Outfit – Triobag en Adidas Superstar

Nou, ik had het nooit gedacht maar inmiddels draag ik mijn Adidas Superstars vaker dan mijn Isabel Marant sneakers die ik voorheen echt áltijd droeg. Deze schoenen zijn echt mega fijn. Ik combineer ze in deze outfit met mijn nieuwe broek met gaten in de knieën, mijn auberginekleurige top van H&M, nieuwe MANGO tas en mijn shearling jas van vorig jaar. Die jas ging later uit, want wat was het dinsdag een fijne dag!

Ik heb de afgelopen dagen vooral veel op school gezeten en meetings gehad. Gisteren ben ik met Elien Jansen, een fotografe uit Brussel, gaan shooten op onder andere een dak in Rotterdam. Ik ben zo benieuwd naar de resultaten! En nu ga ik gauw mijn koffers inpakken en nog wat laatste dingetjes regelen want morgen vertrek ik richting Texel. Even lekker twee dagen uitwaaien en (hopelijk) mooie wandelingen maken.

Top, jas – H&M
Jeans – ZARA
Tas, ketting – MANGO
Schoenen – Adidas
Horloge – Ernest

Shop deze items online:
[show_shopthepost_widget id=”610516″]

outfit maart 1cOutfit maart 1aOutfit maart 1boutfit maart 1doutfit maart 1e

51 thoughts on “Outfit – Triobag en Adidas Superstar”

  1. Zijn deze schoenen stevig genoeg voor lange stadswandelingen? Ik ben op zoek naar leuke en stevige schoenen voor een tripje naar Parijs binnenkort en ik vind deze echt heel mooi! 🙂

    1. Ik vind dat ze heel fijn lopen en stevig zitten! Maar vanmiddag reageerde iemand op mijn Instagram dat een medewerker in een winkel zei dat er veel mensen uit ‘sloffen’. Ik heb daar zelf geen last van maar misschien even verder rondvragen naar meningen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.