OOTD: nieuwe witte All Stars

Goedemorgen! Ik ben lekker vroeg op vandaag om deze post klaar te zetten en omdat ik vandaag graag weer een keer met mijn longboard naar school wil. Gelukkig is het goed weer, dus dat ga ik zeker doen! ‘s Ochtends is dat nog vrij koud, maar het is zo fijn als je ‘s middags uit school komt om dan even lekker uit te waaien. Op de terugweg kan ik ook nog eens van een grote berg af rollen dus dat is al helemaal fijn. Ik kijk nu al uit naar vanmiddag wanneer school uit is! 🙂 Deze outfit droeg ik afgelopen weekend trouwens. Met mijn nieuwe witte All Stars. Het vierde paar alweer, oeps!

Top, jeans, ketting ZARA
TasBristol
SchoenenAll Stars
RingJadira
HorlogeErnest

45 thoughts on “OOTD: nieuwe witte All Stars”

 1. Heb je al je vierde paar witte All stars? of lees ik dat verkeerd? Maar ik begrijp je helemaal als je nog een paar nieuwe hebt aangeschaft ik kan niet zonder mijn All Stars! ik wil graag nog een paar lage oranje en donkergroene. Leuke outfit verder!

  Liefs, Jet

 2. Leuke outfit! Ik ben pas ook voor het eerst met mijn longboard naar school geweest, het is zó leuk! Wel even wennen omdat ik een aantal heuveltjes moest trotseren en vervolgens knalrood op school aankwam en de rest van de dag uit moest hijgen haha. 🙂

 3. Mijn Allstars zijn eigenlijk ook aan vervanging toe! Maar eigenlijk zitten ze nog te fijn haha.

  Je blog is erg inspirerend. Hoop met mijn blog ook een aantal leuke kansen te krijgen en een inspiratie voor anderen te zijn. Misschien kun je een keer een kijkje nemen?

  Liefs,

  Jip Isabel

 4. Hoi Jennie,

  Wat een leuke outfit! Ik heb zelf witte leren lage all-stars, misschien een tip! Dan blijven ze mooi wit! 🙂

  Groetjes Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.