Nieuwe kleding verkoopjes online!

Jenniefromtheblog - verkopen 1a  Jenniefromtheblog - verkopen 1c

Jenniefromtheblog - verkopen 1b

Yes yes, het is weer zover… Ik heb weer een nieuw spaardoel voor ogen en dan weten jullie weer hoe laat het is: ik verkoop weer een berg kleding en accessoires! Dit keer heb ik mijn zomergarderobe uitgeruimd dus er zit veel leuks bij wat je meteen deze zomer aan kunt doen. Ook zitten er weer een aantal schoenen en tassen bij. De verkoopjes gaan vaak erg hard, dus wees er snel bij.

Ik verkoop mijn spulletjes vanaf nu via een andere plek, namelijk de app Tradono. Daar kun je je snel en makkelijk voor aanmelden en het is allemaal net wat overzichtelijker en handiger voor mij. Via daar kan je je verkoopjes namelijk eenvoudig vanaf je telefoon uploaden en omdat het met profielen (en profielfoto’s) werkt kan je ook fijner zien wie er van je koopt/van wie je koopt. Verder heb je daar ook een inbox om afspraken te maken over de verkoopjes dus dan heb ik geen gedoe meer met allerlei e-mails die door elkaar lopen.

Ook fijn: verkopen via de app en je advertentie weer omhoog boosten is in tegenstelling tot andere apps gewoon gratis. Ik bedacht me dat het handig zou zijn als je iemands profiel zou kunnen volgen zodat je updates krijgt als diegene weer nieuwe verkoopjes online heeft gezet. Goed nieuws: ik heb het bij Tradono voorgesteld en toen kreeg ik een berichtje terug dat ze daar al druk mee bezig zijn! De app is trouwens verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

In ieder geval… je vindt me op de app onder ‘Jennie Gielen’ of je kan mijn verkoopjes zien door hier te klikken.

Deel gerust in de reacties jouw naam of de link naar je profiel zodat we elkaars verkoopjes kunnen bekijken!

13 thoughts on “Nieuwe kleding verkoopjes online!”

  1. Handige tip! Ik wil ook weer wat kleding gaan verkopen binnenkort dus meteen even deze app gedownload. Mij kan je vinden onder Janne Biersma. Snel maar eens wat dingen erop zetten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.