Outfit – crèmekleurige jas en jurk met print van ZARA

Ik had gezegd dat ik zou wachten met het kopen van nieuwe kleding maar ik kon het niet. Deze crèmekleurige jas en geprinte jurk van ZARA moesten gewoon met mij mee naar huis. Huh, jurk? Ja, ik draag mijn jurk in deze outfit als top! Het stofje is dun dus je kunt hem gemakkelijk in je broek proppen. Ik ben super blij met mijn twee nieuwe items. De jas is van een fijn licht stofje en past sowieso bij heel veel items uit mijn kast. Voor het jurkje heb ik al een aantal leuke matches gevonden zoals het spijkerjasje van Primark dat ik ook sinds deze week in mijn kast heb hangen. Het jurkje heeft nogal een lage uitsnede bij de hals en dat los ik hier op met mijn sportbh van de H&M. Die droeg ik toevallig toen ik het jurkje thuis nog een paste 🙂

Ik heb een hele leuke maar drukke week achter de rug en ik heb echt geen tijd gehad voor mijn schoolwerk. Vandaag ga ik daarom weer aan de slag met school. Wat ik deze week dan allemaal gedaan heb? Dat zie je morgen natuurlijk weer in mijn My week in pictures. Tot morgen!

Crèmekleurige jasZARA
Jurkje met printZARA
Jeans met gatenH&M
Ketting  – New Look
TasVintage
SchoenenConverse
HorlogeErnest

jenniefromtheblog_outfit1djenniefromtheblog_outfit1b jenniefromtheblog_outfit1fjenniefromtheblog_outfit1c jenniefromtheblog_outfit1hjenniefromtheblog_outfit1gjenniefromtheblog_outfit1e

81 thoughts on “Outfit – crèmekleurige jas en jurk met print van ZARA”

    1. Ik heb al van meer mensen gehoord dat ze hem niet meer kunnen vinden. Ik heb donderdag nog even in de New Look in Rotterdam gekeken en daar was hij ook niet meer te koop helaas!

    1. Haha, dat kan ik zeker begrijpen, dat zou ik zelf denk ik ook mooier vinden 🙂 Maar zelf draag ik nooit hakken op een simpele zaterdag of als ik naar school ga, dus dan ga ik ze niet alleen maar voor de foto aandoen omdat dat mooier zou staan. Liever gewoon mijn ‘echte’ outfits zoals ik ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.