O’Neill wintersport deel 1

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 1

Ik heb wat eerste foto’s doorgestuurd gekregen van de O’Neill trip! Dit was onze ‘squad’. Van links naar rechts: Babette van Glamour, Lars en Jill die mee mochten omdat ze een wedstrijd hadden gewonnen, ik, Dominga van O’Neill (en daarnaast surfster), model en bekend Instagrammer Giaro Giarratana, drievoudig Nederlands kampioen snowboarden Babs (en dat op je 18e!), onze privé snowboardleraar en Nederlands kampioen freeride Krijn en onze fotografe Kim. Daarnaast was Jelle van O’Neill er ook bij en Reiner met zijn ongelofelijke ski-skills. Behoorlijk wat pro’s dus. Kom ik daar aan met 0 ervaring. Maar ja, eens moet de eerste keer zijn toch?

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 3

En 2 foto’s later ligt Babette ineens op de grond 🙂

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 7

Heel eerlijk: ik was best wel een ramp op de piste. Op de foto’s ziet het er cool uit maar de eerste dag ben ik niet een keer alleen van de piste gegaan, alleen met Krijn die mijn handje vast hield. Ik dacht dat het met mijn longboard ervaringen wel prima zou gaan maar ik vond het idee dat je voeten vast zitten nogal eng. De tweede dag ging ik voor het eerst wel alleen!

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 4

Ik: stukje boarden, vallen, stukje boarden, vallen. Ondertussen vliegt Reiner op zijn kop voorbij in de lucht.

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 5

Zwaaien naar de mensen die al lang beneden zijn hahaha. Jill en ik hebben het rustig aan gedaan op de kinderpiste, maar alsnog was het echt super leuk. Ik dacht dat het ijskoud zou zijn daar bovenop de bergen maar omdat je zoveel in beweging bent en de zon vaak lekker schijnt valt dat reuze mee. En we waren natuurlijk goed aangekleed.

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 8
De jas van Jelle (rechts) vind ik de leukste jas van de mannencollectie. Erg leuk met een bloemenprintje, maar toch heel mannelijk.

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 6

Wanneer je Giaro betrapt op het maken van een selfie.

Jennie from the Blog - ONeill wintersport 2

Heerlijk in de ochtendzon op een stoeltje genieten van het uitzicht. Het is echt een prachtig gebied!

Foto’s door Kim Brink en Jelle Mul

26 thoughts on “O’Neill wintersport deel 1”

 1. Ahh, super leuke foto’s zeg! Die groepsfoto is ook erg leuk haha !
  Ach, je moet het een keer leren, ik heb het ook nog niet geleerd dus ik moet er ook nog eens aan geloven, maar als ik deze foto’s zie krijg ik er wel echt ontzettend zin in, of sowieso vakantie even weg van school. Leuke update!

 2. Wat een mooie foto’s allemaal, super leuk om dat terug te zien. En zoooo tof dat je mee mocht! Wat een bijzondere groep mensen ook, iedereen met een heel andere achtergrond :). Leuk! Ah, snowboarden lijkt me ook geen eitje hoor. En behoorlijk anders dan longboarden!

 3. Het ziet er heel gezellig uit! Ik zie mezelf nog niet snowboarden, lijkt me doodeng haha, maar wel tof dat je het uiteindelijk zelf hebt gedaan! Lijkt me namelijk wel echt een kick geven als je zo snel naar beneden gaat 🙂
  Moooie foto’s!

 4. Aaah, wat ontzettend gaaf! Ik ben twee jaar geleden voor het eerst op wintersport geweest, het is wel even een tikkie anders dan lekker op het strand liggen. Maar ik vond het echt heel tof, ondanks dat ik ook amper kon snowboarden. Krijg zelfs een beetje kriebels als ik deze foto’s zie, haha!

 5. Wat een leuke foto’s zeg, ziet er leuk en fijn uit daar!
  Ik ben zelf ook nog nooit op wintersport geweest; ben 1 keer gaan indoor skiën, maar dat ging redelijk fout (lees: ipv te remmen maakte ik een soort salto en eindigde ik met een bloedneus…), dus ik heb het nooit meer gedaan haha 😉

  xx

 6. My spouse and I stumbled over here from a different page and thought I might as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.