Outfit – Rokje met print

Oh ik heb zulke leuke dingen gedaan de afgelopen dagen. Ik kan niet wachten tot ik jullie erover kan vertellen in de my week in pictures. Maarrr… al die leuke dingen hebben er wel voor gezorgd dat ik veel te weinig slaap heb gehad. ‘s Avonds om half 1 mijn bed in en er weer uit om half 7, dat werkt echt slopend. Waarschijnlijk zie je het ook een beetje aan me op de foto’s. Maar dat maakt niet uit, dat hoort er natuurlijk ook gewoon bij! Hopelijk zien jullie aan de foto’s ook dat ik me wel gewoon ontzettend gelukkig voel 🙂 P.s. Maandag is het concert van Gavin Degraw al! Wie gaat er ook?

Top – H&M
Spijkerjasje – Primark
Rok – Monsoon
Tas – Parfois (V&D)
Schoenen – Isabel Marant
Horloge – Calvin Klein
Armbandje – Revival London

jennie_outfit1 jennie_outfit2 jennie_outfit3 jennie_outfit4 jennie_outfit5

Foto’s gemaakt door Nathalie Kemna

52 thoughts on “Outfit – Rokje met print”

  1. Het weinig slaap valt me niet op maar je straalt écht onwijs! Ben nu al benieuwd hihi. Ik was laatst bij de v&d en zag allemaal tassen van Parfois, nooit opgevallen dat de tassen van dat merk zo leuk en betaalbaar zijn!

  2. Je ziet er inderdaad erg gelukkig uit! En oeh Gavin Degraw, is dat niet die dat intro liedje voor One Tree Hill zong, doet me echt aan jeugdsentiment denken! Leuk 😀 Heel veel plezier alvast!

  3. Super leuke outfit, ik vind die print van je tas en rokje zo tof! En die ‘nieuwe’ manier van outfitfoto’s maken vind ik trouwens ook erg leuk, het is wat natuurlijker. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.