OUTFIT VAN VANDAAG


Heb jij dat ook wel eens, zo’n dag dat alles saai is? Ik had het echt al lang niet meer meegemaakt maar vandaag had ik er weer zo eentje. Geen zin in mijn ontbijt en mijn make-up wilde maar niet lukken. Vaak heb ik dan al zo’n gevoel dat het niet mijn dag gaat worden.

Kledinginspiratie? 0. Ik had echt geen idee wat ik aan moest doen dus is het dit geworden; grijs en donker. Ik heb de hele dag aan mijn school gewerkt en dan allemaal van die opdrachten die je tot het laatst uitstelt omdat ze zo ontzettend saai zijn. Daarnaast zit ik ook nog vol met muggenbulten die mij de hele dag irriteerden en mijn voeten deden echt ENORM pijn van deze schoenen. Ik merk dat ik me, nu ik het allemaal van me afschrijf, een stuk beter voel, gelukkig!

Vanavond ga ik naar de housewarming van Kim dus dat zal vast voor een leuk eind aan deze saaie dag gaan zorgen 🙂 En geen zorgen hoor, morgen draag ik weer gewoon kleur. Ik vind zo’n saaie dag maar niks..

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.