Outfit + Hawaii ticket geannuleerd

gele trui Brandy Melville // jurkje H&M // schoenen Van Haren // horloge PAUL HEWITT

Zo, even wat zonnige foto’s op deze regenachtige dag. Een paar maanden terug had ik tickets geboekt naar Hawaii, voor eind dit jaar. Op 1 december zou ik vliegen. Toen ik ging boeken zag het reisschema er helemaal prima uit, maar toen ik de bevestiging binnenkreeg zag ik dat er iets veranderd was wat niet klopte. Mijn heenreis zou bestaan uit drie vluchten, waarvan ik de laatste nóóit zou kunnen halen. Ik zou om 17:45 aankomen in Canada en zou diezelfde dag om 07:00 in de ochtend mijn vlucht vanuit Canada naar Hawaii moeten nemen. Dat gaat natuurlijk helemaal niet want ik kan niet terug in de tijd. Ik had meteen contact opgenomen met de maatschappij, ze zouden een nieuw reisschema opsturen maar dat gebeurde maar niet. Toen weer bellen, nog een keer en nog een keer.. en iedere keer zou ik binnen 7 werkdagen een nieuw vluchtschema ontvangen wat niet gebeurde. Bij mijn laatste telefoontje werd gezegd dat mijn reis waarschijnlijk geannuleerd zou worden, maar ook daar kreeg ik geen bevestiging van.

Vanochtend was ik er klaar mee en belde ik weer. Mijn vlucht werd meteen aangepast, dus ik was helemaal blij. En wat denk je? Ik kreeg mijn nieuwe vluchtschema en dit keer was de terugreis helemaal overhoop gehaald.. ook weer met dingen die niet haalbaar waren. Toen ik weer belde zei ze dat ze het ging uitzoeken en het uiterlijk eind november geregeld zou hebben. Annuleer hem dan maar, zei ik, dan wil ik liever gewoon mijn geld terug. Anders zit ik tot vlak voor vertrek met onzekerheid en het voelt op de een of andere manier ook gewoon niet meer goed om te gaan. Ik heb nog veel moois te ontdekken na mijn bezoek van begin dit jaar daar, maar dat komt nog wel een andere keer. Mijn plannen zijn dus gewijzigd en ik voel me er eigenlijk wel fijn bij. Ik krijg vaak de vraag wat ik de komende tijd ga doen aangezien ik nu met een aantal dingen gestopt ben. Zal ik binnenkort een update over plaatsen!

Ik ben nu in Brabant en ga dadelijk gezellig uit eten met familie. Daarna spring ik weer de bus in voor mijn terugreis naar Rotterdam. Fijne avond!

11 thoughts on “Outfit + Hawaii ticket geannuleerd”

  1. Wauw, wat slecht geregeld zeg! Dapper besluit om het te annuleren, ik had waarschijnlijk wel hetzelfde gedaan denk ik. Ben benieuwd waar je je de komende tijd op gaat focussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.