Oktober 2020 in foto’s

Ik heb de afgelopen tijd veel berichtjes gekregen van mensen die de week in foto’s misten! Aangezien ik nu weekvideo’s maak vind ik het een beetje dubbelop om ook nog de week in foto’s erbij te doen, dus daarom deel ik voortaan een kort maandoverzichtje. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Aan het begin van oktober werd ik getrakteerd op dit mooie aanzicht. De eerste stevige regenbui zorgde voor grote plassen in mijn straat en met het zonnetje erbij ontstond er een mooie reflectie. Hallo herfst!

Cody ging naar de trimsalon en trimster Ine maakte deze foto’s van hem. Wat ziet hij er zacht uit hè? Ik breng hem ieder half jaar in de ruiperiodes naar de trimsalon, maar als ik hem dan zo zacht en knap terugkrijg overweeg ik toch om het eens per kwartaal te doen. En op de rechterfoto werd zo te zien een snoepje omhoog gehouden om hem te laten kijken 🙂

Ik ging met mijn zus en moeder wandelen op de Strabrechtse Heide en daar liepen we langs een veld met de grootste paddestoelen die ik ooit heb gezien.

Merel en Ruud trouwden! Ze hielden een coronaproof bruiloft bij hun thuis in het voedselbos. De kas werd omgebouwd tot pizzastation waar je zelf een pizza kon maken. Naast de kas stond een steenoven om hem in te bakken.

In oktober kreeg ik officieel verkering met mijn lieve Kurt. Mijn grote liefde bleek al die tijd in België verstopt te zitten. We hebben het heel leuk samen met z’n … drieën 🙂 want Cody is ook helemaal gek op hem.

Kurt is ook vegan en we zijn samen allerlei lekkers aan het eten. Chocobowl als ontbijt, bananenpannenkoeken… heerlijk!

Ik heb een mooie gedroogde krans opgehangen aan mijn voordeur en een pompoen neergezet als decoratie. Ik vond het wel een gezellig plaatje zo 🙂

Deze maand heb ik eindelijk ontdekt hoe je een lekkere vegan chai latte maakt zoals in de koffietentjes. Dit ben ik nu iedere dag aan het drinken, zo lekker. Ik maak het met dit poeder van Chalo en opgeschuimde havermelk van Oatly. Ik zie dat de opschuimer waarmee ik dit doe nu 30% korting heeft!

Cody was al een tijdje niet meer zo knuffelig met mij, maar nu hij zoveel met Kurt knuffelt kruipt ‘ie soms ook ineens weer bij mij op de bank. Gezellig ♡

Kurt en ik zijn graag buiten dus we hebben in oktober veel gewandeld. We wandelden onder andere in het Weerterbos, waar het prachtig was.

Esther en ik brachten een Cody kerstkaartencollectie uit! Wat ziet het er fantastisch uit hè? Esther maakt zulke warme en gezellige illustraties.

De verkoop van de kerstkaarten ging ontzettend hard! We hebben samen heel wat bestelling ingepakt en de eerste 100 setjes waren binnen een week uitverkocht. We hebben nog 50 setjes bij laten drukken, dus mocht je nog willen bestellen dan kan dat hier.

Ik voel me goed deze maand! Blij met mijn huisje, blij met de herfst, verliefd 🙂

Kurt en ik maakten een romantische herfstkanotocht. Ik heb deze route al heel vaak in mijn leven gekanood, maar altijd in de zomer. Nu wilde ik een keertje in de herfst gaan en ik ben blij dat we dat gedaan hebben. De herfstkleuren waren prachtig en we zagen ijsvogels! We hadden thee en broodjes meegenomen. Je kunt een kano huren bij Rofra in Valkenswaard (dat ligt onder Eindhoven). Dan brengen ze je met de kano naar Borkel en vaar je vanuit daar terug naar Rofra.

Cody was er natuurlijk ook bij! In de winter willen we weer gaan.

Liefs en een fijne maand gewenst!

16 thoughts on “Oktober 2020 in foto’s”

 1. Wat leuk ik hou echt van foto’s kijken! Al kijk ik je vlogs ook maar daar moet ik echt even voor gaan zitten. Ben trouwens heel benieuwd hoe jij en kurt elkaar ontmoet hebben! Al begrijp ik ook dat je sommige dingen privé wilt houden. 🙂

 2. Zo’n maandoverzicht in foto’s vind ik erg leuk. Je vlogs kijk ik eigenlijk niet. Een echte rede waarom niet, heb ik niet.Ik ben meer een lezer als een hoorder. Maar veel succes met de mooie omgeving, fijne hond en nieuwe liefde.

 3. Ik vind zowel je video’s als je overzichtjes leuk! Ben ook enorm blij dat je een vriendje hebt, in deze tijden lijkt me dat zo waardevol. Misschien een ideetje om eens een Q&A op te nemen samen (als jullie zich daar allebei comfortabel bij voelen natuurlijk!)? Ik ben alvast benieuwd of jullie bijvoorbeeld iets merken van het leeftijdsverschil.

 4. Hoewel ik je vlogs leuk vindt ben ik nog steeds het meest fan van fotodagboekjes. Zo leuk van je vriend! Ik ben zelf ook samen met een Belg en zelfs voor hem geëmigreerd. Mocht je het leuk vinden om herkenbare situaties van Nederlanders met Belgen/in België te lezen, check dan http://www.gidsvoorhetzuiden.nl 🙂 daar delen we ook veel praktische tips en leuke adresjes.

 5. Supermooie foto’s Jennie! Ik ben helemaal fan van je mooie geruite dekentje!
  De kerstkaartjes vind ik ook echt prachtig! Ik ga meteen een setje bestellen.
  Zo leuk dat je je geluk hebt gevonden bij Kurt! Ik lees zelf mee vanuit Belgisch Limburg, dus het is wel grappig om te zien dat je je liefde bij ons over de grens hebt gevonden! Zelf leerde ik mijn vriend ook kennen via Tinder (zes jaar geleden, toen Tinder nog een beetje een dubieus imago had 😁). Met ons is het helemaal goed gekomen en ondertussen staat er al een huwelijk gepland.
  Veel geluk samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.