Nieuwe gele blazer! En dit is blogpost nummer…

Goedemiddag! Ik keek net even in mijn systeem en zie dat dit blogpost nummer 1.555 is die ik schrijf. Hoe ongelofelijk is dat? Ik heb heel wat geschreven de afgelopen acht jaar. Met ups & downs, want ik heb zeker ook periodes gehad waarin ik even geen inspiratie of zin had, maar I’m still Jennie from the Blog 🙂 Vandaag zit ik de hele dag bij Yoghurt Barn te werken. Ik heb een schrijfdag ingelast, waarop ik echt niks anders mag doen dan schrijven. Ik heb veel te veel leuke ideeën voor posts in mijn hoofd maar kan dat steeds niet kwijt omdat ik te druk ben met andere dingen. Nu ben ik in mijn vrije tijd steeds aan het afdwalen en in mijn hoofd al zinnen aan het bouwen voor de posts. Tijd om dus lekker alles van me af te schrijven. Wat er onder andere op de planning staat? Een paar producten voor de rubriek Jennie’s favorites, een artikel met praktische tips over hoe je met bloggen kunt beginnen, mijn ervaring met om 5 uur opstaan, een kijkje in mijn koelkast en nog meer. Dat ga ik vandaag zéker niet allemaal redden, maar fijn om alvast de zinnen die in mijn hoofd zitten kwijt te kunnen.

Hoe leuk is deze blazer trouwens? Ik heb alwéér een uitzondering gemaakt op mijn geen-geel-meer-kopen-regel. Deze was perfect, ik had nog geen blazer én hij was in de sale. Dit kon gewoon niet anders 😀 Blij mee!

blazer van Harper & Yve (bij Unc. Wardrobe gekocht) / top van ZARA / broek van Brandy Melville / schoenen van H&M / ketting van Imagine By Kim

13 thoughts on “Nieuwe gele blazer! En dit is blogpost nummer…”

  1. Oooh je blazer is echt perfect! Zeker met witte sneakers vind ik dit zooo leuk. Geniet van het schrijven, vind het altijd zooo fijn als er al allemaal zinnen in mijn hoofd zitten (maar dan wel als je ook tijd hebt om ze uit te werken haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.