Outfit + toch nog even geen kantoor

gestreepte blouse van Bershka / jeans van Lee / vest van MANGO (oud) / schoenen van DWRS label

Eigenlijk zou ik vanaf deze week een nieuw kantoorplekje hebben. Ik had jullie al helemaal enthousiast verteld dat ik er vanaf mei zou gaan zitten, maar ik heb toch besloten het nog even uit te stellen. Ik ben heel erg een gevoelsmens en er waren twee kleine dingen gebeurd waardoor ik dacht: volgens mij dit is gewoon niet het juiste moment. De plek zelf vind ik nog steeds heel tof dus ik denk dat ik er later wel nog ga zitten. Voor nu ga ik even door met hoe ik het nu doe (thuis werken en in koffietentjes) en dan ga ik na de zomer kijken wat ik precies ga doen. Ik ben tegen die tijd denk ik wel echt klaar met thuis werken. Ik gooide na het schrijven van de derde zin van deze blogpost trouwens mijn thee per ongeluk over mijn planner heen. Weer een teken denk ik dan 🙂

Deze foto’s zijn gemaakt bij La Buvette in Rotterdam. Wat een prachtige entree heeft dat gebouw ♡ Ik draag mijn nieuwe cropped blouse van Bershka, de scarlett jeans van Lee (blijft mijn lievelingsjeans), schoenen van DWRS Label en een vest van MANGO dat ik al heel lang heb. Bershka en Pull & Bear zijn echt mijn lievelingswinkels op dit moment. Ze hebben zó veel leuks! Misschien komt het ook wel omdat ik dus de eindredactie van de producten in die webshops doe en dus altijd kan zien wat er in de winkels gaat komen 😀 Leuk werk, maar wel slecht voor mijn portemonnee.

Foto’s door Samantha Bosdijk

7 thoughts on “Outfit + toch nog even geen kantoor”

  1. Ahh, jammer dat het nog even niet doorgaat, maar als het goed voelt is het een goede beslissing!

    Superleuke outfit en foto’s weer, Bershka en Pull & Bear zijn ook bij mij favoriet op dit moment ^^

  2. Prachtige foto’s weer Jennie! En idd een super leuke locatie, wauw! Je moet je hart volgen meid, dat mooie kantoor komt er vanzelf wel, alles op zijn tijd toch?

  3. Wat een leuke outfit! Pull & Bear is ook mijn favoriete winkel. Jammer dat je nog even geen kantoortje hebt, maar als het niet goed voelt dan was dat ook niet de juiste keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.