Outfit – Badjasvest en bobby’s

Sinds ik dit vest in huis heb woon ik er zowat in. Hij is heerlijk warm en ik vind dat ‘ie super leuk staat. En jawel: eindelijk een keer niet donkerblauw! Dit is ook wel een leuk kleurtje hè? Ik combineer hem voor nu heel simpel met een zwarte top, een jeans en mijn zwarte bobby’s. Af en toe draag ik hem ook met een witte top. Ik ga binnenkort nog eens andere combinaties bedenken. Hoe zouden jullie hem combineren? Een vriend van me vroeg of ik vergeten was mijn badjas uit te trekken vanochtend… Mannen…

Vest – Mango (hier online, ik draag maat M)
Top – H&M
Jeans – ZARA
Schoenen – Isabel Marant
Horloge – Ernest

IMG_2560IMG_2564IMG_2563IMG_2554IMG_2558IMG_2562IMG_2555
Hier vind je de items die ik draag online:
[show_shopthepost_widget id=”346318″]

52 thoughts on “Outfit – Badjasvest en bobby’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.