Nieuwe sieraden van Jadira!

Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje binnen met drie sieraden van Jadira. Dat kwam super goed uit, want tijdens de inbraak van een tijdje terug zijn bijna al mijn sieraden meegenomen. Hier ben ik dus echt enorm blij mee! Ik kreeg een ontzettend schattige ring en twee hele leuke armbandjes. Ik heb ze nu allemaal al een week gedragen en ik wil jullie graag wat foto’s ervan laten zien, want ze zijn zo leuk!


De skull-bracelet vind ik echt geweldig. Normaal gesproken ben ik niet zo van de skulls op t-shirts en zo maar dit vind ik dan weer wel heel leuk, zo klein en subtiel. Het armbandje ernaast is een geknoopt armbandje, die wordt ook vaak gebruikt als vriendschapsarmbandje. Op de webshop zijn heel veel van dit soort armbandjes te vinden in verschillende kleuren. Super leuk om verschillende bandjes met elkaar te combineren! Het skull-armbandje kost €4,95 en die vind je hier (ook in het zilver) en het geknoopte armbandje vind je hier voor €3,95.


De skull-bracelet staat ook super leuk bij het horloge dat ik iedere dag draag!


De ring vind ik heel schattig. Ik heb hem nu al een paar dagen omgehad en ik heb er al super veel complimentjes over gekregen. De ring kost €2,95 en je kunt hem hier vinden. Hij is er trouwens ook in het zilver!

De hartjesring samen met de ring die ik 24/7 omheb 🙂

jenniefromtheblog_jadira6
Via het Instagram-account van Jadira (@Jadira_nl)  word je op de hoogte gehouden van de nieuwe collecties en de eigenaresse laat hier leuke combi’s met de sieraden zien. Zeker een aanrader om dit account te volgen!

Wat vind jij van de sieraden van Jadira?

51 thoughts on “Nieuwe sieraden van Jadira!”

  1. Wat een leuke sieraden! Ik hou ook niet zo van doodskopjes, maar op deze armband vind ik het wel erg mooi omdat het zo subtiel is 🙂 Wat balen dat bijna al je sieraden zijn gestolen bij de inbraak :O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.