Outfit – Zomerjurkje en herfstlaarsjes

Wie zegt dat zomerjurkjes de zolder op moeten in de herfst? Ik niet hoor. Je kunt ze nog makkelijk dragen in de herfst! Draag hem bijvoorbeeld net als ik met een spijkerjasje erover en leuke herfstlaarsjes er bij. En een panty is vanaf deze week volgens mij ook geen overbodige luxe. Wat ook heel leuk is: een lekker warme trui over je jurkje heen dragen. Dan verandert je jurkje in een rokje en heb jij weer een hele nieuwe outfit.

Jurkje – Forever21 (hier online te koop)
Spijkerjasje – Costes
Laarsjes – H&M
Tas – Winkel op Kreta
Ketting – Revival London

[show_shopthepost_widget id=”277262″]

outfit_herfst outfit_herfst7  outfit_herfst4outfit_herfst6outfit_herfst5  outfit_herfst3outfit_herfst2

Draag jij je zomerjurkjes nog wel eens in de herfst of winter?

46 thoughts on “Outfit – Zomerjurkje en herfstlaarsjes”

  1. Aah je ziet er weer zo tof uit! Ik ben verliefd op je ketting! Ik zoek al zo lang een kettinkje met zo’n bedeltje eraan! En je laarsjes staan je echt leuk!
    Liefs, Tessa

  2. Zo staat het heel leuk! Maar dat donkerblauw past ook heel goed bij de herfst! Ik zelf heb niet echt jurkjes die bij de herfst passen (tenzij echt voor uit te gaan), maar vind het meet een trui en panty wel heell leuk!

  3. Heel leuke outfit! Zomerjurkjes draag ik soms nog in de herfst en winter, maar ik moet toegeven dat ik best zo’n ‘spijkerbroek-persoon’ ben; het liefst draag ik 24/7 een highwaisted spijkerbroek, haha! Dus afwisseling met een jurkje of rokje is wel aan te raden bij mij;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.