Outfit – Uitwaaien op het strand

Het event in Zandvoort was vlak bij de zee dus na afloop besloten we nog even uit te gaan waaien op het strand. Heerlijk, met je blote voeten in het zand lopen terwijl het zonnetje schijnt. We gingen gezellig wat kletsen, genieten van het uitzicht en nog wat foto’s maken van de outfit die ik aanhad. Het strand blijft altijd zo’n leuke plek, vooral als er van die schattige strandhuisjes staan. Zo eentje zou ik later ook wel willen hebben. Of in ieder geval dicht bij de zee gaan wonen, dat lijkt me echt gaaf. Of denken jullie dat het ‘magische’ van de zee er dan na een tijdje afgaat?

Top – H&M
Blouse – Pull&Bear
Jeans – DL1961
Tas – Versace
Schoenen – Converse
Horloge – Ernest

outfit_strand1outfit_strand12outfit_strand5outfit_strand2outfit_strand8outfit_strand3outfit_strand6outfit_strand4outfit_strand7
Wat ik hier doe weet ik niet 😀

outfit_strand9outfit_strand10outfit_strand11
Je shopt deze look hier:

[show_shopthepost_widget id=”145966″]

52 thoughts on “Outfit – Uitwaaien op het strand”

  1. Wat een prachtige foto’s en outfit! Het strand is altijd heerlijk! Helaas is vandaag echt totaal geen stranddag… Ik denk dat bij de zee wonen echt heel tof is! Volgens mij blijft de zee altijd wel iets magisch hebben, het lijkt alsof de zee elke dag een andere kleur heeft vind ik. Het heeft iets bijzonders!

  2. Het ziet er héérlijk uit op het strand, en super mooie foto’s! Ik ben al zolang niet meer geweest, maar ook als ik er wel regelmatig kwam denk ik dat de zee wel magisch blijft. Het is ook gewoon zo mooi. 🙂

  3. Leuke foto’s! 🙂
    Ik wil ook wel bij de zee wonen. Woon nu een half uurtje van Noordwijk af en ik vind het echt heeeerlijk om op het strand te zijn… Maar aan de andere kant mis ik de bossen uit Brabant wel weer! Het zal allebei z’n charmes wel hebben:)

  4. Haha! Dat was je ZEN moment 😉

    Het strand blijft altijd een perfecte locatie voor welke fotoshoot dan ook! Die strandhuisjes zijn wel gaaf! Ik zou ook wel zo een huisje willen hebben, gewoon als extra, lekker makkelijk met een dagje strand.

  5. Ik hoor vaak van mensen die altijd aan de zee gewoond hebben van kinds af aan dat ze niet zo vaak meer naar de zee gaan. Maar misschien is het anders als je er bewust gaat wonen voor de zee vlakbij te hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.