OUTFIT: NY SHIRT AND LEOPARD CLUTCH


shirt Choies | blazer, jeans Primark | Yara leopard clutch | shoes, leopard bracelet Zara | watch MK | bracelet WE

Dit is mijn outfit van gisteren! Ik was zondag gaan shoppen bij de Primark en daar kocht ik onder andere deze broek. Wat zit die fijn zeg! Net als mijn nieuwe Zara schoenen trouwens, die hoefde ik helemaal niet in te lopen. Mijn shirt is nieuw en hij is van Choies. Hij is nu helaas uitverkocht dus ik heb geen linkje voor jullie. Toen het shirt binnen kwam vond ik hem een beetje tegenvallen omdat de mouwen echt enorm zijn. Het leek net zo’n shirt wat American Football spelers dragen waar dan nog zo’n schouderblok onder moet, haha! Ik heb dat probleem opgelost door mijn blazer er overheen te dragen. Misschien dat het in de zomer wel leuk is, zo’n oversized shirt met shorts. Ik heb gisteren koninginnenacht gevierd en nu ben ik weer vroeg op om aan mijn blog te werken. Ik wil nog wat kleine dingen aanpassen aan de layout en dan kan ‘ie weer een tijdje mee! Ik vind koninginnedag zelf nooit zo heel leuk dus ik blijf vandaag lekker binnen om te bloggen. Wat ga jij doen vandaag?

Yesterday I was wearing my new Choies shirt. I combined it with my new Primark jeans, leopard clutch, zara shoes and primark blazer. I’m staying in today to work on my blog layout and some new blogposts. What are your plans for today?

Jennie from the Blog is on Facebook, Bloglovin, Twitter and Instagram

One thought on “OUTFIT: NY SHIRT AND LEOPARD CLUTCH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.