My week in pictures 95 (+ mijn eerste keer floaten!)

my week in pictures 95a
Dit was mijn uitzicht zondag. Niet verkeerd toch? Heerlijk boarden over de boulevard van Scheveningen! Door de storm van afgelopen weekend lag er wel veel zand op de boulevard waardoor we soms even moesten afstappen maar verder was het prima te doen.

my week in pictures 95d
Even pauze nemen! Ik ging samen met Kim en zij maakte deze foto van me.

my week in pictures 95b
Toen het ‘s middags begon te regenen doken we de gamehall in. Er was iets mis met de Dance Dance Revolution machine waardoor we ineens onbeperkt konden spelen. We werden er steeds beter in en ik zweette me kapot na een tijdje 🙂

my week in pictures 95c
Op de terugweg boarden door de parkeergarage. Beste ondergrond ooit.

my week in pictures 95e
‘s Avonds lekker chillen in mijn favoriete trui.

my week in pictures 95f
Maandagochtend waren we weer druk in de weer met de hoepels en op een gegeven moment was ik echt gebroken. 6 maanden geleden startten we de shop en sindsdien heb ik bijna iedere week 7 dagen gewerkt. Vorige week de shop in mijn eentje draaien was de druppel. Ik was echt helemaal op. Robin stelde voor dat ik naar huis ging en dat zij de rest van de week de shop draaiende zou houden zodat ik het een weekje wat rustiger aan kon doen. Heel fijn.

my week in pictures 95i
Ik ging brownies maken en in bad. Het poeder van het beslag vloog door heel de keuken, oeps.

my week in pictures 95j
Even relaxen met Gossip Girl, de verse brownies en een Dragon’s Egg <3

my week in pictures 95h
Dinsdag rustig aan opstaan. Mijn sloffen heb ik weer eens in de wasmachine gegooid. Deze dingen gaan echt al jaren mee en ze blijven fijn zitten.

my week in pictures 95k
Dinsdag had ik wat afspraken in Amsterdam. Eerst naar het Westerpark om af te spreken met mijn collega’s van Blogtoday. Een collega was op vakantie geweest en eentje gaat met vakantie dus we moesten wat dingen afstemmen.

my week in pictures 95l
Tussen de volgende afspraak zat nog wat tijd in dus ik ging lekker bij Bagels & Beans eten en mijn mail bijwerken.

my week in pictures 95m
Daarna ging ik door naar #workmode. Het is een nieuw kantoor waar je een werkplek kunt huren. Als het doorgaat ga ik hier 1 dag per week aan de slag voor mijn blog. Er werken andere bloggers, fotografen, stylisten en nog veel meer andere mensen. We kunnen elkaar helpen en wellicht samenwerkingen opzetten. Ik heb er nu al zin in! Het is fijn voor mij om even een vaste structuur op te bouwen. Nu doe ik de hele dag school, dingen voor mijn blog en dingen voor de shop door elkaar en het is fijn als dat straks gewoon in dagen verdeeld is.

my week in pictures 95n
Thuis ging ik mijn kamer schoonmaken. De ideale gelegenheid om mijn nieuwe hakken in te lopen 😀

my week in pictures 95o
Tijdens deze rustige week heb ik echt het tv kijken weer ontdekt. Lekker op de bank met m’n roomie Jessie en chocoladefondue er bij.

my week in pictures 95p
Woensdag ging ik ‘s ochtends de stad in. Deze leuke jurkjes vond ik bij de Bijenkorf. De linker heb ik mee naar huis genomen.

my week in pictures 95q
Weet iemand waar ik zo’n armbandje net als die rechter kan vinden, maar dan zonder tekst? Een plat roségouden armbandje dus. Ik vind die zo mooi!

my week in pictures 95r
‘s Middags ging ik weer naar Amsterdam. Ik had een afspraak bij EF. Ik zit er namelijk over te denken om in de kerstvakantie en/of na mijn studie een talencursus te gaan doen in het buitenland. Mijn gedachten liggen nu bij Londen en Los Angeles.

my week in pictures 95t
En daarna ging ik door naar de Cosmo salon op de Tesselschadestraat in Amsterdam.

my week in pictures 95v
Ik had ‘s avonds een feestje en ben zelf een beetje een ramp met krullen maken die lang blijven zitten. Dus ik liet een touch-up doen. Dat kun je daar voor €15 laten doen en je kan uit verschillende looks kiezen. Ideaal voor als je net als ik een feestje hebt en snel je haren wil laten doen. Ik ga dit zeker vaker laten doen. Na een kwartiertje was het al klaar!

