Outfit van vandaag!

Dit is zo’n outfit die ik eigenlijk meteen weer aan doe zodra de items uit de was komen. Simpel, leuk en kan altijd. Hebben jullie ook zo’n ‘standaard’ outfit in je kast? Natuurlijk draag ik weer mijn ketting – hij heeft sinds de dag dat ik hem kocht non stop om mijn nek gehangen – en mijn bikerboots. Deze laarsjes gaan alweer voor het derde jaar mee want ze zijn leuk, stevig en niemand kan zien dat ik er mijn sokken met katjes en hartjes in draag. Deze week heb ik geen school maar toch heb ik het enorm druk. Een hele hoop afspraken voor mijn blog en bij Fashionista magazine, want er komen weer hele leuke dingen aan. Ik kan niet wachten om het jullie te vertellen!

Top – ZARA
Jeans – H&M
Laarsjes – Stylists Own
Ketting – ZARA
Tas – vintage
Horloge – Ernest
57 thoughts on “Outfit van vandaag!”

  1. Ik vind die ketting zo tof! Maar wanneer ik zelf zo’n ding zie hangen, zou ik hem nooit kopen. Zo raar, want telkens als ik bij een modeblogger zo’n ding zie, wil ik weer naar een winkel rennen en hem kopen haha.

  2. Hele mooie look, dit is ook echt zoiets wat ik zelf ook zou dragen! Ik ben helemaal gek op statementkettingen, en die tas vind ik ook heel gaaf. Die scheurtjes in je broek zijn ook net een leuk detail erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.