Outfit – donkerblauwe top en kraaltjes

Zaterdag is de start van de zomer maar de zon lijkt er nog niet echt zin in te hebben. Jammer, maar aan de ene kant ook wel weer goed voor me. Zodra de zon schijnt ga ik het liefst alleen maar buiten zitten en leuke dingen doen en dat is nogal onhandig wanneer je deadlines hebt en moet blokken voor tentamens. Vandaag is alweer mijn laatste lesdag. Morgen lever ik mijn laatste verslagen in en dan kan ik beginnen met leren voor mijn tentamens. Ik heb er woensdag eentje en de woensdag daarna ook. En ook al is er op dit moment geen zon: ik duik in deze outfit toch even een terrasje op om te vieren dat mijn lesdagen voorbij zijn!

Ik draag een donkerblauwe top met een donkerblauw (lijkt zwart op de foto’s) lint om mijn middel. En eindelijk heb ik een jeans gevonden die tot boven mijn enkels komt, hoef ik niet meer iedere keer mijn broekspijpen op te rollen 🙂 De sandaaltjes daar ben ik echt gek op. Ze zijn zo mooi met al die kraaltjes!

TopWallis
JeansWallis
Tas V&D collectie
SandalenAccessorize
ArmbandenJClub
Allemaal verkrijgbaar bij V&D

look5_foto1look5_foto7look5_foto5look5_foto6look5_foto2look5_foto9
Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking met V&D

51 thoughts on “Outfit – donkerblauwe top en kraaltjes”

  1. Wauw wat een mooie top! Je ziet er echt zo mooi uit, je bent echt een beauty en zeker een inspiratie! Ik kan echt niet wachten tot je artikel over je gezonde lifestyle, niet voor mijzelf maar ik vind het gewoon zo knap hoe je het hebt gedaan!
    Liefs, Tessa

  2. Wat een leuke outfit! Ik vind je top en sandaaltjes heel erg leuk, je hebt ze ook mooi met elkaar gecombineerd 🙂 En je armbanden zijn ook zo zomers, echt heel erg tof! Alvast veel succes met je tentamens!

  3. Niet superbijzonder, maar wel heel leuk en draagbaar. Dat vind ik altijd de leukste posts! Hoort dat lint bij het topje of heb je die er zelf bij gedaan? Vind het een erg mooi effect namelijk. Succes met al je deadlines!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.