OUTFIT: LICHTE TINTEN & TIJGERPRINT

Dinsdag zat ik nog te vertellen dat ik toch maar voor een lange broek was gegaan, maar na school ben ik toch maar van outfit gewisseld. Mijn sandaaltjes hield ik wel aan. De eerste keer blote benen, echt fijn! Ik ging voor een wit shirt van River Island, mijn crème kleurige rok van een onbekend winkeltje in Turkije en mijn nieuwe tasje van Uggs. Het strand gisteren ging helaas niet door omdat het nogal bewolkt was en er was de hele dag kans op regen en onweer. Volgende keer beter!

Hier zie je een betere foto van mijn nieuwe tas! Hij is online te vinden op de website van Uggs Australia.
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.