NEW IN | MIJN NIEUWE ITEMS

Ik heb de afgelopen tijd weer wat nieuwe items binnen gekregen en langzaam aan wordt mijn zomercollectie steeds uitgebreider. Ik ontving een goodiebag van Stylight met een neon armbandje en blauwe statement ketting er in. Met mijn C&A giftcard haalde ik onder andere de drie ringen op de afdeling van sieradenmerk ‘I am..’. Als laatste nieuwe sieraad heb ik deze mintgroen-achtige driehoekketting van Jazzybellesshop, een nieuwe webshop. Je kunt de nieuwste sieraden en telefoonaccessoires van de webshop zien op @Jazzybellesshop.


Met mijn giftcard haalde ik de ringen van de bovenste foto, dit rokje en de tijgertop bij de C&A. Ik belandde uiteindelijk met 8 leuke items in de kleedruimte, maar helaas kon ik niet alles meenemen! Wanneer ik weer geld heb om te shoppen ga ik zeker weer eens langs, ik vind de huidige collectie erg leuk. Dit shirtje bijvoorbeeld, super leuk en maar €9,90!


Een knaloranje shortje van de Vero Moda, daar was ik al lang naar op zoek. Ik had in een aantal winkels (Bershka, Zara) al oranje shortjes gepast maar die zaten iedere keer niet mooi. Deze van Vero Moda gelukkig wel! Naast winnares van de Monday Giveaway Sasha, had ik zelf ook een Stylight goodiebag gekregen. Deze tas met een aantal leuke goodies er in (zoals de kettingen op de eerste foto).

En als laatste twee nieuwe items van Sheinside. Het skortje (skirt+short) is eigenlijk precies hetzelfde als die van de Zara. Het shirt is te groot, maar dat vind ik wel leuk zo met een knoop er in! Ik ga deze items waarschijnlijk wel een keer samen dragen, gecombineerd met leopard sandaaltjes en een rode tas.
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.