Outfit met mijn nieuwe ZARA-rokje

Het is dat ik vandaag de hele dag binnen zit, maar voor degenen die veel buiten zijn is deze outfit op dit moment niet aan te raden. Voor binnen vind ik dit een hele leuke en fijne outfit maar toen ik even naar buiten ging voor foto’s merkte ik dat een panty op dit moment toch echt te koud wordt. Ik heb dit rokje vorige week gekocht bij de ZARA. Het leuke aan dit rokje vind ik dat je er veel kanten mee op kunt. Je kunt hem aandoen bij een nette outfit, maar je kunt hem ook bij een dagelijkse outfit aandoen zoals ik vandaag gedaan heb door er een top met een leuke print op te dragen.

Vandaag ga ik lekker veel blogposts voorbereiden en vanavond ga ik naar een verjaardag. Ik ben van plan om wel een beetje op tijd naar bed te gaan want morgen heb ik eerst vroeg school en daarna ga ik naar een heel leuk bloggers-event. We gaan met een aantal bloggers kerstshoppen bij drie verschillende winkels en ondertussen ga ik mijn best doen om een leuke vlog voor jullie op te nemen!

Ik las trouwens op Twitter dat de H&M aankomende zondag 3.000 giftcards weggeeft in het centrum Rotterdam. De giftcards hebben een waarde van €5 tot €450! Ze worden volgens mij uitgedeeld op de Coolsingel. Ik kan er helaas niet bij zijn, maar ik wil deze tip toch graag even met jullie delen. Stel je voor dat je dadelijk zo’n giftcard t.w.v. €450,- hebt! Mocht je toevallig in de buurt zijn en tijd hebben dan zou ik als ik jou was zeker even langsgaan. Meer informatie kun je vinden op het Twitter-account van de H&M.

JasH&M
Top Monki
RokjeZARA
PantyPrimark
Tasvintage
SchoenenStylist’s Own
RingenPrimark
HorlogeErnest55 thoughts on “Outfit met mijn nieuwe ZARA-rokje”

 1. Bedankt voor de mooie tip!
  En succes met het voorbereiden van de blogjes, dat belooft een leuk daagje te worden.
  Ik vind je rokje erg leuk, zeker omdat je er verschillende kanten mee op kan!

   1. Je kunt ook de Super Cosy Thights van de Primark proberen! Die hebben een soort fleecelaagje aan de binnenkant en zijn heerlijk warm! Had ze gisteren aan en heb geen bevroren benen gehad 🙂

 2. Je ziet er weer mooi uit! 🙂 donkerblauw staat je goed. Echt zo stom dat het zo koud wordt, misschien kan je thermoleggings ofzo dragen ipv een panty? Of twee pantys over elkaar haha.
  En cool dat H&M giftcards weggeeft, het zal wel superdruk zijn dan zondag! Ik kan er helaas niet bij zijn..

 3. Leuk rokje! Het is nu inderdaad al wel een beetje koud voor een panty, maar wat ik soms doe is er twee over elkaar heen trekken, zie je helemaal niks van! 😀 Wat supergaaf dat H&M die giftcards uitdeelt, maar waarom in Rotterdam, daar kan ik helaas niet bij zijn… 🙁 Veel plezier op het event, ik ben benieuwd naar de vlog!

 4. Hele mooie outfit, de kleuren combineren echt heel mooi bij elkaar en je top vind ik heel erg leuk, toffe print! En wat gaaf dat ze zoveel cadeaubonnen uitdelen in Rotterdam, toch wel even balen dat ik aan de andere kant van het land woon…

 5. Leuke outfit! Het rokje ga ik toch maar eens bekijken dan;) Al geloof ik dat ze dat rokje ook verkopen bij de pull&bear .
  Succes met je posts voorbereiden meid

 6. Je bent een inspiratie voor zoveel meiden, en ook voor mijzelf !
  Je draagt te gekke outfits, alles staat je ook geweldig !
  Dankjewel dat je een blog hebt aan gemaakt , echt super 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.