Outfit – Nieuwe laarsjes van Boots Shoes

Ik weet het, ik heb al twee keer eerder geschreven dat ik mijn allerlaatste blote-benen-outfit plaatste. Maar iedere keer gaat de zon dan ineens weer schijnen en wordt het 23 graden. Ik ga het maar gewoon niet meer schrijven. Of zal ik het wel doen? Dan krijgen we misschien nog een keer zo’n lekker weekend.

Zondag droeg ik voor het eerst mijn nieuwe G-Star schoenen van Boots Shoes. Echt prachtig zijn ze, ik ben er helemaal verliefd op. En je kunt het je misschien niet voorstellen maar ze lopen ook echt super lekker. Door het stukje plateau onder de schoen merk je eigenlijk niet dat je op zo’n hoge hakken loopt. Ideaal! Ik droeg daarbij een jurkje met panterprint. Daaroverheen een witte blouse zodat het jurkje verandert in een rokje. Donkerblauw, wit, zwart en panterprint bij elkaar vind ik echt een mooie combi. Deze outfit gaat mee de herfst in!

Jurkje, blazer – ZARA
Blouse – H&M
Tas, armband – V&D
Horloge – Calvin Klein
Schoenen – G-star (Boots Shoes)

outfit7boutfit7goutfit7d

outfit8eSchermafbeelding 2014-09-29 om 20.27.28myweekinpictures51p

Loading Senanga Shoplet…

Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking met Boots Shoes

63 thoughts on “Outfit – Nieuwe laarsjes van Boots Shoes”

  1. Superleuk! Hoe heb je eigenlijk je blousje zo opgerold gekregen? Het lijkt een beetje alsof ie in een rokje zit maar aangezien het een jurkje is..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.