OUTFIT VAN DONDERDAG + OP WEG NAAR FASHIONCLASH!


Weekend, tijd voor leuke dingen! Op dit moment ben ik onderweg naar Maastricht voor Fashionclash. Ik ga samen met Nanne modeshows bezoeken, meedoen aan workshops, brunchen met een aantal bloggers, feesten
en daarna slapen in het Townhouse Design Hotel. Natuurlijk heb ik mijn camera en notitieboek bij me zodat ik jullie naderhand kan voorzien van een leuk verslag!

Deze outfit droeg ik donderdag. Donderdag ging ik direct vanuit school door naar Oriental Park in Rotterdam om sushi te gaan eten met Rosalie, Lotte en Kim. We hadden een actie gevonden op Groupon; twee uur lang onbeperkt sushi eten en gebruik maken van de grill voor €12,50 p.p. We vonden het een beetje tegenvallen. De sushi was al bijna op toen we er waren (om half 7) en de grill viel een beetje tegen. Het eten was verder wel oké maar niet super lekker. Volgende keer gaan wij weer voor Shabu Shabu! Desondanks hebben we wel een erg gezellige avond gehad, die eindigde met een avondje stappen 🙂

JasjeVero Moda
Shirt C&A
JeansZARA
Tas Vintage
Schoenen Converse via Spartoo schoenen


(door: Jennie Gielen. Foto’s: Rosalie Zandgrond)
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OUTFIT VAN DONDERDAG + OP WEG NAAR FASHIONCLASH!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.