November 2020 in foto’s

Iedere eerste dag van de nieuwe maand deel ik een fotodagboek van hoe de afgelopen maand is geweest. Klik verder om mee te lezen!

Begin deze maand ging ik samen met mijn vriend wandelen bij Connecterra in Maasmechelen. Wat een prachtig gebied is dat. Dit grote meer deed me een beetje denken aan Canada. Niet dat ik daar ooit geweest ben hoor, maar het deed me denken aan de mooie foto’s die ik altijd op internet zie van daar. Cody de Spanjaard vond het meer te koud om erin te zwemmen 🙂

Even een klein beetje uitleg trouwens: mijn vriend is Belgisch dus vandaar dat ik de grens over was. Ik kreeg al wat boze reacties op Instagram namelijk van mensen die dat denk ik even gemist hadden.

Na een wandeling bij het meer gingen we de hoogte in. Je kunt er namelijk ook een berg op wandelen. Tijdens onze wandeling kwam er een groep wilde zwijnen in super snel tempo over het pad heen gerend, geweldig om te zien. Ik had nog nooit wilde zwijnen in het echt gezien. Wat zijn die groot en snel!

En op de top van de berg was dit mooie uitzicht ♡

Ik kocht begin november alvast kerstversiering omdat ik zo uitkijk naar kerst in mijn nieuwe huisje. De boom gaat denk ik geweldig staan. Deze week ga ik hem neerzetten. De kerstversiering heb ik bij Dille & Kamille gekocht. Hoe mooi zijn die maanhangers?

Ik ging een dagje naar de sauna, naar Thermen Berendonck. Dat was enorm fijn en ik was vooral fan van het zoutwaterbad buiten. Daar kun je heerlijk op je rug liggen drijven en naar de lucht staren. Het was lekker rustig aangezien er nu maar weinig mensen worden toegelaten dus ik kwam helemaal tot rust.

Deze maand heb ik mijn nieuwe keuken samengesteld. Ik mocht alles helemaal zelf samenstellen. Dat was zó leuk om te doen. Vanavond begint mijn Boshuisjesvlogmas (iedere werkdag een vlog tot aan kerst) en in de eerste video laat ik het 3d ontwerp van mijn nieuwe keuken zien, mocht je benieuwd zijn.

De omgeving van mijn huisje is zo prachtig. Bos, heide, weilanden… Toen ik vorige week zag dat de zon fel scheen aan de kant van de weilanden, besloot ik mijn ochtendwandeling daar te maken. En gelukkig maar, want het was prachtig met de mist. Cody ging schaapjes kijken.

Kim en haar hondje Jara bleven logeren. Cody en Jara waren door het dolle heen en speelden volop met elkaar. Op dag 2 lagen ze uitgeteld voor de kachel 🙂 Kim en ik gingen wandelen, lekker eten en in de hottub.

Ik heb deze maand zo iets lekkers gegeten. Kurt had deze vegan cinnamonrolls van PEAS uit Hasselt meegenomen. Ze verkopen deze met allerlei verschillende toppings zoals cookiedough en frangipane. Nu ik deze foto weer terugzie heb ik meteen zin in meer.

Mijn pindakaasmonster ♡ Cody is hier zo gek op. Heel de lepel aflikken en dan daarna nog een kwartier lang smakken omdat het zo plakt, hahaha.

Ik ging voor het eerst sinds een jaar of drie weer gourmetten! Samen met mijn zus en haar vriend. Vroeger deden we dat vaak tijdens de feestdagen, maar de laatste jaren niet echt meer. Het was enorm gezellig en fijn dat het met al die goede vlees- en zuivelvervangers van tegenwoordig ook gewoon vegan kan.

En dan nu… gaat de feestmaand beginnen. Zin in!!

Een fijne decembermaand gewenst! ♡

11 thoughts on “November 2020 in foto’s”

  1. Wat een fijne maand! Ik ben ook eens bij Connecterra geweest en vond het er echt prachtig. En ik heb toevallig dezelfde kersthangers gekocht bij Dille & Kamille, ben ook héél benieuwd hoe het gaat staan als mijn boom er is 🙂

  2. Ik sluit me bij Anne aan. Liever een blog als een vlog. Wat is die omgeving van Maasmechelen mooi. Daarvoor hoef je niet naar het buitenland, of beter gezegd, naar ver weg.

    1. Dat kan, zo heeft ieder z’n eigen voorkeuren natuurlijk ☺️ Ik maak dus sowieso iedere eerste van de maand deze overzichtjes en als ik zin heb schrijf ik nog andere blogposts tussendoor. En ja he, er is zoveel moois dichtbij huis!

  3. YES ik word altijd zo blij van jouw foto’s. Fijn dat je deze maandelijks blijft delen. Merk dat ik zelf prettiger foto’s doorneem dan filmpjes. Je straalt bovendien nog meer dan anders – leuk hoe hormonen dat doen. Fijne december.

  4. Oh helemeel vergeten deze post te bekijken! Pff. Wat een prachtige foto’s en heerlijk eten weer. Dat natuurgebied ziet er echt geweldig uit, doet mij ook denken aan Canada 😍 en ook ik ben daar nooit geweest, haha. Heel leuk dat je alsnog de fotodagboeken doet met de videos erbij. De videos heb ik even een tijdje laten opsparen zodat ik dit weekend een hele ‘stapel’ kan gaan bekijken na alle drukte de afgelopen weken. Zin in.

  5. Oh god, ik woon gewoon bij maasmechelen net de nederlandse grens over, maar ben daar nog nooit geweest. Dat wordt eens tijd. Hij komt op mijn uitstapjeslijstje voor 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.