Outfit – Nieuwe Keds x Taylor Swift schoenen

Toen ik een jaar of 15 was wilde ik zo graag zo’n paar leuke Keds hebben. Ik zag ze overal op Amerikaanse sites voorbij komen, maar in Nederland waren ze maar moeilijk verkrijgbaar. Gelukkig is het merk inmiddels op meerdere plekken verkrijgbaar in Nederland en heb ik nu dan eindelijk mijn eerste paar Keds! Bordeaux rode schoentjes, die had ik nog niet in mijn collectie. Deze schoenen zijn van de collectie die Taylor Swift voor Keds heeft ontworpen. De schoenen die ik heb, hebben een hele fijne bordeaux rode kleur met leuke veters en een super schattig glitterrandje op de zool. Ze zijn er in nog meer leuke kleuren. Wat vind jij van de Keds schoenen?

SchoenenKeds x Taylor Swift
Trui – Esprit
Jeans – ZARA
Tas – H&M
Horloge – Calvin Klein

outfit7boutfit7coutfit7a outfit7routfit7doutfit7koutfit7hDit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking

40 thoughts on “Outfit – Nieuwe Keds x Taylor Swift schoenen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.