Outfit: laagjes en mijn See By Chloé laarsjes

Ik heb mijn laarsjes voor het eerst gedragen en nu weet ik het zeker: ze zijn perfect. Ze zien er niet alleen mooi uit maar ze lopen ook nog eens super fijn. Vandaag ging ik naar Ede om mijn haren te laten knippen bij People Behind The Mirror, waar ik al eerder een keertje was geweest tijdens het bloggers event. We kregen toen een goodiebag mee naar huis waar een bon voor een gratis knipbehandeling in zat en aangezien ik vandaag tijd over had reisde ik af naar Ede. Ze weten daar hoe gek ik ben op de Magic Wand van Cloud 9 dus mijn nieuwe kapsel werd door de kapster meteen gestyled met de wand. Mooi he? Ik heb trouwens gewoon een beetje de puntjes en de laagjes voor weer bij laten knippen, geen drastische verandering dus. Ik zit er wel over te denken om ombre te nemen. Je ziet op de foto’s nu ook al een beetje een ombre effect maar dat komt omdat mijn haren onderaan wat blonder zijn geworden door de zon afgelopen zomer. Ik zit erover te denken om het effect wat ik nu heb wat te versterken. Wat vinden jullie? Zal ik dat doen?

JasH&M
Blouse, tasPrimark
JeansZARA
Trui River Island
Laarsjes See by Chloé
Horloge – Fashionine / Ernest
56 thoughts on “Outfit: laagjes en mijn See By Chloé laarsjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.