OUTFIT MET MIJN NIEUWE TAS!

Het mag duidelijk zijn dat dit niet mijn outfit van vandaag is. Vandaag lig ik lekker in bed want het regent buiten. En wat is er dan fijner dan een middagje onder de dekens naar je lievelingsserie kijken? Ik droeg dit donderdag toen het nogal benauwd was. Tip: een blazer is niet slim -veel te heet- op zulke dagen. Ik droeg die dag voor het eerst mijn nieuwe tas van Great By Sandie. Mijn tweede designertas! Eerder kocht ik al mijn kleine bordeaux rode tasje van Versace en nu heb ik deze mooie tas er bij! Hij  is af en toe wel echt enorm groot dus daar moet ik nog even een oplossing voor bedenken. Vanavond sluit ik het weekend af met een fondue bij mijn vader. Geniet nog van je zondag!

blazerPrimark
topPull&Bear
shorts – Levi’s
tas Great by Sandie via Spartoo schoenen
sandaaltjes Zara
horlogeMichael kors
armbandjeZara


Het warme weer bracht ook minder leuke dingen met zich mee: muggen. Enorm veel muggen. Zoals je op de foto kunt zien zit alleen mijn hand al helemaal onder. Na twee nachten had ik 21 muggenbulten..

 Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OUTFIT MET MIJN NIEUWE TAS!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.