Outfit – Donkergroene jas en leren rokje

De eerste outfit van 2015 is een feit! En ik heb meteen gekozen voor een outfit die buiten mijn comfortzone (=donkerblauw) valt. Groen had ik volgens mij echt nog nooit gedragen maar ik vind het eigenlijk wel heel leuk. Deze jas is nieuw, die heb ik gekregen van Sheinside. Ondanks dat hij op de kleur na niet op de jas op de site lijkt vind ik hem wel echt mooi. Precies de goede kleur. Niet heel warm, maar dat is niet erg aangezien we toch een zachte winter hebben. Verder heb ik nog iets nieuws geprobeerd: nepleer. Ik heb een nepleren rokje, broek en jasje toegevoegd aan mijn garderobe en daar ga ik de komende tijd eens wat leuke combinaties mee bedenken!

Jas – SheInside (hier)
Top – New Look
Nep leren rokje – H&M (look alike hier)
Tas – Michael Kors
Horloge – Calvin Klein
Schoenen – Isabel Marant (hier)

Outfit januari 1dOutfit januari 1gOutfit januari 1aOutfit januari 1cOutfit januari 1i
“Doe anders net alsof je de deur van het huis in loopt!” Ehm, ja.. zo goed ben ik niet in acteren 🙂

Shop deze outfit online:
[show_shopthepost_widget id=”504850″]

70 thoughts on “Outfit – Donkergroene jas en leren rokje”

  1. Die Jas!!! (L)

    Valt te maat normaal?
    Vind het altijd eng om online te bestellen.. helemaal uit een ander land! maar ga een gokje wagen denk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.