my week in pictures 95u
De krullen waren super mooi geworden en ze bleven heel lang zitten. De volgende dag zaten ze ook nog gewoon prima.

my week in pictures 95s
Klaar om naar het feestje te gaan!

my week in pictures 95w
Eerst nog even een snelle stop bij de DA want ik zag dat ze daar grote kortingen hadden. Ze hebben allerlei handige spullen als BioSilk en W7 pallettes in de sale. Ook de Tangle Teezers, dus die heb ik eentje gekocht. Waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Die borstel is super fijn.

my week in pictures 95x
Tijd voor avondeten! Ik ging met Thom burgers eten bij Ellis in Amsterdam.

my week in pictures 95y
Daarna gingen we door naar het feestje van MTV. The Bearded Man, Ruben de Ronde en Lost Frequencies kwamen draaien.

my week in pictures 95z
Het feestje vond plaats in een prachtig gebouw (Felix Meritis). We hebben echt een leuke avond gehad! Drankjes gedronken, veel gekletst en gedanst. Daarna wilden we door naar een karaokebar maar helaas waren die niet meer open. Dan maar pizza eten 🙂

my week in pictures 95za
De volgende dag vond ik deze foto’s in mijn tas maar ik weet helemaal niet wie deze mensen zijn, hahaha.

my week in pictures 95zc
Tijdens het feestje werden ook de Soundkeepr oordopjes van MTV gelanceerd. Ik heb met oordopjes altijd dat ik het wel wil dragen maar dat ik ze altijd vergeet of irritant vind zitten. Met deze is dat beide opgelost. Ze zitten fijn en je hangt ze aan je sleutelbos. Meer informatie vind je op de site van Soundkeepr.

my week in pictures 95zb
En ‘s middags weer met de trein terug naar Rotterdam. Met een fles water mee want ik had een mini-kater.

my week in pictures 95zd
Vrijdag ging ik voor het eerst in mijn leven floaten! Bij New Babylon in Den Haag is een floatcenter geopend.

floaten jennie from the blog2
Dit is hoe de ruimte er uit ziet. Er zit een douche bij en rechts zie je de cabine.

floaten jennie from the blog5
Hier zie je de binnenkant van de cabine. Floaten betekent dat je gaat drijven, een beetje hetzelfde gevoel als drijven in de Dode Zee. In de cabine is een bad met heel veel zout waardoor je je gewichtloos voelt en heerlijk al je spieren kunt laten ontspannen.

floaten jennie from the blog4
Het is een rustige en geluidloze ruimte. De lampjes kun je uitzetten.

floaten jennie from the blog1
Daar ga ik dan! Ik heb er een uur in gelegen en ik vond het heerlijk. De eerste paar minuten heb ik vooral veel met mijn armen en benen bewogen gewoon omdat het zo’n apart gevoel was om te zweven. Daarna was het even zoeken waar ik mijn armen moest laten om me helemaal te kunnen ontspannen maar toen ik eenmaal een fijne houding gevonden had viel ik na een tijdje zelfs in slaap. Daarna ging ik douchen met de Rituals producten die daar aanwezig zijn. Dit is echt precies wat ik nodig had op dat moment. Ze zeggen dat een uur floaten ook wel gelijk staat aan 5 uur slaap. Nou, dat heb ik gemerkt! Wil je ook een keertje floaten bij FloatCenter New Babylon? Ik heb een winactie lopen waar je aan mee kunt doen! Hier kun je meer informatie vinden over het floaten.

my week in pictures 95ze
Gisteren heb ik mijn kamer verder opgeruimd en daarna weer de eerste stappen gezet voor de terugschakeling naar mijn actieve leven 🙂 Ik heb gefitnesst, wat gehoelahoept, ben even onder de zonnebank geweest en maakte ‘s avonds zalm toen een vriendin kwam eten.

my week in pictures 95zf
Daarna lekker op de bank Desperate Housewives kijken, mijn verslaving sinds deze week.

Vandaag ga ik zoals je van me gewend bent op zondag weer longboarden! Met Kim bij de Kralingse Plas. ‘s Avonds ga ik mijn zus ophalen bij Schiphol want die is weer eens op vakantie geweest 🙂 En… kom morgen vooral terug op mijn blog voor een SUPER leuke winactie!!

43 thoughts on “My week in pictures 95 (+ mijn eerste keer floaten!)”

  1. Ik vind je blog echt super inspirerend, zeker sinds ikzelf ook een blog heb! Als ik iets niet zeker weet ga ik altijd kijken hoe jij t hebt gedaan 🙂 Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zou nemen op mijn blog, ik ben gewoon benieuwd wat je ervan vindt! Het hoeft natuurlijk nietXx Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.