OUTFIT || MIJN NIEUWE C&A ROKJE


 

coat H&M // skirt C&A // top Pull&Bear // bag Versace // shoes Urban Outfitters

Wanneer ik outfitfoto’s ga maken, vindt Sjef het altijd leuk om mee te gaan. Hij gaat dan gewoon staan kijken en af en toe loopt ‘ie een keertje voorbij zodat hij ook op de foto kan. Dit levert soms echt de meest leuke, grappige en rare foto’s op, zoals deze hierboven. Hij is echt mijn maatje; hij luistert ontzettend goed en hij houdt net als ik van knuffelen. We hebben hem toen hij ongeveer twee jaar was uit een asiel in België gehaald en die dag kan ik me nog zo goed herinneren. Hij was zo blij dat hij niet kon stoppen met rondjes rennen door het huis! Helaas is Sjefke wel ziek geworden.. Hij heeft een ontsteking gehad bij zijn pootje waardoor hij niet meer goed kon lopen. Zoals je aan zijn pootje kan zien is hij daar wel voor behandeld. Nu gaat het gelukkig al stukken beter maar ‘s ochtends loopt hij nog wel erg moeilijk. Ik hoop dat hij gauw weer helemaal beter is, zodat ik nog meer leuke foto’s kan maken als deze 🙂

Over de outfit: ik draag mijn nieuwe C&A rokje die je in mijn vorige aankoopjespost zag. Ik vind hem zelf erg leuk en ik heb er ook al erg veel complimentjes over gehad! Helaas nog steeds outfitfoto’s met jas aan.. Waar blijft die zon? Ik wil sowieso volgende week zondag dat de zon schijnt want dan ren ik mijn eerste 5km bij de Color Run!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “OUTFIT || MIJN NIEUWE C&A ROKJE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.