Nieuw speelgoed voor Cody + winactie

Cody heeft de postbode al heel wat keren met pakketjes bij ons aan zien bellen. Altijd als de bel gaat, gaat hij voor mij staan zodat hij als eerste kan zien wie er voor de deur staat. “Komt die meneer alwéér cadeautjes brengen voor mijn baasje?”. Nee, dit keer was het een pakketje voor Cody! Er zaten twee knalrode speeltjes in en wat lekkers.

Cody heeft al heel wat knuffelberen versleten de afgelopen maanden. Omdat hij een slecht gebit heeft ben ik voorzichtig met stokken en hard speelgoed. Ik wil niet dat zijn tanden nog verder slijten. Cody heeft een KONG Classic gekregen die veerkrachtig is en gemaakt is van natuurlijk rubber. Het buigt dus mee als hij er in bijt 🙂 Je kan er koekjes, snoepjes of paté in stoppen. Ik had er voor Cody stukjes worst in gedaan en hij heeft lekker kwispelend liggen spelen om het eruit te krijgen. Hij is ook helemaal gek op de KONG Wubba. Vooral op het piepje wat er in zit. De speeltjes zijn van goede, stevige kwaliteit en ik kan Cody er veilig mee laten spelen. Van 5 t/m 25 november krijg je bij Plein.nl 35% korting op al het hondenspeelgoed van KONG. Hier kun je een overzicht vinden van het KONG speelgoed.

Winactie
Wil jij voor jouw beestje een pakket winnen met de KONG Classic Rood Large, de KONG Wubba Large en wat lekkers om in de KONG te stoppen? Op mijn Instagram (@jenniefromtheblog) heb ik een leuke winactie lopen!

Deze post is in samenwerking met Huisdierplein. Foto’s door Samantha Bosdijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.