s te zien van de winnaressen van de winacties!

 11. Wat veel leuke foto’s! Grappig, die ‘moedervlek’ op je gezicht, haha. Die pizzapunt is echt gaaf, ik had ooit een opblaas rookworst, helaas ben ik hem kwijt 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.