Outfit – Blauwe parka en New Balance schoenen

De dikke laag sneeuw van gisteren had ik echt niet aan zien komen. Nou ja, eigenlijk had ik het wel kunnen weten want altijd als Tara en ik afspreken om foto’s te gaan maken werkt het weer niet mee. Nadat we het foto’s maken een aantal keren achter elkaar af hadden moeten zeggen vanwege regen besloten we nu maar gewoon de kou in te gaan, anders zou het er dadelijk nooit meer van komen. Ik droeg een top met lange mouwen met daaroverheen mijn dikke ‘Where’s my Chuck Bass?’ trui en parka met superzachte binnenkant. Geen sjaal? Nee, want ik ben dinsdag mijn lievelingssjaal verloren… Ik heb overal gezocht maar denk dat ik hem per ongeluk in de metro op de grond heb laten vallen bij het uitstappen. Op zoek naar een nieuwe sjaal dus, want dat is wel nodig met dit weer! Na het maken van deze foto’s hadden Tara en ik bevroren handen dus we besloten nog even de Starbucks in te duiken. Konden we meteen even gezellig bijkletsen.

Parka – Primark
Jeans – ZARA
Where’s my Chuck Bass trui – Ebay
Tas – Onbekend (winkel in Griekenland)
Schoenen – New Balance (hier online te vinden)

Shop deze outfit online:
[show_shopthepost_widget id=”540014″]

Outfit februari 1bOutfit februari 1gOutfit februari 1eOutfit februari 1cOutfit februari 1aOutfit februari 1dOutfit februari 1f

55 thoughts on “Outfit – Blauwe parka en New Balance schoenen”

  1. wow, hele toffe outfit. Vooral met je nieuwe schoenen eronder. Zit er ook aan te denken om ze te bestellen. Heb je dit trouwens gefotografeerd bij de brug bij Hofplein, bij de Biergarten? Mooi plekje!

    1. Thanks! Ik vind de schoenen echt heel fijn zitten en ze zijn zo leuk! De foto’s zijn inderdaad bij de Biergarten gemaakt ja. Hele mooie plekjes om te fotograferen daar met alle gebouwen op de achtergrond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.