NET ONTDEKT: SHOPRUCHE.COM

Waarom ik deze webshop nog niet kende? Ik heb echt géén idee! Ik ben in ieder geval enorm blij dat ik hem toevallig ben tegengekomen, want die kettingen en tasjes zijn echt to die for! Onderstaande items zijn allemaal te vinden op Shopruche.com. Kende jij deze webshop wel al? Het is een Amerikaanse webshop dus de prijzen zijn in dollars. De eerste ketting van $16.99 dollar komt neer op €12,80. Helemaal niet zo duur dus. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er verzendkosten bovenop komen! Stel je voor: een mooie witte top met de ketting met de oranje roosjes er boven, levi’s shorts en een koraalkleurige clutch er bij. Overheid, kom maar op met die studiefinanciering want ik wil die kettingen!! 

 
De winnares van de (voorlopig) laatste Monday Giveaway is This Girl Can Shop (ik kan je echte naam niet vinden!). Ik mail je en dan heb je binnenkort de Jadira sieraden bij jou in huis!

 Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.