Outfit – Stippeltjesrok en zebraprint

Hebben jullie al in de gaten dat ik gek ben op blauw? Iedere keer als ik ga shoppen sta ik weer met blauwe items in mijn handen. Het is gewoon zo’n veilige kleur, staat altijd mooi. Na het dragen van veel donkerblauwe jassen en tops bedacht ik me dat ik het ook eens anders kan doen: een blauw rokje! Dit is denk ik een van mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd. Deze gaat dan ook zeker mee mijn koffer in als ik op vakantie ga.

Ik ga deze zomer naar Malia in Griekenland, op bezoek bij mijn nichtje. Ze loopt daar stage bij een hotel en ik ga gezellig langs. Lekker even twee weken er tussen uit. Genieten op het strand en even lekker niks doen. Het afgelopen jaar is behoorlijk druk geweest met school en mijn blog. Alleen maar leuke dingen gelukkig, maar ik ben wel echt even aan een vakantie toe. Daarna weer volle bak aan de slag want mijn stageperiode gaat vanaf september van start! Waar ga jij op vakantie deze zomer?

Top – New Look
Rokje – Esprit
Schoenen – Mango
Tas – Shoeby
Ketting – Revival London
Armbandje – Revival London
Allemaal verkrijgbaar bij V&D

look6_foto8look6_foto3look6_foto1look6_foto9look6_foto4look6_foto2look6_foto6look6_foto5look6_foto7

Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking met V&D

60 thoughts on “Outfit – Stippeltjesrok en zebraprint”

  1. echt een heel leuke outfit! ik heb precies hetzelfde als jij dat ik ook altijd blauw draag, maarja het is ook gewoon zo’n mooie kleur he haha 😉
    ik vind je rok en schoenen echt geweldig!

    Liefs Anouk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.