NEW SAINT TROPEZ JACKET


Ik heb een nieuw jasje waar ik ontzettend blij mee ben!


Dit is ‘m, mijn nieuwe jasje van Saint Tropez! Je kunt het misschien niet zo goed zien maar hij is donkerblauw met zilver en hij heeft kleine zilveren pailletjes. Ik draag normaal maat S maar deze heb ik een maatje groter, dat zat net wat beter. Er waren nog veel meer leuke dingen van dit merk dus ik ga het zeker in de gaten houden. Hoe zou jij hem combineren? Ik zat te denken aan levi’s shorts en een wit céline shirtje. Let me know!

   

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “NEW SAINT TROPEZ JACKET”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.